Lesyevv yazdı:ortalık boş diye bu kadar cok sallamayın
1 hafta boyunca sana mı yalvardım özgür bu arada nie rehber üyeliğin ile yazmıyorsun atılırım diye mi korkuyorsun yoksa, istersen eski günleri hatırlatmıyım
sana gelince barella ben 1 kişiye sordum loncaya alım var mı diye nerenden uyduruyorsan artık . sizin loncaya girememek mi koyacak bana valla hiç üzülmedim bile. bu arada konuyu nie saptırma çalışmasına girdiniz ki
sölediklerim doğru oldugunu kabul ettiniz galiba yada köşeye falan sıkıştınız

he ya köşeye sıkıştık sana şöle cevap vereyim o zaman bu rehber alımlarında ben yeni oldum yanlışım yoksa 7 yada 8 rehber alımı oldu sancaktan loncamdan benim bildiğim 5 kişi başvurdu seçilen yalnız ben oldum arzlardan benim dışımda sadece ates loncasından can arkadaşımız rehber alındı geri kalan sanırım 6 rehber lodoslardan alındı

loncamda kaç rehber va banada yazarsan sevinirim
çift item olayına gelince arkadaş dosyalarla oynamış bu yüzden çarları banlandı gördüğün gibi bir ayrımcılık söz konusu değil
sen günde 3 kez gaffar atıyorsun toplam lp ne baktım 2 m altı
ben 3 kez olmasada giriyorum sürekli 4,5 m nu geçmiş çemberden şu ana kadar 1 tane bıle kıyamet eşya düşmedi maraton ayağım yok alter 3 parca esyam var gaffardan sadece sıfır asa dustu ceket ve pantı kendım ürettim sıfır yani çarda şans yoksa yoktur yapcak bırsey yok lodoslardan bak istersen üzerini 10 gaffarda dızen kardeşlerimiz var onlar gm mi

yada senın benden daha çok itemın vardır belki sen gm yalakasımısın

3. sü biz birşey uydurmayız bana dönülmüyor diye gelip bana sordun bende sorarım dedim bizim başkanlar SALLA cem dediler sonuçta biz loncaya ayda yılda 1 kişi alıyoruz onuda adam gibi adamlardan seçmeye çalışıyoruz

göremıyorum cemberde demişin öncedende yazmıştım tekrar yazıyorum biz gececiyiz geceleri gireriz çembere en erken 8-9 da baslar gaffar turları misal dun gece saat 1 den sonra çembere girebilmek için yarım saat civarı inception larla savaştık 6 kişi
gelelim iksir mevzusuna

bendeki maden hastalığını beni tanıyan lodoslar bilir
yeraltında eski adı aken dir carımın cehennem cevdetle ve barellayla adada ars castielle e.ö de enakla sureklı maden cekerım
yerı gelır savas sırasında 10 tane ejderhaya acımam içerim
10 ejderha dediğin 2 m yapıyor 3 mavı veya 1 alex veya 1 yonca ceksem fazlasını alırım o harcadıgım ıksırın

bunun yanında karacin iksir vardır misal vazgeçilmezim 9 çıban 9 krizoberil 1 tanede ada sürgünü istiyordu sanırım onlarıda çektiklerimden rahat rahat üretirim

çantamda her zman en azından 100 tane bulunur karacin iksir her gün içmem ama tek başıma yeri gelir o iksirle 10 lodosa karşı sancakta arz muhafızlar arasında zehirle tek tek kestirtirim

çok uzun oldu ama illa sorularına cevap istemişin
başka yaftaların varsa onlarıda salla cevap verelim