Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen
Re: Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen
Videonun içeriği hakkında bilgim yok fakat spoiler içinde olan videoların kaldırılmaması lazım.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ferhatreyiz yazdı:Lan size ne adamın dinlediği müzik tarzından.Bu konuda bile yönetimi destekleyecek adam çıkıyor ya pes.Ben sana soruyor muyum @ARZLODOS niye AJDAR dinliyorsun diye![]()
Sen istibarattamı çalışıyon loo benim AJDAR hayranı olduğumu nerden biliyon.
Çaktırmadan dinliyordum ailemin bile haberi yok.
Olay videoyunun içeriği degil yönetimide destekleyende değilim sadece Prince yi oyundan tanıyon efendiliği bir numara sorun isyanında oyundada devamlı isyanlarda.
Güzel esprileyle dolu bir insanın düştüğü haller imzadaki bir video kaldırıldan dolayı karşıdakine soyleiği laflar. Kendisi her zaman o lafalara kızgın oldugunu beyan ettiğini kötü laftan her zaman uzak durmuş ama var gelelim ufak dikakt ceken videolar koyma denmesine rağmen erişkinlerin dinleyeceği yada bşr seviyeden sonra o tür muziklerin masum olduğunu anlıyacak dereye gelmiş kişiler5in dinleiği muziği reklamın üstünde kafa dinlemeye biribir diye ilgi cekmesi.
Espri ile başlıyan bir muzik yada benim imzasında gördüğüm en son muzik diyelim yüz hatları ne oldugu belli degil zombidir vanpirmidir dişlekmidir anlamdım ama çıkardığı ses ilgi çeliyordun anırsa yaw bu adam at taklidi yapıyor ben ne bilem adamın içindeki nefreti kustuğunu.
Hesabıma girmiş videoyumu kaldırmış yobaza diyom diyor ayıp yaw. Birazda savunan nede olsa onlarda biizm vatandaşımız benden küçük o bilmez diye bişi yok oda birine danışmıştır elbet.
Ben izin verdim koy isteiğini aklına ne geliyorsa sen masumsun digerleri masum degiller.
Artık Türkiyenin ajdarını dinlemiyom Korenin ajdarı daha iyi gibi.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wcLNteez ... re=related[/youtube]
A R Z L O D O S
Çok yanlış düşünüyosun çoookARZLODOS yazdı:da çoğu insanın düşündüğü gibi düşnüyorsundur
He galiba büyük bir kesim İsyankar bir muzik ile kulağa hoş gelen muzik arasında dünya akdar fark vardır.
Ama metal muzik içindeki nefreti atmak için avacı cıkana kadar gırtlaktan çıakrarak spylenen bir bağırma muziğidir.
Bunun sanatla alaksı olup olmadı beni sallamaz Bu forumda kanlı maskeli insanın içindeki mnefreti gösdtermek için bağırmalı olanalrı var siz bunlara bakıyorsunuz ve bunalrı savunuyonuz.
Adam gibi metal dinşyicileri iseniz videolarınıda seyredersiniz aklınıza ne kadar çılgın isyan etme yöntemleri varsa klip oalrak cekiyorlar aralarında buna sanat oalrak bakarak muzik soyleyenler var.
Aynı muziği defalarca dinleme muziği degildir. Bir kere dinlersin içindeki stresi o gün atarsın diger güna ynı muzik seni o stresten atmaz bu kez ona isyan durmaya başlarsın ve daha ağır muzik olsun dersin onun dönemide bitti daha ağırı ne oalblir arayışına girersin sonra kendin değişik hal ve hareketlere girerek.
Acayip bii olursun ben özgürüm ben özgürüm kimse bana bişi diyemez ot da yerim balda kimse karışamaz kimsiniz siz kimiz biz demue başladıgında diger kişiilerin hurriyetleri sizin için kendi hurriyetleriniz öne cıkar.
Yani tam anlamı ile saçma sapan bir muzik türüdür. bunun tartışması olmaz İsyanlarını bastırmak için içindeki nefreti dışarı atmak için soylenen bir muziği savunacakta değilim.
Coğunluk igib düşünmekte güzeül bişidir içindeken dılardan içine bakamadıgınızdan gecen koymus sonuna kadar açtım muziği dinledim hoşuma gittimi gitti adamlar bağıra bağıra soyluyorlar değişi
k hal ve hareketlerle ama ikinci gün o muzik dinlemeyi red etti neden çünkü bana bu kez hafif geldi.
Daha ağır tonalrını armama yoluna girmedim nme diye girem boşver dinleyen istediği gibi dinler size niye dinliyorsuznuz diye sorguya ceken yok ama videonun KADIRILMASI doğru bir karar diye düşünüyom sizin özgürlüğünüze mudale gibi görmüyorum ve büyük coğunluk yanai siizn tabirnizde çoğu düşnenler gibi düşüyorsan anlamazsın dersen ben o tarafata durmayı tercih ederim buna benim özgürlüğümdür.
Ben özgürüm diye apartmanın orta katınca sen bu nuziği aç duvarlarında sağlam olmasın 1 hafta sonra seni döverler.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar,
Her ne kadar imzanızda bulunan videonun içeriğini tam olarak bilemesemde kaldırılma sebebi ''imzanızda video barınması'' değil, imzanızda bulunan videonun uygunsuz içeriğidir. Siz de takdir edersiniz ki forum imzasına video içeriği koyan bir çok kullanıcımız var ki zaten bu yönde bir yaptırımımız yok. (Abartılmadıkça)
Forum üzerinde özel haklarınızın elbetteki mevcut. Fakat sizin özel haklarınız uygunsuz içerik barındırıyorsa (Nefret ve şiddet eylemi, din, dil, ırk, cinsiyet, etnik köken vs. unsurlarına yönelik..) forum görevlileri tarafından kaldırılır. Bizlerin hiç bir forum kullanıcısının hesabına keyfimizin yerine göre girmeye hakkımız ve ihtiyacımız bulunmamakta. Zira hesabınız üzerinde işlem yapılırken buna gerek duyulmuyor.
Son olarak da imzanızın silinmesi zaten bir uyarı niteliğindedir. Bu uyarıyı dikkate almayarak aynı imzayı defalarca hesabınıza uygularsanız, moderasyona tabii tutulursunuz.
Bilgi ve dikkatinize.
Her ne kadar imzanızda bulunan videonun içeriğini tam olarak bilemesemde kaldırılma sebebi ''imzanızda video barınması'' değil, imzanızda bulunan videonun uygunsuz içeriğidir. Siz de takdir edersiniz ki forum imzasına video içeriği koyan bir çok kullanıcımız var ki zaten bu yönde bir yaptırımımız yok. (Abartılmadıkça)
xPrince yazdı: özel hakka saygı duymayan kendini bilmez bi (eminim yaş olarak benden küçüktür) yönetici artık kimse, imzamdaki video kaldırıyo üstüne şaka gibi "Video kaldırılmıştır..." yazıyo, bende cevabı yazdım sonra yerine şaka gibi.....
Ek olarak forum üzerinde diğer kişi veya kişiler hakkında bir takım ithaflarda bulunurken sarf ettiğiniz yakıştırmalara dikkat etmenizi şiddetle öneriyorum.xPrince yazdı:bu forumda insanların hesaplarına girip onların imzasını değiştirebilecek kadar (uyarı göndermeden!) rahatsanız ben forumu bırakıyorum, tabi bi cevap aldıktan sonra.
Forum üzerinde özel haklarınızın elbetteki mevcut. Fakat sizin özel haklarınız uygunsuz içerik barındırıyorsa (Nefret ve şiddet eylemi, din, dil, ırk, cinsiyet, etnik köken vs. unsurlarına yönelik..) forum görevlileri tarafından kaldırılır. Bizlerin hiç bir forum kullanıcısının hesabına keyfimizin yerine göre girmeye hakkımız ve ihtiyacımız bulunmamakta. Zira hesabınız üzerinde işlem yapılırken buna gerek duyulmuyor.
Son olarak da imzanızın silinmesi zaten bir uyarı niteliğindedir. Bu uyarıyı dikkate almayarak aynı imzayı defalarca hesabınıza uygularsanız, moderasyona tabii tutulursunuz.
Bilgi ve dikkatinize.

- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Ankalı Sapıklar
Respected yazdı:Selamlar,
Her ne kadar imzanızda bulunan videonun içeriğini tam olarak bilemesemde kaldırılma sebebi ''imzanızda video barınması'' değil, imzanızda bulunan videonun uygunuz içeriğidir. Siz de takdir edersiniz ki forum imzasına video içeriği koyan bir çok kullanıcımız var ki zaten bu yönde bir yaptırımımız yok. (Abartılmadıkça)
xPrince yazdı: özel hakka saygı duymayan kendini bilmez bi (eminim yaş olarak benden küçüktür) yönetici artık kimse, imzamdaki video kaldırıyo üstüne şaka gibi "Video kaldırılmıştır..." yazıyo, bende cevabı yazdım sonra yerine şaka gibi.....Ek olarak forum üzerinde diğer kişi veya kişiler hakkında bir takım ithaflarda bulunurken sarf ettiğiniz yakıştırmalara dikkat etmenizi şiddetle öneriyorum.xPrince yazdı:bu forumda insanların hesaplarına girip onların imzasını değiştirebilecek kadar (uyarı göndermeden!) rahatsanız ben forumu bırakıyorum, tabi bi cevap aldıktan sonra.
Bilgi ve dikkatinize.
Konu başlığına baktım '' Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen '' en sonda sen yorum atmışsın bakayım dedim belki istifa ediyordur.Yazın çok uzun arkadaşın isteğine cevap bu değil.Cevap ya istifa ediyorum yada etmiyorum olması gerek.bu kadar uzun cümleler kurmaya gerek yok
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Ferhatreyiz yazdı:Respected yazdı:Selamlar,
Her ne kadar imzanızda bulunan videonun içeriğini tam olarak bilemesemde kaldırılma sebebi ''imzanızda video barınması'' değil, imzanızda bulunan videonun uygunuz içeriğidir. Siz de takdir edersiniz ki forum imzasına video içeriği koyan bir çok kullanıcımız var ki zaten bu yönde bir yaptırımımız yok. (Abartılmadıkça)
xPrince yazdı: özel hakka saygı duymayan kendini bilmez bi (eminim yaş olarak benden küçüktür) yönetici artık kimse, imzamdaki video kaldırıyo üstüne şaka gibi "Video kaldırılmıştır..." yazıyo, bende cevabı yazdım sonra yerine şaka gibi.....Ek olarak forum üzerinde diğer kişi veya kişiler hakkında bir takım ithaflarda bulunurken sarf ettiğiniz yakıştırmalara dikkat etmenizi şiddetle öneriyorum.xPrince yazdı:bu forumda insanların hesaplarına girip onların imzasını değiştirebilecek kadar (uyarı göndermeden!) rahatsanız ben forumu bırakıyorum, tabi bi cevap aldıktan sonra.
Bilgi ve dikkatinize.
Konu başlığına baktım '' Forum yönetimi bi zahmet istifa lütfen '' en sonda sen yorum atmışsın bakayım dedim belki istifa ediyordur.Yazın çok uzun arkadaşın isteğine cevap bu değil.Cevap ya istifa ediyorum yada etmiyorum olması gerek.bu kadar uzun cümleler kurmaya gerek yok![]()
![]()
Fazla uzun cümle kurmuyorum ferhat forumdan defolurmsun
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

YasinKocamanca yazdı:Fazla uzun cümle kurmuyorum ferhat forumdan defolurmsun
Tabiki hayır. Sen defolur musun ? Ben ve birkaç kreş arkadaşım seni istemiyoruz kötü çocuk terk et burayı :ugeek:
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Peki gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacakFerhatreyiz yazdı:YasinKocamanca yazdı:Fazla uzun cümle kurmuyorum ferhat forumdan defolurmsun
Tabiki hayır. Sen defolur musun ? Ben ve birkaç kreş arkadaşım seni istemiyoruz kötü çocuk terk et burayı :ugeek:
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

YasinKocamanca yazdı:Peki gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacakFerhatreyiz yazdı:YasinKocamanca yazdı:Fazla uzun cümle kurmuyorum ferhat forumdan defolurmsun
Dur , Gitme .
iç ses : dönüşün olmasın
- ExecuteBABYII
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
Usta bende metal müzik dinliyorum ama öyle bağlı olarak değil ve gruba görede değişir.Konuya gelirsek:
Prince ben senin o spoilere koyduğun şarkıyı dinlemiştim o şarkıda Allahu Ekber falan filan töbe haşa öyle şeyler anırıyordu hayvanın biri.Forum yöneticiside o yüzden kaldırmış olabilir mi?.Senin metal anlayışın bumu?.Resmen Ezanla dalga geçilmiş o şarkıda eğer o şarkıysa bence çok doğru bişey yaptı Allah bin kere razı olsun o yöneticiden.Bu kadar diyorum.
Prince ben senin o spoilere koyduğun şarkıyı dinlemiştim o şarkıda Allahu Ekber falan filan töbe haşa öyle şeyler anırıyordu hayvanın biri.Forum yöneticiside o yüzden kaldırmış olabilir mi?.Senin metal anlayışın bumu?.Resmen Ezanla dalga geçilmiş o şarkıda eğer o şarkıysa bence çok doğru bişey yaptı Allah bin kere razı olsun o yöneticiden.Bu kadar diyorum.
Stay alive until the last breath.
-FaLLeN- & RTPN-
-FaLLeN- & RTPN-