Hayjrdjr Veya Byboddy
Re: Hayjrdjr Veya Byboddy
Ben Warsaxgel Ejder Asamı Bastığımda Bana Kıyamet Amp Reçetesi ve Malzemelerini Satmaya Çalısıyordu Güya Malzemeler Ticarete Sığmıyor. İlk Para Sonra Mataryaller
Almadım 30 Dakika Sonra Kıyamet Reçete Yansıtıp Yardım Dileniyr Ben Dedim Ne AYAKSIN Sende Full Malzemesi Vardı Diyince xDé Atarak x2 Yapmaya Çalısıyorm Dediğinde Gülmekden Sandalyeden Düştüm Hayjdr Çarında Ecel Olsa Ne Olur ? Byboddy Şifasını Silmişler SLK Herif Herkeze Soruyor Çarımı Sildiler Geri Nasıl Getiriceğim Diye GM Bu Tür Hırsızlık Olaylarında Siz Beni ve Diğerlerini Suçlayın Dün Yine 7 Gün Sus Aldım Sebebi Ne Olabilir Adam 25 TL Paramı ÇAldı Ona Ne Diyeceksiniz GM ve ADMİN ' Lere Diyeceğim Tek Laf Düzgün Düşünün Çocukda Haraketler Yapmayın. 7 Gün Susturma Sonunda Oyunda Öyle Bir Mukaat Açıcamki O Haydr Miş Neymiş Hepsinin Çarlarına Girip Hepsini Silmeyi Düşünüyrm... İmza ARZU
AhmetxCan [Warsaxgel]
-
- Demirci Çırağı
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Kim karışıyor benim kardeşime ?
Byboddy bilmem hatırlar mısın ? (İstanbulkxbüyücü,İstanbulk,Facexistanbulkx,İstanbulikv,İstanbulkv)

- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Yaşını bilmesek yiyecez de görende 20 25 yaşlarında ağır abi sanacak bebeyi yazık gidip ders çalışacağına gelip buralarda zaman harcıyon yazık ananın babanın ttnet'e verdiği paralaraHayjrdjr yazdı:Alone , Bırak şu budalayı ya bizim izmirli oldugumuzu duysa laf atamaz ama neyse duydu artık , konuya kılıt vuralım artık kımse cevap atamıycak . :mrgreen:
Göster

-
- Demirci Çırağı
Daha önce Tılsım sunucusunda oynamışmıydın?BunudaBanlayin yazdı:Kim karışıyor benim kardeşime ?Byboddy bilmem hatırlar mısın ? (İstanbulkxbüyücü,İstanbulk,Facexistanbulkx,İstanbulikv,İstanbulkv)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
38 Günde 522 ileti.Kendimi yazmamak için zor tuttum.Post kasmaktan gerçekten zevk alıyor olmalısın.HezarfenCelebi yazdı:Daha önce Tılsım sunucusunda oynamışmıydın?BunudaBanlayin yazdı:Kim karışıyor benim kardeşime ?Byboddy bilmem hatırlar mısın ? (İstanbulkxbüyücü,İstanbulk,Facexistanbulkx,İstanbulikv,İstanbulkv)
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
-
- Demirci Çırağı
Zevk almıyorum.Deepmaker yazdı:38 Günde 522 ileti.Kendimi yazmamak için zor tuttum.Post kasmaktan gerçekten zevk alıyor olmalısın.HezarfenCelebi yazdı:Daha önce Tılsım sunucusunda oynamışmıydın?BunudaBanlayin yazdı:Kim karışıyor benim kardeşime ?Byboddy bilmem hatırlar mısın ? (İstanbulkxbüyücü,İstanbulk,Facexistanbulkx,İstanbulikv,İstanbulkv)
Çok gitmeyin ÇOCUĞUN üstüne. Bütün bayram harçlığını oyuna yatırmış garibim fazla kaptırmış kendini lonca bile kurdu
2 İsim değiştirme + Ayı + Lonca Lisansı almış ÇOCUK baya masraf yapmış :shock:
Severek kesiyoruz :twisted:
- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Çok şükür bebeyi anlayan biri çıktı sonunda :mrgreen: :mrgreen:Cloutier yazdı:Çok gitmeyin ÇOCUĞUN üstüne. Bütün bayram harçlığını oyuna yatırmış garibim fazla kaptırmış kendini lonca bile kurdu![]()
Göster

:arrow: Bende izmirliyim ama benim çarı soydugunu unutmadım HAYJRDJR YE GÜVENMEYİNHayjrdjr yazdı:Alone , Bırak şu budalayı ya bizim izmirli oldugumuzu duysa laf atamaz ama neyse duydu artık , konuya kılıt vuralım artık kımse cevap atamıycak . :mrgreen:
:twisted: :twisted: :twisted: