FORUM YETKİLİSİ NASIL OLMALI!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

FORUM YETKİLİSİ NASIL OLMALI!

Mesaj gönderen Beyefendi »

Bu sayfada bir arkadaşımız haklı yada haksız bir etkinlik sonucu yaşadıklarını kendi düşüncelerinde açıklamaya çalışmış konu kilitlenmiş yine konu açılmış forum kuralının 5. maddesi gereği yani forum yetkilileri ile tartışmaya girilemez kuralıyla tekrar konu kilitlenmiş.Arkadaşımızı tanımam, o etkinlik nasıl yapılır bilmem.Yalnız bu manzarayı çok önemsediğimi belirtmek isterim.

Ne demek forum yetkilisi ile tartışmaya girilmez ? Forum yetkilisi kendini savunmaktan acizmidir ? Konuya,konulara vakıf değilmidir ? Şayet öyle ise neden bu vasıflardaki arkadaşlarımıza bu görevi veriyorsunuz ? Memur zihniyetinde hiçbir sorumluluk ve insiyatif almayan bu arkadaşlarımızın kime ne faydası olabilirki ? Bunları yapamıyorlarsa hangi kritere göre bu arkadaşları forum yertkilisi seçtiniz onu merak içerisindeyim.

Forum sayfası inci sözlük şubesine döner hiç kılları kıpırdamaz,düzgün mantıklı yazılar saldırıya uğrar oralı olmazlar ya arkadaşlar sıkılmıyormusunuz bu manzaradan.Birkaç iyi niyetli arkadaş olmasak forum sayfası zaten 3-4 arkadaşımızın geyik yaptığı düzgün birşeyler yazılamayan bir ortama dönmüştü.Yani durum böyleyken sizle alakalı yaşam belirtilerinizi, forum kurallarını ve o doğrultudaki müdahalelerinizi görüncemi farkedeceğiz.Ben bir forum müdavimi olarak kendisini çatır çatır savunacak bilgi birikimine sahip olmayan görevlilere layık olmadığımı düşünüyorum.Bunda suçlu üst yönetimse lütfen artık forum yetkililerinin insiyatif alabilmelerini sağlayın hiç hoş değil bu durum.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Re: FORUM YETKİLİSİ NASIL OLMALI!

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

Harfi harfiyen katılıyorum.

Şu yazıyı hiç sevmiyorum

'' Forumun bilmem kaçıncı kuralına göre konu TARTIŞMAYA AÇIK olduğundan kilitlenmiştir '' Yahu tartışmak çok güzel bir olay önemli olan münakaşa etmemektir.Herkes kendi fikirlerini söyleyerek tartışmaz ise en iyi sonuca nasıl varabiliriz ki.Herkes 1 konu hakkında aynı düşünceleri paylaşmak zorunda değil.Zıt bir görüş atılınca ortaya hemen o konuyu kilitliyorsunuz.Değiştirmelisiniz artık bu zihniyeti bu sebepten dolayı çoğu insanın durduk yere forum hesabı kapanıyor ve forumda tartışmayacaksam napacağım diyor.Bu sebepten dolayı oyunda olduğu gibi forumda kan kaybediyor..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen YineLokal »

Ctrl , C ve V tuşu olsun klavyesinde yeter.
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Enteresan olan bişeyde forum sayfasına sahip çıkılmıyor.Arkadaşlar yapmayın etmeyin siz görevlisiniz zeka ve öngörü kabiliyetinizi devreye sokun lütfen.Nasıl bir forum sayfası olması gerektiği üzerine kemikleşmiş bir düşünceniz yok.İnsanlar ne yazıp çizip ama ne yazıp çiziyorsa ona göre bir tavır alıyorsunuz yani sizin bu forum sayfalarını yönlendirme diye bir çabanız kaygınız yok.Böyle bir gücünüz olmadığı üzerine genel bir fikir oluştuğunu düşünmüyorsunuz bile.Açın bir konu açın ya korkmayın.Oyun hakkında insani davranış yada erdemli olma konusunda yazın bir anektod insanları bu şekilde fikir alışverişine bi teşvik edin korkmayın konu açmaktan, düzgün yazmayanları silin hakaret edeni cezalandırın gitsin otursun yerine.Forumda kaliteli yönlendirme üzerine birçok örnekleri kendi gözlerinizle görüyorsunuz ve akabindeki değişimleride.Bunu sizlerin yapmanız lazım.Her yerde herşeyde başarı iyi niyetli insanların varlığıyla mümkündür bunun bile farkında olduğunuzu sanmıyorum.Üzülerek söylüyorum forum yetkilisi olarak sizlerin varlığı varla yok arası bişey.Ceza verdikleriniz sildikleriniz kafamızdan zaten cezalandırılmış ve silinmiştir bu foruma ekstra yaptığınız bir katkı oldunu düşünmüyorum.
Beyefendi

Kullanıcı avatarı
XxXeCtaZyxXx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: xDxDxD

Mesaj gönderen XxXeCtaZyxXx »

ex atsın yeter
Anlayan Anladııı Dayıı ;)

Şimdi şu konuya değinmek istiyorum bende
Semt çocuğuyuz diye hor görülürüz her yerde
Kulağımız delik değil diyemi hor görmece
Ben böyle rahatım muhterem bakın keyfinize ..

EfSanE [ xDxDxD ]
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Celikbey »

Beyefendi yazdı:Enteresan olan bişeyde forum sayfasına sahip çıkılmıyor.Arkadaşlar yapmayın etmeyin siz görevlisiniz zeka ve öngörü kabiliyetinizi devreye sokun lütfen.Nasıl bir forum sayfası olması gerektiği üzerine kemikleşmiş bir düşünceniz yok.İnsanlar ne yazıp çizip ama ne yazıp çiziyorsa ona göre bir tavır alıyorsunuz yani sizin bu forum sayfalarını yönlendirme diye bir çabanız kaygınız yok.Böyle bir gücünüz olmadığı üzerine genel bir fikir oluştuğunu düşünmüyorsunuz bile.Açın bir konu açın ya korkmayın.Oyun hakkında insani davranış yada erdemli olma konusunda yazın bir anektod insanları bu şekilde fikir alışverişine bi teşvik edin korkmayın konu açmaktan, düzgün yazmayanları silin hakaret edeni cezalandırın gitsin otursun yerine.Forumda kaliteli yönlendirme üzerine birçok örnekleri kendi gözlerinizle görüyorsunuz ve akabindeki değişimleride.Bunu sizlerin yapmanız lazım.Her yerde herşeyde başarı iyi niyetli insanların varlığıyla mümkündür bunun bile farkında olduğunuzu sanmıyorum.Üzülerek söylüyorum forum yetkilisi olarak sizlerin varlığı varla yok arası bişey.Ceza verdikleriniz sildikleriniz kafamızdan zaten cezalandırılmış ve silinmiştir bu foruma ekstra yaptığınız bir katkı oldunu düşünmüyorum.

Bahsettiğiniz konuyu okuma fırsatı bulmuştum , yapılan şikayete de tatmin etmeyen garip bir mesaj yazılarak kilitlendiğini görmüştüm , bunu daha nice konular da gördük . forumumuzda GM ler bile çoğu konuya cevap yazamazken veya yazmaya tenezzül etmezken sen onların altındaki oyun dışındaki yeterlilikleri soru işareti olan , bulundukları forum konumuna gelişlerindeki test ve görüşmelerin ne şekilde yapıldığı yada yapılıp yapılmadığı belli olmayan kişilerle dolu .
Forumun kalitesi giderek düşmekte oyunun kalitesi ile paralel olsa gerek kan kaybı devam ediyor bu zihniyetle düzelmesi de beklenemez ,yazdığınız konuya bakan kişi sayısı ve yorum yapan kişi sayısı gösteriyor ki forum görevlileri işlerini çok güzel yaparak foruma gelen insanları ya küstürmüş ya da sindirmiş durumda , bana göre kaliteli ve doğru yazılar yazan birkaç kişi kaldınız yönetim veya forum yetkilileri sizleri de kaçırırsa görevlerini tamamlamış olacaktır.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

YineLokal yazdı:Ctrl , C ve V tuşu olsun klavyesinde yeter.
ben öbürlerini okumadım sadece bunu okudum çok uzun insan okicak bunu ya
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Celikbey yazdı:
Beyefendi yazdı:Enteresan olan bişeyde forum sayfasına sahip çıkılmıyor.Arkadaşlar yapmayın etmeyin siz görevlisiniz zeka ve öngörü kabiliyetinizi devreye sokun lütfen.Nasıl bir forum sayfası olması gerektiği üzerine kemikleşmiş bir düşünceniz yok.İnsanlar ne yazıp çizip ama ne yazıp çiziyorsa ona göre bir tavır alıyorsunuz yani sizin bu forum sayfalarını yönlendirme diye bir çabanız kaygınız yok.Böyle bir gücünüz olmadığı üzerine genel bir fikir oluştuğunu düşünmüyorsunuz bile.Açın bir konu açın ya korkmayın.Oyun hakkında insani davranış yada erdemli olma konusunda yazın bir anektod insanları bu şekilde fikir alışverişine bi teşvik edin korkmayın konu açmaktan, düzgün yazmayanları silin hakaret edeni cezalandırın gitsin otursun yerine.Forumda kaliteli yönlendirme üzerine birçok örnekleri kendi gözlerinizle görüyorsunuz ve akabindeki değişimleride.Bunu sizlerin yapmanız lazım.Her yerde herşeyde başarı iyi niyetli insanların varlığıyla mümkündür bunun bile farkında olduğunuzu sanmıyorum.Üzülerek söylüyorum forum yetkilisi olarak sizlerin varlığı varla yok arası bişey.Ceza verdikleriniz sildikleriniz kafamızdan zaten cezalandırılmış ve silinmiştir bu foruma ekstra yaptığınız bir katkı oldunu düşünmüyorum.

Bahsettiğiniz konuyu okuma fırsatı bulmuştum , yapılan şikayete de tatmin etmeyen garip bir mesaj yazılarak kilitlendiğini görmüştüm , bunu daha nice konular da gördük . forumumuzda GM ler bile çoğu konuya cevap yazamazken veya yazmaya tenezzül etmezken sen onların altındaki oyun dışındaki yeterlilikleri soru işareti olan , bulundukları forum konumuna gelişlerindeki test ve görüşmelerin ne şekilde yapıldığı yada yapılıp yapılmadığı belli olmayan kişilerle dolu .
Forumun kalitesi giderek düşmekte oyunun kalitesi ile paralel olsa gerek kan kaybı devam ediyor bu zihniyetle düzelmesi de beklenemez ,yazdığınız konuya bakan kişi sayısı ve yorum yapan kişi sayısı gösteriyor ki forum görevlileri işlerini çok güzel yaparak foruma gelen insanları ya küstürmüş ya da sindirmiş durumda , bana göre kaliteli ve doğru yazılar yazan birkaç kişi kaldınız yönetim veya forum yetkilileri sizleri de kaçırırsa görevlerini tamamlamış olacaktır.
Tespitlerine katılmamak mümkün değil.Önemseyip fikirlerini aktarmışsın eline sağlık.Burada fikir beyanına katılım olup olmaması hiçbirimiz için öncelik olmamalı.Zira bir konu hakkında fikir sahibi olunca aynı zamanda bir sorumlulukta yükleniyorsunuz.Bunu paylaşmak, bakın benim penceremden böyle görünüyor demek zorunda kalıyorsunuz.Tabiki kendisine, etrafına saygısı olanlar için bu ifadelerim.Yoksa bu duruşları, davranış biçimlerini sergileyemeyip buna yetecek donanımı olmadığı içinde herşeye gülelim eğlenelimle yırtmaya çalışanlara değil bu ifadelerim.Yönetim neyi ekerse eninde sonunda onuda biçecektir.Forumun bu içler acısı manzarasına ancak hükmedebiliyor ve bundan medet umuyorlarsa hiç kusura bakmaycaklar bu tutumdan ancak basiretsizlik payesi çıkar.
Beyefendi

Kullanıcı avatarı
Bourne
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bourne »

harkonen yazdı:
YineLokal yazdı:Ctrl , C ve V tuşu olsun klavyesinde yeter.
ben öbürlerini okumadım sadece bunu okudum çok uzun insan okicak bunu ya
Senin adın insan mı ? İnsancım okuyabildiklerini oku okuyamadıklarını bırak.Zorlama kendini insancım kayışı kopartmıyalım.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.

Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: <The Avangers>

Mesaj gönderen NothingxSeries2 »

Onlar sadece kendi Torpilleri ortaya çıkınca yasakla düğmesine basar. Şu an NothingMan,NothingManxI,NothingManxII,NothingxSeries Forum hesaplarım sırasıyla 30-30-14-7 Gün yasaklılar.

Sebebi: Mayıstan beri 144 İleti atan Forum Denetmen Ekibi Üyesinin , Ödüle lâyık görülmesi.
Bende tabi sinirler tavan yaptı üstü kapalı Hakaretlerimi bile alınıp iyi ban koydular. Şahsen ben o adamın kazandığı , akçe ve kutu parasının 1 kuruşu bile benden geldiyse helal etmiyorum. O nasıl bir Torpildr ?!
Banlanma durumlarında burdayım..

NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingWoManxI
[*][/color]

-Yusuf.[/i]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön