savaşçı dikkat dağıtma
savaşçı dikkat dağıtma
Arkadaşlar savaşçıda dikkat dağıtmayı 15 yapınca diğer lerine puan kalmıyor kaç yapayım dikkat dağıtmayı?
Re: savaşçı dikkat dağıtma
yorumlarınızı bekliyorum
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Seviyeni ve skill dagılımını verseydin rahatlıkla yardımcı olabilirdim.momer94 yazdı:Arkadaşlar savaşçıda dikkat dağıtmayı 15 yapınca diğer lerine puan kalmıyor kaç yapayım dikkat dağıtmayı?
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
yha şey eğer bi 49 lew + 15 puan arttıtreman varsa işte YETER YA YETER.Deepmaker yazdı:Seviyeni ve skill dagılımını verseydin rahatlıkla yardımcı olabilirdim.momer94 yazdı:Arkadaşlar savaşçıda dikkat dağıtmayı 15 yapınca diğer lerine puan kalmıyor kaç yapayım dikkat dağıtmayı?
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
Bu kadar isyan etmene gerek yok.Yazdıgın kelimelerin 4 de 1'inde Türkçe katliamı yaptın.TEBRİKLER!!!TOLGARDA yazdı:yha şey eğer bi 49 lew + 15 puan arttıtreman varsa işte YETER YA YETER.Deepmaker yazdı:Seviyeni ve skill dagılımını verseydin rahatlıkla yardımcı olabilirdim.momer94 yazdı:Arkadaşlar savaşçıda dikkat dağıtmayı 15 yapınca diğer lerine puan kalmıyor kaç yapayım dikkat dağıtmayı?
Seviye 49 için Genel Saglam Ofans Yetenekleri (+5 İle)
15 Depar
15 Ofansif Dönüş
15 Sert Vuruş
15 Ağır Vuruş
15 Dikkat Dağıtma
15 Durdurma
10 Zihin Toplama
1 Sarsılmaz
1 Süpürme(Klan savaşları ve er meydanında Bkz.İlk vuran kazanır.İşini görür kesinlikle verilmesi gereken bir yetenek)
1 Ayı(Kanatma Yetenegidir.Eğer Ayın yoksa vermene lüzum yok Zihin toplamaya verebilirsin.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
süpürme yerine defansif dövüş öneririm ayı kudret götürür 3v1 4v1 falan kalırsan rahatsız edersin karşı tarafıDeepmaker yazdı:Bu kadar isyan etmene gerek yok.Yazdıgın kelimelerin 4 de 1'inde Türkçe katliamı yaptın.TEBRİKLER!!!TOLGARDA yazdı:yha şey eğer bi 49 lew + 15 puan arttıtreman varsa işte YETER YA YETER.Deepmaker yazdı:Seviyeni ve skill dagılımını verseydin rahatlıkla yardımcı olabilirdim.momer94 yazdı:Arkadaşlar savaşçıda dikkat dağıtmayı 15 yapınca diğer lerine puan kalmıyor kaç yapayım dikkat dağıtmayı?
15 Depar
15 Ofansif Dönüş
15 Sert Vuruş
15 Ağır Vuruş
15 Dikkat Dağıtma
15 Durdurma
10 Zihin Toplama
1 Sarsılmaz
1 Süpürme(Klan savaşları ve er meydanında Bkz.İlk vuran kazanır.İşini görür kesinlikle verilmesi gereken bir yetenek)
1 Ayı(Kanatma Yetenegidir.Eğer Ayın yoksa vermene lüzum yok Zihin toplamaya verebilirsin.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
Olabilir ancak fazla zamanını alacagından,(teketek wsde hız önemlidir 1 saniye 1 saniyedir)Kaçarak farklı bir kombinasyonla adam yatırabilirsin.Ancak süpürme genel ve ideal vuruştur.Em'e giriyorsan eger ve kp kasıyorsan Süpürme şart.Bir süpürme ile 240 kp aldıgımı biliyorum ve adamı kesmedim sadece vurdumharkonen yazdı:süpürme yerine defansif dövüş öneririm ayı kudret götürür 3v1 4v1 falan kalırsan rahatsız edersin karşı tarafıDeepmaker yazdı:Bu kadar isyan etmene gerek yok.Yazdıgın kelimelerin 4 de 1'inde Türkçe katliamı yaptın.TEBRİKLER!!!TOLGARDA yazdı:yha şey eğer bi 49 lew + 15 puan arttıtreman varsa işte YETER YA YETER.Deepmaker yazdı:Seviyeni ve skill dagılımını verseydin rahatlıkla yardımcı olabilirdim.momer94 yazdı:Arkadaşlar savaşçıda dikkat dağıtmayı 15 yapınca diğer lerine puan kalmıyor kaç yapayım dikkat dağıtmayı?
15 Depar
15 Ofansif Dönüş
15 Sert Vuruş
15 Ağır Vuruş
15 Dikkat Dağıtma
15 Durdurma
10 Zihin Toplama
1 Sarsılmaz
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Katılıyorum...Deepmaker yazdı:Bu kadar isyan etmene gerek yok.Yazdıgın kelimelerin 4 de 1'inde Türkçe katliamı yaptın.TEBRİKLER!!!TOLGARDA yazdı:yha şey eğer bi 49 lew + 15 puan arttıtreman varsa işte YETER YA YETER.Deepmaker yazdı:Seviyeni ve skill dagılımını verseydin rahatlıkla yardımcı olabilirdim.momer94 yazdı:Arkadaşlar savaşçıda dikkat dağıtmayı 15 yapınca diğer lerine puan kalmıyor kaç yapayım dikkat dağıtmayı?
15 Depar
15 Ofansif Dönüş
15 Sert Vuruş
15 Ağır Vuruş
15 Dikkat Dağıtma
15 Durdurma
10 Zihin Toplama
1 Sarsılmaz
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!