İnsanlar Senın Melis numaranı yuttularhaydegidelumm yazdı:Barış İŞ Başında :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sanal Alemde Aşk Yaşayan Biri !!! Reklamlardan Sonra Sizlerlee !
Melis Diye düşünürsün Mahmut Çıkar !MackRuLz yazdı:Çünkü adı Melis qnq .d .dhaydegidelumm yazdı:bu konuya kilit verecek yönetimi göremiyorum kaç gündür açık zamanında benim MPGD ve BAYKUŞ ları az mı blokelediniz Böyle abuk sabuk konularda eliniz korkak hayırdır ?
Biri Vardı İsmet Diye Dişi Varlık Sanıyordum Hay Nerden Sandım:mrgreen: :mrgreen:
Adım Melis :)
- Thiefxbaris
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Re: Adım Melis :)
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
IP den belli olur kimin mesllis olduğu barıştrThiefxbaris yazdı:İnsanlar Senın Melis numaranı yuttularhaydegidelumm yazdı:Barış İŞ Başında :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sanal Alemde Aşk Yaşayan Biri !!! Reklamlardan Sonra Sizlerlee !
Melis Diye düşünürsün Mahmut Çıkar !MackRuLz yazdı:Çünkü adı Melis qnq .d .dhaydegidelumm yazdı:bu konuya kilit verecek yönetimi göremiyorum kaç gündür açık zamanında benim MPGD ve BAYKUŞ ları az mı blokelediniz Böyle abuk sabuk konularda eliniz korkak hayırdır ?
Biri Vardı İsmet Diye Dişi Varlık Sanıyordum Hay Nerden Sandım:mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
haydegidelumm yazdı:IP den belli olur kimin mesllis olduğu barıştrThiefxbaris yazdı: İnsanlar Senın Melis numaranı yuttular![]()
![]()
viewtopic.php?f=28&t=101524
haydegidelumm yazdı:Oyunu Bırakmıştım Forumuda Bırakıyorum Artık Haydegidelum olmayacaktır Hepinize hayatınızda başarılar Kardeşlerim.![]()
Adamın Dibisiniz.
Kavga Ettiğim Dost Olduğum Herkes Hakkını Helal Etsin
Fatih Ç.
Hala yazdığına göre senden herşey beklenir.Hırsız TSK ! forumda 2 yazına gülündü diye forumun kralıyım diyerek kendini avutan Şizofren TSK ! yani haydegidelumm.hadi canım sözünü tut .Adam gibi git.Forum adın gibi hayde git.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasızlar
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
Ferhatreyiz yazdı:haydegidelumm yazdı:IP den belli olur kimin mesllis olduğu barıştrThiefxbaris yazdı: İnsanlar Senın Melis numaranı yuttular![]()
![]()
haydegidelumm yazdı:Oyunu Bırakmıştım Forumuda Bırakıyorum Artık Haydegidelum olmayacaktır Hepinize hayatınızda başarılar Kardeşlerim.![]()
Adamın Dibisiniz.
Fatih Ç.
Hala yazdığına göre senden herşey beklenir.Hırsız TSK ! forumda 2 yazına gülündü diye forumun kralıyım diyerek kendini avutan Şizofren TSK ! yani haydegidelumm.hadi canım sözünü tut .Adam gibi git.Forum adın gibi hayde git.
Sen Ölmemişmiydin :mrgreen:

Video kaldırılmıştır.
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
haydegidelumm yazdı:Ferhatreyiz yazdı:haydegidelumm yazdı:IP den belli olur kimin mesllis olduğu barıştrThiefxbaris yazdı: İnsanlar Senın Melis numaranı yuttular![]()
![]()
Adamın Dibisiniz.
Fatih Ç.
Sen Ölmemişmiydin :mrgreen:
Ben şaka yaptığımı açıklamıştım .Konuyu çevirme,Forumu bırakıyorum dedin,hala gelip yazıyorsun.Sen sanki söylediğini yapan bir adamsın.Sıpa fatih.Hadi abinin işleri var sen uzaktan forumu takip ediyorum de bırakıyorum de yazmaya devam et . Ben yazı yazınca Hızlı desteğe konuyu kapayın yazıyorsun.Kapanacak gerekçe yok diyorlar
Bkz ; viewtopic.php?f=100&t=102616
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
yok fero valla sen yazmadan önce ben hızlı desteğe mesaj attım saatleri kontrol et
20 dk önce yazmışım la
seninle alakası yok olayın
arada bi giriyorum oda bi iki arkadaşın hatrı için
20 dk önce yazmışım la
arada bi giriyorum oda bi iki arkadaşın hatrı için

Video kaldırılmıştır.
- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tartışma içerikli iletiler silinmiş ve konu kilitlenmiştir.
Bilginize.
Bilginize.