oyuna geri dönüş

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
megaxzupperr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

oyuna geri dönüş

Mesaj gönderen megaxzupperr »

4 senelik istanbul kıyamet vakti oyunculuğuma yaklaşık 2 yıl önce eğitim nedeniyle veda etmiştim bugün itibariyle oyuna geri dönmeyi düşünüyorum ama oyuna bir çok yenilik gelmiş inşallah alışabilirim Megax loncasında bulundugum sürece arkadaşlarıma ulaşmayı umuyorum eski dostlardan bu yazımı gören varsa lütfen bana ulaşsınlar
HER GEÇEN YIL BİRER BİRER MASADAN EKSİLİYOR DOSTLAR
Kullanıcı avatarı
CLoSeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: SaDaKaT

Re: oyuna geri dönüş

Mesaj gönderen CLoSeR »

Donme donme oyun donulecek bır yer degıl artık :D kımse kalmadı eskılerden oyunu oynayanlarda coluk cocuk oldu bu yuzden sarmıyo artık oyun :D
Güzel bir maceraydı...

Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow

Nusret YEŞİLBAŞ

THE END
Kullanıcı avatarı
xMuck
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xMuck »

Oyuna döndüğün yetmezmiş gibi Meran'a geliyorsun bir de . Sıkıntılı mısın ?
Sabaha kadar benim açtığım yeni forum hesaplarını kapat yönetim.Açık olanlarla geliriz.Sıkıntı yaratamazsınız..

El mi YAMAN (Ferhatreyiz) Mi YAMAN GÖRELİM..Denemesi bedava!
Richmelalicik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Mastırbasyon

Mesaj gönderen Richmelalicik »

xCLoseR Ve xMuck La İKiz dingiller çok sıkıntılıysanız s.in gidin oynamayın meranda ... bu arada closer çoluk çocuk dediğinde önce kimliğinde doğum tarihine bak sonra konuş bebe.... bu xmuck ezo 2 ay önce loncadan loncaya koşarken stuart a girmeye çalışıken özelimize yalvarırkenki gününü hatırlıyorum uygar sanma ki isim değiştirince klan a artis kelimeler yazıp 1 kişiye sövüp 7 gün ban yedikten sonra banın açıldığında kendini buraların kral ı sanma ..
Kullanıcı avatarı
xMuck
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xMuck »

Richmelalicik yazdı:xCLoseR Ve xMuck La İKiz dingiller çok sıkıntılıysanız s.in gidin oynamayın meranda ... bu arada closer çoluk çocuk dediğinde önce kimliğinde doğum tarihine bak sonra konuş bebe.... bu xmuck ezo 2 ay önce loncadan loncaya koşarken stuart a girmeye çalışıken özelimize yalvarırkenki gününü hatırlıyorum uygar sanma ki isim değiştirince klan a artis kelimeler yazıp 1 kişiye sövüp 7 gün ban yedikten sonra banın açıldığında kendini buraların kral ı sanma ..
Alicik 3-4 aydır ne stuarttan ne gbmxden ne semihadan alacağım var.Sana yalvarıyor musum :D Stuarta tank olamayan herifin tekisin neyin kafasını yaşıyosun sen ? Ayrıca evet Meran'ın kralıyım.Şimdi uzaklaş :D
Sabaha kadar benim açtığım yeni forum hesaplarını kapat yönetim.Açık olanlarla geliriz.Sıkıntı yaratamazsınız..

El mi YAMAN (Ferhatreyiz) Mi YAMAN GÖRELİM..Denemesi bedava!
Kullanıcı avatarı
megaxzupperr
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen megaxzupperr »

evet farkettim oyuna neden dönülmemesi gerektiğini biraz pahalıya dönmüş nerdeyse oyunda durma parası alacaklar tek o eksik ben oyunu en çok 29 lwl olduğundan beri oynuyorum bence bir oyun yapıyorsanız bu kadar kazanç yapılmayak şekilde yapmamalısınız diğer oyunlardada var plus vb gibi şeyler ama bu kadar abartı değil oyuncular da galiba forumda gerek oyun içi bunlara tepki gösterdiği zaman cevap verılmıyor ya da kilitleniyor yazdıkları her neyse oyun oyun olmaktan çıkmış eskiden böyle değildi ben bu oyuna bu kadar para verecek kadar zengin değilim paran yoksa hiç bir şeyin yok nerdeyse sadece 2 saat geri döndüm tekrar bırakıyorum oyunu oynayanlara da diyecek bişeyim yok bence vazgeçin sevgili yönetim sizi enayi olarak görüyo sadece cebinizi boşaltmak amaçları sizi oyun gibi eğlenceli şeylerle kandırıyorlar şu an aklınız varsa bırakın bir an önce sevgili yönetim ya da siz bu duruma bir çare olun yaptığınız bence insafsızlık sağda solda fuar yapcanıza onun parasıyla oyunun şeylerini ucuzlatın
HER GEÇEN YIL BİRER BİRER MASADAN EKSİLİYOR DOSTLAR

“Genel Sohbet” sayfasına dön