Meteorit hakkında..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Meteorit hakkında..

Mesaj gönderen OxBoSsxO »

İyide Ahmet Abi Meteorit hiç pahalı olmazki KArekter acıp 30 level yaparız alırız basit yani 5 m bile olmaz :D yalanmı :D
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

CaptainATX yazdı:Tekrar Selamlar...

Sevgili Handsome byKoray adlı oyuncumuz kısa süreli yöneticilik zamanında hiç bir şekilde Test sunucusuna girmemiştir..
Ganoderma 39 seviye geldiğinde herhangi bir reçete tarafından istenilmiyordu. Bir çok oyuncumuz "Saf madenin safı"
diye tabir ettiğimiz 3. seviye madenleri o zamanlardan depolarına atmışlardı. Bunun aynısını Menekşe Elması ,Akik ,Sibiryalı,İridyum da da yaşadık...Zaten meteoit ile ilgili düşüncemide ileride bir reçetede gördüğüm için değil depocuların kazancına bakarak yorumladım..

Açık ve net konusuyorum Tılsım Sunucusunda 39 lwlıkken: Sıbıryalı herkez yere atarken Süperman dıye bır karakter full 100bın 50bınden sıbırya alıyordu .. sadece sıbıryalı okadar.. az zaman gectı yenı receteler gelınce 10m kadar yukseldı adam en az 2 Mılyar kar etmedıyse Ahmet abı sen gıbı olayım:=)
Suankı mısal saf altın dusunun gencler 100bın ıken suan 3m oldu ..

bakın gencler cakma gm Olarak sızlere Uyarım Olsun Apa.saf tungsten turuncu safır ıvır zıvır cöplerı saklayınuız.
ha meteorıt gelınce oo ıse yarıcak dedıler 49 lwl gelecegı zaman. 200 300 tane satın aldım elımde patladı orası ayrı mevzu:=)
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
guzgulu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen guzgulu »

En son guzgulu tarafından 17 Eyl 2012 15:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
guzgulu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen guzgulu »

srfiscn yazdı:
Bu yazdıkların doğru eminönünde çok para vurdular bu depolama işinden bu insanların forum hesaplarına bakın (yetkili-normal üye)hepsi imzasına ikv facebook linkini koyar bide "Her şey ikv için" gibi cümleler yazarlar malesef ikv yönetici alırken bunları ayıklayamadı daha bunların hakkında çok söylenti var yeri değil yazmayayım ama bunu bilmelidirler ki bu oyuna zaman/emek/para harcayan binlerce kişinin hakkına giriyorlar.

Bakın kim teşrif etmiş merhaba Şerif bey özlettin kendini diyemeyeceğim senin oyunda olmadığın 4 senelik dönem eminönünün en temiz dönemidir hergün forumda millete hırsız diyeceğine önce bir aynaya bak etin j.ali kutuk reçetesini kim sildi acaba? 29 levelde Macro programlarını ilk kullananlardan biri olduğunumu söylemeli acaba? Haktan,Hukuktan bahsedecek son kişilerden birisin en kısasüredeoyunu bırakman temennisiyle.
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

CaptainATX yazdı:Tekrar Selamlar...

Sevgili Handsome byKoray adlı oyuncumuz kısa süreli yöneticilik zamanında hiç bir şekilde Test sunucusuna girmemiştir..
Ganoderma 39 seviye geldiğinde herhangi bir reçete tarafından istenilmiyordu. Bir çok oyuncumuz "Saf madenin safı"
diye tabir ettiğimiz 3. seviye madenleri o zamanlardan depolarına atmışlardı. Bunun aynısını Menekşe Elması ,Akik ,Sibiryalı,İridyum da da yaşadık...Zaten meteoit ile ilgili düşüncemide ileride bir reçetede gördüğüm için değil depocuların kazancına bakarak yorumladım..
Bakın adı üstünde açıklamışınız hocam "kısa süreli yöneticilik"

Bu konuyu aşıralım fikrim olmadığı halde bana bir fikir verdiniz dediğinize göre TEST sunucularındakilerin gelecek seviye madenleri biliyor :S

Ve bugün sizden önce meteorit arayanlara ne demeli? Hiçbir depocu öyle bir riske girmez elbetki bir tüyo almıs olabilir

Elbetki oyunda birşeyler dönmüştür ama bunlar söylenmez...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
srfiscn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen srfiscn »

guzgulu yazdı:
srfiscn yazdı:
Bu yazdıkların doğru eminönünde çok para vurdular bu depolama işinden bu insanların forum hesaplarına bakın (yetkili-normal üye)hepsi imzasına ikv facebook linkini koyar bide "Her şey ikv için" gibi cümleler yazarlar malesef ikv yönetici alırken bunları ayıklayamadı daha bunların hakkında çok söylenti var yeri değil yazmayayım ama bunu bilmelidirler ki bu oyuna zaman/emek/para harcayan binlerce kişinin hakkına giriyorlar.

Bakın kim teşrif etmiş merhaba Şerif bey özlettin kendini diyemeyeceğim senin oyunda olmadığın 4 senelik dönem eminönünün en temiz dönemidir hergün forumda millete hırsız diyeceğine önce bir aynaya bak etin j.ali kutuk reçetesini kim sildi acaba? 29 levelde Macro programlarını ilk kullananlardan biri olduğunumu söylemeli acaba? Haktan,Hukuktan bahsedecek son kişilerden birisin en kısasüredeoyunu bırakman temennisiyle.
Öncelikle konunun kilitlenmesini istemediğim için kısaca cevap verecem;
1:Ben o reçetenin silindiğini bile bilmiyorum ben oyunu bırakınca sapasağlam duruyordu yerinde
2:Hayatımda 5 kiriprazı bir arada görmüşlüğüm yok macro programın ne olduğunu herkes ne zaman öğrendiyse bende o zaman öğrendim
Beni tanıyan bilir nasıl biri olduğumu biraz yürekli olsan gerçek forum hesabınla yazardın bunları bende ona göre cevap verirdim belliki yazdıklarımdan bi pay çıkarmışsın kendine ayrıca hiç bi somut delile dayanmadan böyle suçlamaların yer aldığı bi yazı nasıl oluyorda en küçük ayrıntıya bile takılan forum yetkililerinin gözünden kaçıp silinmedi anlayabilmişdeğilim!
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Meteorid her zaman değer kazanacak deniliyor fakat bir türlü değer kazanmıyor bu kazanmayacak anlamına gelmez İstanbul Kıyamet Vakti bu oyun her an herşey değişebilir.

Meteorid emin olun ki fazla değer kazanmayacaktır ne kadar çok reçetelerde adeti fazla olsada . Hidra Pençesi Misali gibi itemlerde işe yarayacaktır. Bir oyunda eskiden var olan birşey başrole geçemez .

Lonca itemi gelir ( pelerin , şapka vb.) bunun içerisinde 10 adet Meteorid ister mesela bunun gibi hem düşme ihtimali olan hem üretilebilen item olur .

Kadim hidra pençesi Ejder asa , Ashab-ı kehf , Latif ve Ecel de Zamanında kullanıldığı için değerli ,onlarda düşebilen olsaydı kadim hidra pençesi bile değer kazanmazdı . Düşünelim şuan Asalar üretimde var kadim hidra istiyor hem eski silahlarda hemde suan kullanıldığı için fiyatı uçuk olması gerekırken zamanında ki değerin altında bir fiyatla piyasadadır.

Ordan burdan duyduğunuza inanmayın , ihtiyacınız olanı alın satma ihtimali ile almayın , Tavsiyemdir..

İyi Forumlar dilerim.
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Arkadaşlar bence meteorit konusu çok büyütüldü. Yeraltı geldiğinde örümcek görevinde göz verilince (ozamanlar cidden parasızdım :D ) arkadaşlarıma bu materyal biyerde lazım olursa maden gibi değil, sadece çar başına 1 adet veriliyo dedim. Paranız varken bence alın ilerde lazım olunca satarsınız. 500 den aldılar 550 den sattılar :D. Çünkü 40 lvl lik bir materyal çar kasıp kasıp elde edebilirlerdi. Meteorit değerli olur olmaz onu şimdiden kestiremem. Ama çok lazım olursa 30 lvl bir çar kasmak zor değil ;) Kadimin zamanında en azından köşkte 120 m e aranıp elinde kadim olanların satmadığınıda bilirim sonra 20 m e indiğini sonra 1 gecede tekrar 50 60 m e çıktığınıda. Hidrojenin 6-7 m inip Topkapı güncellemesinden sonra direk 25m olmasınıda gördüm. Kısacası Arz-Talep meselesi.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YineLokal »

adresbu yazdı:Meteorid her zaman değer kazanacak deniliyor fakat bir türlü değer kazanmıyor bu kazanmayacak anlamına gelmez İstanbul Kıyamet Vakti bu oyun her an herşey değişebilir.

Meteorid emin olun ki fazla değer kazanmayacaktır ne kadar çok reçetelerde adeti fazla olsada . Hidra Pençesi Misali gibi itemlerde işe yarayacaktır. Bir oyunda eskiden var olan birşey başrole geçemez .

Lonca itemi gelir ( pelerin , şapka vb.) bunun içerisinde 10 adet Meteorid ister mesela bunun gibi hem düşme ihtimali olan hem üretilebilen item olur .

Kadim hidra pençesi Ejder asa , Ashab-ı kehf , Latif ve Ecel de Zamanında kullanıldığı için değerli ,onlarda düşebilen olsaydı kadim hidra pençesi bile değer kazanmazdı . Düşünelim şuan Asalar üretimde var kadim hidra istiyor hem eski silahlarda hemde suan kullanıldığı için fiyatı uçuk olması gerekırken zamanında ki değerin altında bir fiyatla piyasadadır.

Ordan burdan duyduğunuza inanmayın , ihtiyacınız olanı alın satma ihtimali ile almayın , Tavsiyemdir..

İyi Forumlar dilerim.

Pelerin gelecek diyenlerin düşüncesini anlamıyorum.Karakterler iyice robotlaştı yakında uçucaklar siz hala pelerin kafasındasınız.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

YineLokal yazdı:
adresbu yazdı:Meteorid her zaman değer kazanacak deniliyor fakat bir türlü değer kazanmıyor bu kazanmayacak anlamına gelmez İstanbul Kıyamet Vakti bu oyun her an herşey değişebilir.

İyi Forumlar dilerim.

Pelerin gelecek diyenlerin düşüncesini anlamıyorum.Karakterler iyice robotlaştı yakında uçucaklar siz hala pelerin kafasındasınız.
Benim orada anlatmak istediğim olay o mudu kardeşim ? pelerin mi gelecek dedim lonca itemi gelir üretiminde o materyali ister dedim örnek olarak aklıma geleni yazdım .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön