İstanbul Kıyamet vakti.. ilk oyunuma başlamam tamı tamıan 5. yıl olmsutur. rahat..
O zamanlar gerçekten EşrefpaşaHospital alican abim. BÖlgenden konsurlardı o zaman herkeste Plus nerde SAdece onları sohbetini dinlerdik . Yüzümüzü Bİ tebessüm Alırdı. TaBİ e.ö Kurt adamlar wardı 46 54 lwl ESKİLER COK İYİ BİLİR Gidedim vuarmaya herksik Elinde var Adanalı balta , Kütük felan Grubda herkes dalmaya cabalarıan girerdi . 29 lwl ya phliyi 4 grub kestıgımızı hatırlarım. birbirinden Kişilerin o eski günlere attıgı imzaları vardır Kurt adamların kalkması ve Tepegözlerin gelmesiydi herkes amlikator elması peşindeydi . Tabi hiç unutmam Mısır çarsısın onnda bi taşkaat gelmiş .d 1 lwl tut 29 lwl akdar herkes dalıyordu Ölümüne oyun sentronun cökmesi .d birebirdi ve ardından gelen 39 lwl ya ne güzeldi Keşke gene gelseydi yemin ederim itemleri bırakır .d 39 gelsin desinler .d düşnmeden evet derdim sadece skilsiz .d deydi deydi .D hani bazı arkdaşlar kesın yapmıstır fareyi yakıslatırıp uzaklaştırmayı ne günlerdi ahha ah... Cok eski oyunculardan biri deildim ama gören bilirdi belki.." Ridickrock ." Ve ortagım kardeim gibi biri eyüp KAYA .. herşeyi onla yaşadık . 2007..2012.. nerden Nereye . " uNUTMADIGIN İSİMLERDEN BİRİDE " byfani"
Sürsün İnfa ediysem "AF" Ola her neyse ondan ..... "BLACKMATRIX, ZuHaHaxD."
AlpAykan yazdı:Anılarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkrüler.
Fakat ; Türkçeniz cidden çok kötü.
Ben de diğer yorum yapan arkadaşa katılıyorum.
Türkçe nizi düzeltirseniz anlaşılmanız daha kolay olucaktır....
Kalıbının ne kadar boş olduğunun farkında mısın? Türkçesi iyi veya kötü ne farkeder? Adam insanlık yapıp anılarını paylaşmış yok türkçen kötü yok bilmem ne türkçesi dört dörtlük olsa imla kurallarına uyarak yazmış olsa değişen ne olacak söyler misiniz bana? Teşekkür edip işinize bakmayı bilmiyor musunuz? Sizi bu forumda barındıranlarda bütün suç. Sanki Türk Dil Kurumu başkanı işinize bakın hadi boş cevaplar yazmayın başlatmayın kendinize uyuz oluyorum bu tiplere. Ayrıca ders vermeden önce ders verecek seviyede misin bi kontrol et kendini. Türkçede "Cidden, olucaktır" gibi kelimeler yoktur sen mi ürettin bunları :idea:
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...
AlpAykan yazdı:Anılarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkrüler.
Fakat ; Türkçeniz cidden çok kötü.
Ben de diğer yorum yapan arkadaşa katılıyorum.
Türkçe nizi düzeltirseniz anlaşılmanız daha kolay olucaktır....
Kalıbının ne kadar boş olduğunun farkında mısın? Türkçesi iyi veya kötü ne farkeder? Adam insanlık yapıp anılarını paylaşmış yok türkçen kötü yok bilmem ne türkçesi dört dörtlük olsa imla kurallarına uyarak yazmış olsa değişen ne olacak söyler misiniz bana? Teşekkür edip işinize bakmayı bilmiyor musunuz? Sizi bu forumda barındıranlarda bütün suç. Sanki Türk Dil Kurumu başkanı işinize bakın hadi boş cevaplar yazmayın başlatmayın kendinize uyuz oluyorum bu tiplere. Ayrıca ders vermeden önce ders verecek seviyede misin bi kontrol et kendini. Türkçede "Cidden, olucaktır" gibi kelimeler yoktur sen mi ürettin bunları :idea:
@AlpAykan
Beni yargılayacaksan biraz benim seviyemde olman gerekmez mi ?
Zira yargısız infaz yazdıklarında gırla gitmekte
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Bizde biliyoruz . Buraya Türkçe" nin İyi yazılması Güzel kardeşlerim. Rengkler ve zevkler tartışılmaz. Ben doğal haliyle yazmayı tercih ediyorm . En azından Anlamıssın , bazı şeyleri. Sadece yaşadığım anıları paylaşma ihtiyacı duydum.
Seviye demişsin de senin seviyenin olduğu kanaatine ne yaptımsa varamadım, lafı uzatmadan kısa ve net şekilde söylüyorum "Boş beleş birisin, laf salatasından başka bişey yok." hadi şimdi işine.
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...