Ah eskiler Ah.... Pişmn olmassın oku ! :)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Ah eskiler Ah.... Pişmn olmassın oku ! :)

Mesaj gönderen Blackmatrix »

İstanbul Kıyamet vakti.. ilk oyunuma başlamam tamı tamıan 5. yıl olmsutur. rahat..

O zamanlar gerçekten EşrefpaşaHospital alican abim. BÖlgenden konsurlardı o zaman herkeste Plus nerde :) SAdece onları sohbetini dinlerdik . Yüzümüzü Bİ tebessüm Alırdı. TaBİ e.ö Kurt adamlar wardı 46 54 lwl ESKİLER COK İYİ BİLİR :) Gidedim vuarmaya herksik Elinde var Adanalı balta , Kütük felan :) Grubda herkes dalmaya cabalarıan girerdi :) . 29 lwl ya phliyi 4 grub kestıgımızı hatırlarım. birbirinden Kişilerin o eski günlere attıgı imzaları vardır :) Kurt adamların kalkması ve Tepegözlerin gelmesiydi :) herkes amlikator elması peşindeydi :) . Tabi hiç unutmam :) Mısır çarsısın onnda bi taşkaat :) gelmiş .d 1 lwl tut 29 lwl akdar herkes dalıyordu :) :) Ölümüne oyun sentronun cökmesi .d birebirdi :) ve ardından gelen 39 lwl ya ne güzeldi :) Keşke gene gelseydi :) yemin ederim :) itemleri bırakır .d 39 gelsin desinler .d düşnmeden evet derdim :) sadece skilsiz .d deydi deydi .D hani bazı arkdaşlar kesın yapmıstır fareyi yakıslatırıp uzaklaştırmayı :) ne günlerdi ahha ah... Cok eski oyunculardan biri deildim ama gören bilirdi belki.." Ridickrock ." Ve ortagım kardeim gibi biri eyüp KAYA .. herşeyi onla yaşadık . 2007..2012.. nerden Nereye . " uNUTMADIGIN İSİMLERDEN BİRİDE " byfani" :)

Sürsün İnfa ediysem "AF" Ola :( her neyse ondan :) ..... "BLACKMATRIX, ZuHaHaxD."
...
Kullanıcı avatarı
IIxXxDReJxXxII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Ah eskiler Ah.... Pişmn olmassın oku ! :)

Mesaj gönderen IIxXxDReJxXxII »

Okudum Pişman Oldum..
toretto/ IIxXxDReJxXxII
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

Anılarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkrüler.

Fakat ; Türkçeniz cidden çok kötü.
Ben de diğer yorum yapan arkadaşa katılıyorum.
Türkçe nizi düzeltirseniz anlaşılmanız daha kolay olucaktır....
Kullanıcı avatarı
illegalll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Loncasız

Mesaj gönderen illegalll »

AlpAykan yazdı:Anılarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkrüler.

Kalıbının ne kadar boş olduğunun farkında mısın? Türkçesi iyi veya kötü ne farkeder? Adam insanlık yapıp anılarını paylaşmış yok türkçen kötü yok bilmem ne türkçesi dört dörtlük olsa imla kurallarına uyarak yazmış olsa değişen ne olacak söyler misiniz bana? Teşekkür edip işinize bakmayı bilmiyor musunuz? Sizi bu forumda barındıranlarda bütün suç. Sanki Türk Dil Kurumu başkanı işinize bakın hadi boş cevaplar yazmayın başlatmayın kendinize uyuz oluyorum bu tiplere. Ayrıca ders vermeden önce ders verecek seviyede misin bi kontrol et kendini. Türkçede "Cidden, olucaktır" gibi kelimeler yoktur sen mi ürettin bunları :idea:
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

VerderVeremem/iLLeGaLL
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

Ben arkadaşa anılarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim dedim.

Fakat yazdıkları o kadar zor anlaşılıyor ki , işte o yüzden , yani ; daha kolay anlaşılması için , teşekkür dileğimin altına da kısaca not düştüm.

Beni yargılayacaksan biraz benim seviyemde olman gerekmez mi ?

Zira yargısız infaz yazdıklarında gırla gitmekte :D
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

illegalll yazdı:
AlpAykan yazdı:Anılarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkrüler.

Kalıbının ne kadar boş olduğunun farkında mısın? Türkçesi iyi veya kötü ne farkeder? Adam insanlık yapıp anılarını paylaşmış yok türkçen kötü yok bilmem ne türkçesi dört dörtlük olsa imla kurallarına uyarak yazmış olsa değişen ne olacak söyler misiniz bana? Teşekkür edip işinize bakmayı bilmiyor musunuz? Sizi bu forumda barındıranlarda bütün suç. Sanki Türk Dil Kurumu başkanı işinize bakın hadi boş cevaplar yazmayın başlatmayın kendinize uyuz oluyorum bu tiplere. Ayrıca ders vermeden önce ders verecek seviyede misin bi kontrol et kendini. Türkçede "Cidden, olucaktır" gibi kelimeler yoktur sen mi ürettin bunları :idea:
@AlpAykan
Beni yargılayacaksan biraz benim seviyemde olman gerekmez mi ?

Zira yargısız infaz yazdıklarında gırla gitmekte ;)
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

Arkadaşım sahiden yazın vasatın kilometrelerce altında.Her kurduğun cümle de hata var.Bu hatalar yazının anlaşılabilmesini aşırı derece de etkiliyor.

Konu başlığında yazdığın gibi bir öneride ben sana yapmak istiyorum.Türkçeyi en azından derdini anlatabileceğin kadar öğren .. Pişman olmazsın !

Noktalama hatası değil ki bu Sürsün İnfa yazmaktasın > Sürç-i Lisan'ı :|
En son Ferhatreyiz tarafından 16 Eki 2012 10:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Birşey dememe gerek var mı?
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Blackmatrix »

Bizde biliyoruz . Buraya Türkçe" nin İyi yazılması Güzel kardeşlerim. Rengkler ve zevkler tartışılmaz. Ben doğal haliyle yazmayı tercih ediyorm . En azından Anlamıssın , bazı şeyleri. Sadece yaşadığım anıları paylaşma ihtiyacı duydum.

Saygılar. ! :evil:
...
Kullanıcı avatarı
illegalll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Loncasız

Mesaj gönderen illegalll »

Seviye demişsin de senin seviyenin olduğu kanaatine ne yaptımsa varamadım, lafı uzatmadan kısa ve net şekilde söylüyorum "Boş beleş birisin, laf salatasından başka bişey yok." hadi şimdi işine.
Konuşmak ihtiyaç olabilir, ama susmak bir sanattır...

VerderVeremem/iLLeGaLL

“Genel Sohbet” sayfasına dön