Beyler kasa çarımda gezerken alicikk in yeni çarıyla karşılaştım (karşılaştığım saate lanet olsun) adam hırs yapmış yeni çar açmış ve sakal saç rengi gine farklı alın fotolar ferhat ataklarını bekliyoruz.
HeaDSHoT yazdı:Beyler kasa çarımda gezerken alicikk in yeni çarıyla karşılaştım (karşılaştığım saate lanet olsun) adam hırs yapmış yeni çar açmış ve sakal saç rengi gine farklı alın fotolar ferhat ataklarını bekliyoruz.
HeaDSHoT yazdı:Beyler kasa çarımda gezerken alicikk in yeni çarıyla karşılaştım (karşılaştığım saate lanet olsun) adam hırs yapmış yeni çar açmış ve sakal saç rengi gine farklı alın fotolar ferhat ataklarını bekliyoruz.
la olm o kuklacıda adı da SeBeBiM
Haberim varda heralde ferhata hırs yaptı intikamını soğuk yemeye geliyor
Bu Çocukda FArklı Görünme Çabası Var Ve Ergenlikte Büyük Bir Sorun Yaşıyor Olmalı !!! Arkadaş Çevresi Tarafından Dışlanmış Veya Kendini İspatlamaya Çalışan Ailesine Karşı İSYANDA Bulunan Ve Aileye İtaat Etmeyen Ruhsal Sorunları Olan Bir Çocuk Ali. Psikoloji Ve Sosyoloji Gördüğüm Derslere ve Halk Bilinci Üzerine Araştırmaralarıma Dayanarak Söylüyorum Bu Çocuk Toplumsal Bir Felaket ! Umarım Bir Gün İyileşir.. Ferhat Filan Yanında Halt etmiş Hadi Ferhat edepsiz Ama Halkla İlişkileri İyi Sayılır Ona Biz Kişilik Bozukluğu Diyoruz Ama Ali Hakkında Net Bir Kanı Koymak İmkansız...
Her alanda Kendini Belli Etmeye Ve Her Ortamda Sivrilmeye Kalkan Biri Ali.Tamamen Bilgisayar Çocuğu ... Psikolojide Bunada Denge VE Ahlak Bozukluğu Başlığı Altında Bunları Topluyoruz Fakat Daha Değişik Bir Vaka Bunlar..
Neyse İyi Oyunlar
Psikoloji ve Sosyoloji (Halk Bilim) Üzerine Öğrendiğim Gördüğüm dersler Ve Yaptığım Araştırmalar Sonucu Bunları Söylüyorum Yaklaşık 3-4 Yıldır Psikoloji Ve Sosyoloji Üzerinde Duruyorum..
Saygılar
Fatih Ç.
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Her ay nickini değiştirir, 90bin süpürme atar, her ay klan değiştirir, fakelere öpücük atar?
Alicik ReyiZ ??????
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.