Merhabalar,
Öncelikle susturulma konusundan bahsetmek istiyorum malum bir çok kişi birkez yada daha fazla susturma yiyor ve susturulma süresince çevresiyle iletişim kuracağı tek yer rol kanalıdır.Ee yönetimin bu konuda daha duyarlı olmasını istiyorum rol yap kalanına daha cok şeyler eklenebilir kendimizi ifade edebileceğimiz mesela kudretinin kalmadığını belirtiyor gibi olan seçeneklerden tabi sadece susturma için demiyorum kolaylık yaratması içinde olabilir her zaman kullanabiliriz.
Rol yap
Re: Rol yap
Asıl önemli olan susturma yiyen kişinin menzilde olmayan kişiye kendini anlatabilmesi en azından sus karaktere mesaj yolladığında bu kişi susturulmuştur uyarısı gelmesi lazım arkadaşa pm atıp o cevap vermeyince ne yaptıkta cevap vermiyor diye yanlış anlaşılıyorSNOOKER yazdı:Merhabalar,
Öncelikle susturulma konusundan bahsetmek istiyorum malum bir çok kişi birkez yada daha fazla susturma yiyor ve susturulma süresince çevresiyle iletişim kuracağı tek yer rol kanalıdır.Ee yönetimin bu konuda daha duyarlı olmasını istiyorum rol yap kalanına daha cok şeyler eklenebilir kendimizi ifade edebileceğimiz mesela kudretinin kalmadığını belirtiyor gibi olan seçeneklerden tabi sadece susturma için demiyorum kolaylık yaratması içinde olabilir her zaman kullanabiliriz.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Susturma yememeyi deneseniz daha güzel olmaz mı ? 
Tebrikler bunu söyleyen 1000. kişi olarak hediye kazandınızYasinKocamanca yazdı:Susturma yememeyi deneseniz daha güzel olmaz mı ?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Belki de o problemler de cezanın bir parçasıdır :!:Forumkral yazdı:Tebrikler bunu söyleyen 1000. kişi olarak hediye kazandınızYasinKocamanca yazdı:Susturma yememeyi deneseniz daha güzel olmaz mı ?Şaka bir yana olmaması gereken bir durum ama oluncada bu problemin ortaya çıkması yanlış zaten susturma cezası alan kişi bu cezayı çekiyor sadece başka problemler oluşmaması için bunu önerdim
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Pardonn
rahatça iletişim kuracak olsak cezanın ne anlamı kaldı :mrgreen:
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Sadece karşıdakini 2 kere yasaklıya ekleyeceğimize /ban Kyubimoode yazsak ve ona susturulma cezası aldıgımıza dair bildirim gitse fena olmazdıavss123 yazdı:rahatça iletişim kuracak olsak cezanın ne anlamı kaldı :mrgreen:
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
özetle küfürden sus yemek başka , aşağılayıcı sözden yemek başka , telif ihlalinden yemek bambaşka şeylerdir ama cezaların tipi de süreleri de aynıdır genelde 
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Kralın dedıgıne katılıyorum.. gercekte Olacak şeyy Sus yemısken Bızden uzakta Olana Sus yedıgımızı anlatabılmemız..Forumkral yazdı:Asıl önemli olan susturma yiyen kişinin menzilde olmayan kişiye kendini anlatabilmesi en azından sus karaktere mesaj yolladığında bu kişi susturulmuştur uyarısı gelmesi lazım arkadaşa pm atıp o cevap vermeyince ne yaptıkta cevap vermiyor diye yanlış anlaşılıyorSNOOKER yazdı:Merhabalar,
ha Ikv sıstemı olarak sus yedıgımızde 3 5 kez adamı yasaklayp sılıyoruz. :=)
daha Kolay olarak /f nıck (sus) dıye olabılır mısall.
Not: bazı cok bılmısler sus yememeye bak dıyorda mk. normal hayatta Ana bacı kayarsınız Burda felsefecı kesılıyorsunuz trbk edıyorum sızı :::= :?
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
cok bilion aferinYasinKocamanca yazdı:Susturma yememeyi deneseniz daha güzel olmaz mı ?
37 kez sus yiyen biri olarak herkesle iletişim kurabiliyorum sorun yaşamıyorum ama grup ararken gaffara o zaman sorun işte /evet zihin toplama falan atınca iplemiyolar
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN