ikve de hakaret olayları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ceday
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

ikve de hakaret olayları

Mesaj gönderen ceday »

İKV de hakaret olayı
ceday » 14 Eyl 2012 17:31

sevgili yöneticiler bazı çocuklar diyeyim yetişkinler bunu yapmaz hemen bir car açıp millete küfrediyır hakaret ediyor milletin oyundan soğumasına sebep oluyorlar karşılık versen sende sus yiyorsun adam olmaz hakareti yapıp carı kapatıyor nasıl olsa bir lvl yeni başlamış görev dahi almamış bir car ikv yöneticilerinden yeni oyuna başlayan yeni carların 10 lvl olana kadar konuşma özelliğini almalarını istiyorum zaten 10 lvl yapmakta o kadar zor değil 10 lvl kadar konuşma ve yazman özelliği olmasın dileğiyle

Sunucu: Kuklacı
Özel mesaj Sayfa başı
--------------------------------------------------------------------------------
İletiyi rapor et Re: İKV de hakaret olayı
CHARDONNAY » 14 Eyl 2012 17:47

Merhaba,

Oyun hakkındaki önerilerinizi İletişim/Destek Formu Bildirim Tipi: Öneri başlığı altında dile getirebilirsiniz.

Ek olarak; bu tür rahatsız edici durumlarla karşılaştığınızda oyuncuyu şikayet ediniz ve yasaklayınız. Kullanıcı, siz şikayet edemeden o oyundan çıkar ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İletişim/Destek Formu Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz.

Bilginize, iyi forumlar.

bu şekilde bir cevap veriliyor peki yeni bir car açıp kişiye hakaret ediyor ve anında oyundan çıyır bunu defalarca yapıyor oysa karşılık verecek olursak susu yiyoruz şekil a da göründüğü gibi susu yemiş bulunuyorum en azında bununla ilgili bazı önlemler olması lazım biz oyuncu olarak önerimiz kabul edilmiyorsa siz yöneticiler bir çalışma yaptığını gösterin daha iyi bir oyun dünyasını ortaya koymanız gerekmektedir diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: ikve de hakaret olayları

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

yazarak sövme bağırarak söv
ayrıca
şikayet et oyundan çıkarsa adamların dediği gibi ekran fotosu al desteğe yolla 1 karakter sus yediği zaman bütün hesap sus yiyor uyma onlara
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön