Ali,sen olmadığın zaman forumun tadı tuzu kalmıyor.XxXeCtaZyxXx yazdı:Ali,sen olmadığın zaman forumun tadı tuzu kalmıyor.
ACİL BAKIN ÇOK ACİL :SSSSSSSSSSS
-
- Demirci Çırağı
Re: ACİL BAKIN ÇOK ACİL :SSSSSSSSSSS
Ali,sen olmadığın zaman forumun tadı tuzu kalmıyor.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
- Demirci Çırağı
Ali,sen olmadığın zaman forumun tadı tuzu kalmıyor.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
XxXeCtaZyxXx yazdı:gmler çantamda 185 menekse 58 kadim hidra 117 mavı topaz 560 gonoderma yok :SSSS
sıfremı kımse bılmıodu ne oldu lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gm çaldı galiba :twisted: :twisted: :twisted:
Forumu iyi takip ettiğimi düşünüyorum.Sen 1 - 2 hafta önce oyunu BIRAKTIM diyerek genel etkileşime konu açmıştın.
O zaman giden madenleri neden umursuyorsun bunu açıkla bize.
Üslubundan ve gm çaldı galiba soğuk esprinden sonra ,kafandaki amacı çözemedim.Bize kafanı yaşatır mısın ?
Gururunu ayaklar altına alacak kadar gurursuz...
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...
Ferhat > Relaxeefendyy
Gurursuzluğunun arkasında duracak kadar da gururlu ol...
Ferhat > Relaxeefendyy
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
bozuk sütMeranist yazdı:XxXeCtaZyxXx yazdı:gmler çantamda 185 menekse 58 kadim hidra 117 mavı topaz 560 gonoderma yok :SSSS
sıfremı kımse bılmıodu ne oldu lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gm çaldı galiba :twisted: :twisted: :twisted:
Forumu iyi takip ettiğimi düşünüyorum.Sen 1 - 2 hafta önce oyunu BIRAKTIM diyerek genel etkileşime konu açmıştın.
O zaman giden madenleri neden umursuyorsun bunu açıkla bize.
Üslubundan ve gm çaldı galiba soğuk esprinden sonra ,kafandaki amacı çözemedim.Bize kafanı yaşatır mısın ?