Neden hala 49 ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
spyTRspy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Neden hala 49 ?

Mesaj gönderen spyTRspy »

Forumkral yazdı:
cCcKURTOGLUcCc yazdı:siz 49 olmayı boşverin bu oyunda seviye değil şaheser önemli bunun farkına varamadınız mı 1 günde kim şaheserlerini dizmiş :?: :!:
Paran varsa bir günde değil 2 saatte üretir itemini yaparsın tek yüzük kolye kalır
Tek bir noktaya katılmıyorum. Evet parası varsa bütün itemleri hemen üretir sadece yüzük kolye kalır ama 2 saat demişsin fazla bile demişsin yarım saat bile sürmez :cry: Parası olmayan emeğiyle elde etmeye çalışanlar ise aylarca gece gündüz demeden uğraşır ama yinede hepsini kolay kolay tamamlayamazlar. Sonra kendini bilmez parayı basıpta full üretim yapmış zengin vatandaşın birisi gelir emek veripte biryerlere gelmeye çalışan kişiyle dalga geçer küçük görür ancak o vatandaş daha gaffarda ne yapılması gerektiğini bilmiyordur. Buda emekçi adamı çileden çıkartır. Oyun ne yazık ki zengin oyunu her geçen günde parayı verenin düdüğü çaldığı bir oyun olmaya devam ediyor malesef :?
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

Çünkü 59 Gelmedi.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

spyTRspy yazdı:
Forumkral yazdı:
cCcKURTOGLUcCc yazdı:siz 49 olmayı boşverin bu oyunda seviye değil şaheser önemli bunun farkına varamadınız mı 1 günde kim şaheserlerini dizmiş :?: :!:
Paran varsa bir günde değil 2 saatte üretir itemini yaparsın tek yüzük kolye kalır
Tek bir noktaya katılmıyorum. Evet parası varsa bütün itemleri hemen üretir sadece yüzük kolye kalır ama 2 saat demişsin fazla bile demişsin yarım saat bile sürmez :cry: Parası olmayan emeğiyle elde etmeye çalışanlar ise aylarca gece gündüz demeden uğraşır ama yinede hepsini kolay kolay tamamlayamazlar. Sonra kendini bilmez parayı basıpta full üretim yapmış zengin vatandaşın birisi gelir emek veripte biryerlere gelmeye çalışan kişiyle dalga geçer küçük görür ancak o vatandaş daha gaffarda ne yapılması gerektiğini bilmiyordur. Buda emekçi adamı çileden çıkartır. Oyun ne yazık ki zengin oyunu her geçen günde parayı verenin düdüğü çaldığı bir oyun olmaya devam ediyor malesef :?
aslında ikv yönetiminin aldığı para çok az bir miktar ikv çok paragöz diyen arkdaşlar sanırım başka online oyun oynamamışlar tek sorun ikv aldığı parayı ikv ye yatırmayıp ıcf vb. işlerde kullanıyor ama cidden ikv yönetimi aldğı para çok değil
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

bloodthirsty yazdı:
spyTRspy yazdı:
Forumkral yazdı:
aslında ikv yönetiminin aldığı para çok az bir miktar ikv çok paragöz diyen arkdaşlar sanırım başka online oyun oynamamışlar tek sorun ikv aldığı parayı ikv ye yatırmayıp ıcf vb. işlerde kullanıyor ama cidden ikv yönetimi aldğı para çok değil
Arkadaşım biz ne diyoruz sen ne anlıyon illegal yollardan akçe satarak oyun parası alanlar var onlar için full item dizmek 1 saat bile sürmüyor
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Oyunda 50.Seviye bir çok yetkili,NPC ve Silah mevcut.Hatırladığınız üzere 2009 yılbaşında Folklör cinleri [Huni] satıyordu.Oyun hatası olarak çıkmıştı karşımıza ve seviyesi 50.seviyeydi.Bunun haricinde GM'lerin veya diğer moderatörlerin kullandığı 50.seviye Büyük Arbalet, Orak, Tüfek vs. silahlar vardır.Ayrıca 39.Seviye yaklaşık 4 sene sürdü.Yani +10 seviyenin gelmesi büyük zahmetler, büyük bölgeler, büyük düşünceler gerektirir.Yeni bir bölge ve açıklanamamış sırları aydınlatmak için yeni karakterler gerektirir.Takdir edersiniz ki bunu yapmakta uğraştırır bunun için yönetimi anlayışla karşılamalıyız.Getirdikleri grup bölgeleri belki oyuncuları biraz bencilleştirmiş olabilir ancak biz oyuncuların oyun ve eğlence açlığını tatmin etmek için en ideal fikirlerden birisi grup bölgeleridir hazırlanması 4yıl gibi uzun bir süre yerine 8ay gibi bir sürede hazırlanabildiği içinde her sene yeni bir akım çıkabilir.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
PeerlesS
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PeerlesS »

Arkadaşlar ne zaman akçe gelip para oyununa çevrildi bu oyun o zaman ortalık fena karıştı eskiden şikayetlerimiz bu kadar değildi farkındaysanız. Yerimizde saymıyoruz aslında, oyuncular değilde oyun üzerinden daha ne kadar çok kazanırız zihniyeti olduğu için oyun içi güncelleştirmelerin bu kadar geç gelmesi normal. Denecek söz yok bırakabilene helal olsun S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön