Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
NODIE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: Kesinliklikle Meraktan Soruyorum :D

Mesaj gönderen NODIE »

frkn38 yazdı:Yaklasik bes aydir bu sunucudayim ve ben hic bir arzi ne maden cekerken ne de gb atarken gordum ama nerdeyse butun itemleri full. Acaba bu bicak sirti itemler kiyamet itemler vb. arz tuccarda mi satiliyor ? :mrgreen:

Ne ifade edildiği ya da ne maksatla yazıldığını pek önemsemiyorum ama burada bir yanlışlık var bilgim dahilinde düzeltmek istiyorum. Çemberlitaş geleli 5 ay olmadı ki bu gözle bakalım, neredeyse 1 yıl 3 ay oldu yani 15 ay... 15 ay'dan sizin hatırınıza 5 ayı çıkartıyorum GAFFAR kesemediğimizi düşünerek, 10 ay kalıyor geriye 10 ay boyunca günde 1 kez girsek bedevi şansında da olsak yine üstümüzü dizeceğimizi düşünüyorum. Bende ARZ çarı ile oynuyorum Sancakta ben de kendi loncam adına konuşuyorum bizim de neredeyse üstümüz full. Yani şöyle bir durum var ki. Biz de ARZ'lar olarak çember atıyoruz. Atmadığımızı düşünmeyin. :o
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

NODIE yazdı:
frkn38 yazdı:Yaklasik bes aydir bu sunucudayim ve ben hic bir arzi ne maden cekerken ne de gb atarken gordum ama nerdeyse butun itemleri full. Acaba bu bicak sirti itemler kiyamet itemler vb. arz tuccarda mi satiliyor ? :mrgreen:

Ne ifade edildiği ya da ne maksatla yazıldığını pek önemsemiyorum ama burada bir yanlışlık var bilgim dahilinde düzeltmek istiyorum. Çemberlitaş geleli 5 ay olmadı ki bu gözle bakalım, neredeyse 1 yıl 3 ay oldu yani 15 ay... 15 ay'dan sizin hatırınıza 5 ayı çıkartıyorum GAFFAR kesemediğimizi düşünerek, 10 ay kalıyor geriye 10 ay boyunca günde 1 kez girsek bedevi şansında da olsak yine üstümüzü dizeceğimizi düşünüyorum. Bende ARZ çarı ile oynuyorum Sancakta ben de kendi loncam adına konuşuyorum bizim de neredeyse üstümüz full. Yani şöyle bir durum var ki. Biz de ARZ'lar olarak çember atıyoruz. Atmadığımızı düşünmeyin. :o
adamlar çember atmak için lodos oluyorlar
biz adam eksik olduğundan sıgınağa bile 2 savaşçıyla girdiğimiz oluyor
bilimiyorlarki asıl çember arzlarda atılıyor :)
ben büyücümle ilk girdiğim gaffarda sırf kırma kaçırdıığım için 6 kez gaffar kaçtı 7. de kesildi bir allahın kuluda kötü bir şey demedi :)
sen lodoslarda ol 3 kere kaçır bak bakalım bir daha girebiliyormusun ( ilk gaffar kesimimi kendi loncamla değil başka loncayla gittim bunu bahane göstermesinler diye belirtiyorum ;) )
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
Lesyevv
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Sal Ta Nat

Mesaj gönderen Lesyevv »

böyle 2-3 laf yapanları hem gördük :) mesela çift itemli arkadaş. nie acaba bu loncanın pek çoğu rehber. daha meteorda hiç görmediğim çoğu kişinin üstü full ben günde en az 3 defa giriyorum niye hala benim eksiklerim varda bazılarının üstü full günde 3 grub giriyoruz diyorlar ben nie hiç göremiyorum o kadar kişi ekli oldugu halde (hafta sonları hariç). neden adamı daha oyunda ilk kez gördüğüm halde mareşal yada hiç iksirsiz gezmiyorlar hiç mi bitmiyor bu arkadaşların iksir deposu :D şaka gibi birde masum ayağına yatarlar ya o koyuyor insana işte :twisted:
xXxLesYeVxXx
Lesyevxxkarizma
Yatko

мєкαηıмα ¢αηıмı αℓмαуα gєℓєηιη ¢αηı ѕασℓѕυη... αℓмα∂αη gι∂єηιη вαѕı ѕασℓѕυη...
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Lesyevv yazdı:böyle 2-3 laf yapanları hem gördük :) mesela çift itemli arkadaş. nie acaba bu loncanın pek çoğu rehber. daha meteorda hiç görmediğim çoğu kişinin üstü full ben günde en az 3 defa giriyorum niye hala benim eksiklerim varda bazılarının üstü full günde 3 grub giriyoruz diyorlar ben nie hiç göremiyorum o kadar kişi ekli oldugu halde (hafta sonları hariç). neden adamı daha oyunda ilk kez gördüğüm halde mareşal yada hiç iksirsiz gezmiyorlar hiç mi bitmiyor bu arkadaşların iksir deposu :D şaka gibi birde masum ayağına yatarlar ya o koyuyor insana işte :twisted:
Neden loncaya gelmek icin köpek gibi 1 hafta boyunca yalvaran alınmayıncada tüm tavrı degisenler buraya yorum atıyor ( loncaya insan alımı yapıyoruz )daha fazla loncamız üstünden prim yapmaya calısırsan yalvardıgın fotorafları buraya atmak zorunda bırakma beni iki yüzlü insan.
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

Lesyevv yazdı:böyle 2-3 laf yapanları hem gördük :) mesela çift itemli arkadaş. nie acaba bu loncanın pek çoğu rehber. daha meteorda hiç görmediğim çoğu kişinin üstü full ben günde en az 3 defa giriyorum niye hala benim eksiklerim varda bazılarının üstü full günde 3 grub giriyoruz diyorlar ben nie hiç göremiyorum o kadar kişi ekli oldugu halde (hafta sonları hariç). neden adamı daha oyunda ilk kez gördüğüm halde mareşal yada hiç iksirsiz gezmiyorlar hiç mi bitmiyor bu arkadaşların iksir deposu :D şaka gibi birde masum ayağına yatarlar ya o koyuyor insana işte :twisted:
insan loncaya alınmayınca böyle saldırganlaşabiliyor :)
hoş her başvuranı alsak anadolunun 3 yan loncasını daha acmak zorundayız :)
cümlenin sonunda o koyuyor insana dedin ya işte baya bir kötü olmuş alınmamak senin için :)
yanlış hatırlamıyorsam Lazovi maxşifa ve en son bana gelmiştin başvurularınla ilgili sana geri dönülmediği konusunda :)
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
Lesyevv
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Sal Ta Nat

Mesaj gönderen Lesyevv »

ortalık boş diye bu kadar cok sallamayın :) 1 hafta boyunca sana mı yalvardım özgür bu arada nie rehber üyeliğin ile yazmıyorsun atılırım diye mi korkuyorsun yoksa, istersen eski günleri hatırlatmıyım ;) sana gelince barella ben 1 kişiye sordum loncaya alım var mı diye nerenden uyduruyorsan artık . sizin loncaya girememek mi koyacak bana valla hiç üzülmedim bile. bu arada konuyu nie saptırma çalışmasına girdiniz ki :) sölediklerim doğru oldugunu kabul ettiniz galiba yada köşeye falan sıkıştınız :D :D
xXxLesYeVxXx
Lesyevxxkarizma
Yatko

мєкαηıмα ¢αηıмı αℓмαуα gєℓєηιη ¢αηı ѕασℓѕυη... αℓмα∂αη gι∂єηιη вαѕı ѕασℓѕυη...
Kullanıcı avatarı
FoReVeRxIce
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen FoReVeRxIce »

samedsedir06 yazdı:

bak sana soyle anlatayım Oyun baslarında para acıkları vardı ve oo para acıgından yararlanıpp zulalayanlar kotu zmaanlara bırakanlar . Gb / gaffar kesmesını bılmeyenler.. madenını alıpp dırek ıtem basıp gecıyor.
yanı ne gaffar kesme ıle nede maden cekme ıle ugrasıyorlar dostum :=) :D
sen bu sunucuda değilsin her yerden çıkıyorsun ve bu sunucuda olmadığından burda ne olup bittiğini bilmessin beyinsiz
FoReVeRxIce
MnSrM
HeartHunter
IxCeLeBRaTioNxI

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

Lesyevv yazdı:ortalık boş diye bu kadar cok sallamayın :) 1 hafta boyunca sana mı yalvardım özgür bu arada nie rehber üyeliğin ile yazmıyorsun atılırım diye mi korkuyorsun yoksa, istersen eski günleri hatırlatmıyım ;) sana gelince barella ben 1 kişiye sordum loncaya alım var mı diye nerenden uyduruyorsan artık . sizin loncaya girememek mi koyacak bana valla hiç üzülmedim bile. bu arada konuyu nie saptırma çalışmasına girdiniz ki :) sölediklerim doğru oldugunu kabul ettiniz galiba yada köşeye falan sıkıştınız :D :D
he ya köşeye sıkıştık sana şöle cevap vereyim o zaman bu rehber alımlarında ben yeni oldum yanlışım yoksa 7 yada 8 rehber alımı oldu sancaktan loncamdan benim bildiğim 5 kişi başvurdu seçilen yalnız ben oldum arzlardan benim dışımda sadece ates loncasından can arkadaşımız rehber alındı geri kalan sanırım 6 rehber lodoslardan alındı :) loncamda kaç rehber va banada yazarsan sevinirim :)
çift item olayına gelince arkadaş dosyalarla oynamış bu yüzden çarları banlandı gördüğün gibi bir ayrımcılık söz konusu değil
sen günde 3 kez gaffar atıyorsun toplam lp ne baktım 2 m altı
ben 3 kez olmasada giriyorum sürekli 4,5 m nu geçmiş çemberden şu ana kadar 1 tane bıle kıyamet eşya düşmedi maraton ayağım yok alter 3 parca esyam var gaffardan sadece sıfır asa dustu ceket ve pantı kendım ürettim sıfır yani çarda şans yoksa yoktur yapcak bırsey yok lodoslardan bak istersen üzerini 10 gaffarda dızen kardeşlerimiz var onlar gm mi :) yada senın benden daha çok itemın vardır belki sen gm yalakasımısın :)
3. sü biz birşey uydurmayız bana dönülmüyor diye gelip bana sordun bende sorarım dedim bizim başkanlar SALLA cem dediler sonuçta biz loncaya ayda yılda 1 kişi alıyoruz onuda adam gibi adamlardan seçmeye çalışıyoruz :)
göremıyorum cemberde demişin öncedende yazmıştım tekrar yazıyorum biz gececiyiz geceleri gireriz çembere en erken 8-9 da baslar gaffar turları misal dun gece saat 1 den sonra çembere girebilmek için yarım saat civarı inception larla savaştık 6 kişi :)
gelelim iksir mevzusuna :) bendeki maden hastalığını beni tanıyan lodoslar bilir
yeraltında eski adı aken dir carımın cehennem cevdetle ve barellayla adada ars castielle e.ö de enakla sureklı maden cekerım
yerı gelır savas sırasında 10 tane ejderhaya acımam içerim
10 ejderha dediğin 2 m yapıyor 3 mavı veya 1 alex veya 1 yonca ceksem fazlasını alırım o harcadıgım ıksırın :)
bunun yanında karacin iksir vardır misal vazgeçilmezim 9 çıban 9 krizoberil 1 tanede ada sürgünü istiyordu sanırım onlarıda çektiklerimden rahat rahat üretirim :) çantamda her zman en azından 100 tane bulunur karacin iksir her gün içmem ama tek başıma yeri gelir o iksirle 10 lodosa karşı sancakta arz muhafızlar arasında zehirle tek tek kestirtirim :)
çok uzun oldu ama illa sorularına cevap istemişin
başka yaftaların varsa onlarıda salla cevap verelim :)
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Sımdı benı konusturcaksın Adamın actıgı konu bes bellıkı arzların bırılerı tarafından destekcısı oldugu Sabahın 8 de hangı gm gelıpde sızı etkınlık salonuna cekıyorda sohbet edıyor bırakın bos konuları bızde aksam 9 da gırıyoruz ısten dolayı benım gurubum arzların oldugu cemberlıde beklıyor ama nedense bı arz gelıp bolgeye gırmıyor.Surda arzlara acılan butun konular sılınıyor ve kaldırılıyor Sabahın 8 de adam etkınlık salonuna cekıyor azıylada benı cektı dıyor sonra kıvırıp bahaneler uretıyor burda konuyu acıyorum konu anında kaldırılıyor bu destek deılde nedır pekı [İçerik düzenlenmiştir. Lütfen daha dikkatli olunuz.]

RadeN
En son Alaimisema tarafından 19 Eyl 2012 01:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Düzenleme
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

radenmisin nesin tanımam etmem seni
akşam 9 da giriyorsun demek dun aksam o saatlerde sırf can sıkıntısından 5 arz kurt magrayı bastık loncandan en az 7-8 kişi vardı onlardan kendını yalanlıya bılırsın
bide güzel insan ( ironiyi anlarsın umarım ) sen gbye gırıyorsan nerden takıp edıceksın beni sen gıt orda9 dan gece 3 e kadar otur bizi hiç görme sonra gel burda kelime yap
bugün şahit oldugum olay misal adamlar bölgede 2200 hasarlı bb ci arıyordu tabi lodos klanının yarısı üzerini dizemez
biz 1800 hasarlı kişiyi hs götürüytoruz ki adam üstünü dizsin önce iteme değil adamlığa bakıyoruz biz
gelelim kapatılan konulara senin gibiler insan gibi yorum yazamadıkları için o konular siliniyordur sırf bu mesajın yüzünden bile bu konu kapatılacaktır ama senin bunu anlıyacak kapasiten olmadığı için benim yapacak birşeyim yok
Allaha şükür kimseye eyvallahım olmadı kimseden karşılıksız birşey almadım bu oyunda kimseye yalakalık hiç yapmadım
ama eskilerin dediği gibi
Bir kurtun arkasından 100 köpek havlamadıkça ona kurt denmezmiş daha kurt olmamıza çok var ama senin gibiler çıktıkça yavaş yavaş sayı artıyor ;)
sabah 8 da gb salonuna çekmişler kimi çekmişler benimi çekmişler o saate kaç gm pc basındadır çok merak ediyorum sabah 8 de ne konuşulur :D
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön