Aylardır yönetime demediğimiz laf kalmadı ama bugün yapılanlar geçmişi sildi süpürdü.
Uğraşınca oluyormuş demek ki . Bugüne kadar sayısız susturma cezası almasına rağmen hala blok yememişti.Dün gece ki olaydan sonra görüyoruz ki yönetim sonunda gecikmeli olsa doğru olanı yapmış .
Önceden de aldığımız ve dün çektiğimiz fotoğrafları alarak 100 kişilik orduyla yönetime mesaj yolladık.
Yönetime bu hediyesinden dolayı teşekkürü borç biliriz .
Başta
:arrow: Relaxefendy olmak üzere ;
:arrow: SwoRn
:arrow: muck
:arrow: IxIZeLDaMIxI
Ve diğer 96 dostumuza teşekkürü borç biliriz .
LaMaSCHaReDFeRRo / MaSCHaReDiFeRRo
LaMaSCHaReDFeRRo / MaSCHaReDiFeRRo
Sabaha kadar benim açtığım yeni forum hesaplarını kapat yönetim.Açık olanlarla geliriz.Sıkıntı yaratamazsınız..
El mi YAMAN (Ferhatreyiz) Mi YAMAN GÖRELİM..Denemesi bedava!
Re: LaMaSCHaReDFeRRo / MaSCHaReDiFeRRo
Yapımda yayında emeği geçen TÜM MERAN ve diğer sunuculardaki NAMUSLU (!)
ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER..
KENDİNİ MERANIN SAHİBİ SANAN ALİCİK ve diğer forumun değersiz insanlarınada ders olmuştur inşAllah..
ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER..
KENDİNİ MERANIN SAHİBİ SANAN ALİCİK ve diğer forumun değersiz insanlarınada ders olmuştur inşAllah..
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
:arrow: KONU KİLİT .
Sabaha kadar benim açtığım yeni forum hesaplarını kapat yönetim.Açık olanlarla geliriz.Sıkıntı yaratamazsınız..
İleti raporuna binayen konu kilitlenmiştir.xMuck yazdı: :arrow: KONU KİLİT .