İbretlige yakın tespit yada 2 öneri
Re: İbretlige yakın tespit yada 2 öneri
1. Güzelde 2. Mantığı Katletmiş O Ne Kardeşim Ya Zenci Ve Kızıl Saç!
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
maksat fantezi olsunZIPKIN yazdı:1. Güzelde 2. Mantığı Katletmiş O Ne Kardeşim Ya Zenci Ve Kızıl Saç!![]()
![]()
konu dısı bana laf sokanları iplemiyorum bu arada
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
anlamadım ki şimdi nasıl bi çelişkidir bu ? forumda fikirlerimizi paylaşmıcaksak forum niye var ..HaNdSoMe yazdı:Her konuda kendini büyük gösterme çabaları...harkonen yazdı:bana yarası olan amma cocuk varmış ve merak edenlere futbol + basketbol ile ilgileniyorum öneriyi beğenmesseniz mesaj atmassınız bu kadar basit zorla gelin okuyun diyen yok
YAZIK...
izdirapgrafik bir cümle söylemişti size karşı "Siz SİLAHCI ve ekip arkadaşlarına dua edin.Ben olsam sizin gibileri 1 gün forumda yaşatmam."
Çokda güzel söylemiş kendini üniverstede göstermeye felan çalışıyorsun ama yazdıkların 11 12 yaş civarı yazım türleri.
YAZIK
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Deveye sormuşlar : "Boynun neden eğri ?"VforVendetta1 yazdı:anlamadım ki şimdi nasıl bi çelişkidir bu ? forumda fikirlerimizi paylaşmıcaksak forum niye var ..HaNdSoMe yazdı:Her konuda kendini büyük gösterme çabaları...harkonen yazdı:bana yarası olan amma cocuk varmış ve merak edenlere futbol + basketbol ile ilgileniyorum öneriyi beğenmesseniz mesaj atmassınız bu kadar basit zorla gelin okuyun diyen yok
YAZIK...
izdirapgrafik bir cümle söylemişti size karşı "Siz SİLAHCI ve ekip arkadaşlarına dua edin.Ben olsam sizin gibileri 1 gün forumda yaşatmam."
Çokda güzel söylemiş kendini üniverstede göstermeye felan çalışıyorsun ama yazdıkların 11 12 yaş civarı yazım türleri.
YAZIK
Devede "nerem doğru ki ?" demiş.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Puahahahahahahahahahahahaha.HaNdSoMe yazdı:Deveye sormuşlar : "Boynun neden eğri ?"VforVendetta1 yazdı:anlamadım ki şimdi nasıl bi çelişkidir bu ? forumda fikirlerimizi paylaşmıcaksak forum niye var ..HaNdSoMe yazdı:Her konuda kendini büyük gösterme çabaları...harkonen yazdı:bana yarası olan amma cocuk varmış ve merak edenlere futbol + basketbol ile ilgileniyorum öneriyi beğenmesseniz mesaj atmassınız bu kadar basit zorla gelin okuyun diyen yok
YAZIK...
YAZIK
Devede "nerem doğru ki ?" demiş.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Argo İzmir
- Discord: yenicead3676
Konsantrasyonda büyücüler 3 - 4 vuruş yapabiliyor sen bunuda bozarsan bir büyücü daha nasıl etkili olacak? Ayrıca üstteki bir arkadaşın dediği gibi oyunun hikayesi İstanbul'da geçiyor, zenci karakter hikayeye ters düşer.
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Eminönünde saat satan zenciler var ? o nasıl olucakJhooSen yazdı:Konsantrasyonda büyücüler 3 - 4 vuruş yapabiliyor sen bunuda bozarsan bir büyücü daha nasıl etkili olacak? Ayrıca üstteki bir arkadaşın dediği gibi oyunun hikayesi İstanbul'da geçiyor, zenci karakter hikayeye ters düşer.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
KaPTaNYaGiZ yazdı:Eminönünde saat satan zenciler var ? o nasıl olucakJhooSen yazdı:Konsantrasyonda büyücüler 3 - 4 vuruş yapabiliyor sen bunuda bozarsan bir büyücü daha nasıl etkili olacak? Ayrıca üstteki bir arkadaşın dediği gibi oyunun hikayesi İstanbul'da geçiyor, zenci karakter hikayeye ters düşer.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
aynen haseki kapısının önünde saat satarsın sonra2.side yönetimden büyük eleştiri topladıgım konu zenci karakter ben karakterimi kırmızı saçlı ve zenci istiyorum mesela ama mümkün degil olsa fena olmazdı

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
zencileri dışlamayın ırkcılarVatanKIRIM yazdı:aynen haseki kapısının önünde saat satarsın sonra2.side yönetimden büyük eleştiri topladıgım konu zenci karakter ben karakterimi kırmızı saçlı ve zenci istiyorum mesela ama mümkün degil olsa fena olmazdı
BEYAZKOŞK SİNCE 2007