adam espri yaptı sanki hatırlat güleriz diyorlar ne şakirtler varYineLokal yazdı:ARZLODOS yazdı:Recete almak için topkapı bölgesine girdim ama satıcıları bulamadım Mecnun denen bir satıcı vardın ona sordum Yemek molasındalar dedi saat 15:50 ye kadar bekledim gelmediler firarmı ettiler yoksa daha önce bir duyuru yapıldıda benmi kaçırdım.
Bilgisi olan varsa bilgilenmek isterim.
Hatırlat bi ara güleriz. :geek:
Topkapı NPC leri Firarda
- diRectoR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nizam I Cedid
Re: Topkapı NPC leri Firarda
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse

sSiHiRBaZz - Relapse

- deeLidumruL
- Cin Avcısı
diRectoR yazdı:adam espri yaptı sanki hatırlat güleriz diyorlar ne şakirtler varYineLokal yazdı:ARZLODOS yazdı:Recete almak için topkapı bölgesine girdim ama satıcıları bulamadım Mecnun denen bir satıcı vardın ona sordum Yemek molasındalar dedi saat 15:50 ye kadar bekledim gelmediler firarmı ettiler yoksa daha önce bir duyuru yapıldıda benmi kaçırdım.
'' Topkapıdaki satıcıları bulamadım Mecnun Yemek Molasındalar dedi '' gibi sözleri espri olarak algılayabilirler gayet normal Şakirtlik bir durum yok..
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
Olayı değişik bir tarza anlatam deedim bazı ihtiyarlar ne demek istdiğimi anlamdıgından boyle yazdılar gayet normaller.deeLidumruL yazdı:diRectoR yazdı:adam espri yaptı sanki hatırlat güleriz diyorlar ne şakirtler varYineLokal yazdı:ARZLODOS yazdı:Recete almak için topkapı bölgesine girdim ama satıcıları bulamadım Mecnun denen bir satıcı vardın ona sordum Yemek molasındalar dedi saat 15:50 ye kadar bekledim gelmediler firarmı ettiler yoksa daha önce bir duyuru yapıldıda benmi kaçırdım.
'' Topkapıdaki satıcıları bulamadım Mecnun Yemek Molasındalar dedi '' gibi sözleri espri olarak algılayabilirler gayet normal Şakirtlik bir durum yok..
Bu konuda forumda bir açıklama duyuru yapıldımı bilgisi olan varsa yazsın sonra gülsün kendine benim için önemli degil.
Küçücük bir seyde vay aman açıklma yapılmadan sıgınaktan mğrattan atılıyoruz diyorlar bu ihtiyarlar ama internet bağlantısının kopmasını bilmiyorlar bu ihtiyarlar Dıgınak yada migrat çemberlide oyuna girme sürelerinin kalkmasını istiyorlar ama bilmiyorlarki o kişinin oyuna döneceği kesin degil zati dönse 10 dakika yeterli bir süre sınırsız olsalar bilmiyorlarki kazık gibi orda 10 dakika bekliyecek ha gelcek ha gelcek deyip 300 dakika sonra ordan atıalcaklar.
Bu ihtiyarlara satıcılar nerede bir recete almak için girdim ama bulamdım bende mecnun dışında başka bir satıcı bulamyınca boyle bişi yazdım ama anlamyan ihtiyarlar girip baktımı acaba orda satıcı varmı yoksa bu manyak yani ben ne diyor bu dingil acaba diye düşünmeden ilk yazıdaki yazıya ek oalrak boyle yazı yazdıklarından salla yazıyı al maaşı derdinden bir hevesle sonra güleriz benimde çok tinimdadın sonra gülmen bir bilgin varmı yokmu.
Duyuru yapıldımı yapılmadımı halen bir bilenin olmamsıda çok ayıp küçücük seyelrde isyan eden tipler anca gülerler.
Burda güelcek bişide yok oyunda kalma süresi 2 saat yazısına gıcık gidenleri gecip 1 saatir oyundayız diye feryat yapıyorlar ama 2 saatir oyundan sonra her 1 saate o yazının gelmemsini bilmeyenler çıkıp 1 saatir oyundayız diyorlar ama çemberli 1 saat 45 dakika sürüyor diye isyan ediyorlar ama bilmiyorlarki bunun online oyunlarda artık zorunluluk gereği oldugnu bazı oyunalrda bu tip oyunlarda bir uyarıda 15 üstü oyunalr ibaresi çıkması gerkirken burda öyle bir söz konusu degil ver ergen ezik diye kendini iihtiyar yaaprak onlardan daha büyük bir kafam var demeleri ayrı.
Yukardaki yazılarda 68 yazım hatası var bu benimde umrumda degil okumak isteyen zati okumadanda anlar ama anlamak istemiyene doğru türlçe imla hatası yapmadanda yazsan anlamayacakalrı için sorun yok.
2 kere 2 = 4 eder bunu herkes bildiği halde acaba 2 kere 2 4 mü eder diye düşünmeleri ayrı bir soru işareti olarak kendilerine sormalarını umarım.
A R Z L O D O S
diRectoR yazdı:adam espri yaptı sanki hatırlat güleriz diyorlar ne şakirtler varYineLokal yazdı:ARZLODOS yazdı:Recete almak için topkapı bölgesine girdim ama satıcıları bulamadım Mecnun denen bir satıcı vardın ona sordum Yemek molasındalar dedi saat 15:50 ye kadar bekledim gelmediler firarmı ettiler yoksa daha önce bir duyuru yapıldıda benmi kaçırdım.
Burada onun bu sözünü ciddiye alarak ya kendine ya ona hakaret ettiğini belirteyim.ŞAKİRT SENİ !
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Çok düşündün mü bari bu espiriyi yaparken?

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
qandırdım xd demişler sana geçmiş olsunARZLODOS yazdı:Recete almak için topkapı bölgesine girdim ama satıcıları bulamadım Mecnun denen bir satıcı vardın ona sordum Yemek molasındalar dedi saat 15:50 ye kadar bekledim gelmediler firarmı ettiler yoksa daha önce bir duyuru yapıldıda benmi kaçırdım.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN