Youtubeda gezerken şu videoyu gördüm heyecan bastı açıklama bekliyoruz :|
[youtube]http://youtu.be/rtrvqrzC_AU[/youtube]
Olay Olay Olay Yeni Levellermi Geliyor ?
-
EVCILSAYKO
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Olay Olay Olay Yeni Levellermi Geliyor ?
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

2006 - 2011

2006 - 2011
Re: Olay Olay Olay Yeni Levellermi Geliyor ?
beyin bedava yakında mağazalarda sen hemen git al bi tane
çekmiş karakter videosunu suni gündem yapacak eleman aklı sıra
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

-
EVCILSAYKO
- İri Fare Avcısı

Arkadaşım videoda gm ismi geçiyor ve bahsedilen gmyi tanıyorum sevilen sayılan bir kişi onun adı geçince içime kurt düştü.. ama doğru ama değil bi açıklama bekliyorum sadece.. sen o 1 gram beynini kendine sakla.linkin00 yazdı:beyin bedava yakında mağazalarda sen hemen git al bi tane
İkv mini etek gibidir,çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.

2006 - 2011

2006 - 2011
-
HezarfenCelebi
- Demirci Çırağı

Yeni seviyeler gelmez gibi :?
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
-
EVCILSAYKO
- İri Fare Avcısı

Açıklama için teşekkürler şahinkurt oyunu bırakmıştım forumu ve sosyal kanalları fazla takip edemediğim için yüzeysel bilgiye sahiptim dikkatimden kaçmaz yoksa böyle bir konuSahinkurt yazdı:[DEV]Gorgar tarafından GameX 2012 fuar standımızda yapılan Arz - Lodos genişleme paketi tanıtımında genişleme paketiyle birlikte Seviye artışı olmayacağı seviyenin (49) olarak kalmaya devam edeceği söylenmiştir. Herkes tarafından bilinen bir duyurudur. Sizin dikkatinizden kaçmış olabilir.

2006 - 2011

2006 - 2011
Yahu arkadaşım ne alaka afedersin de.Ahmet abi ile fuarda konuşma fırsatı buldum. Şuan için 59.Seviye diye bir şey düşünmüyoruz ama geldiğinde 59.Seviye boss'u kuklacı olacak ve bölge beyaz köşk yada karaköy olabilir.Ama şuan planlama aşamasındayız dedi.EVCILSAYKO yazdı:Youtubeda gezerken şu videoyu gördüm heyecan bastı açıklama bekliyoruz :|
[youtube]http://youtu.be/rtrvqrzC_AU[/youtube]
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Kuklacının Lvli 100 küsür olacağını düşünüyorum henüz hikaye bitmedi.Ve yeni seviyeler daha bir sene sonra gibi.

LEPRECHAUN
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Çok Yorgunum
100 ü bulması zor olsa bile (bence)LEPRECHAUN yazdı:Kuklacının Lvli 100 küsür olacağını düşünüyorum henüz hikaye bitmedi.Ve yeni seviyeler daha bir sene sonra gibi.
kuklacının 59 da gelmesi de zor gibi
tabii oyun o zaman kadar varlığını sürdürebilir ise :|
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
:idea: Neden Bu Sohbetin Fotoğraflarını Koymak Yerine Karakter Tanıtan Bir Video Koydun Ki...
...