Aşağıdaki linkin işine yarayacağı düşüncesindeyim.Mutlaka sana yakın bir yerlerde IKV kutu satışı yapılıyordur.
http://istanbuloyun.com/cemberlitaskutu.aspx
Çemberlitaş Kutu hk.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Çemberlitaş Kutu hk.
Emin olabilirsin çoğunu dolaştım ben Ümraniye'de ikamet ediyorum karşı tarafta arkadaşlarım da var ara ara onlara da sordurdum, Cevap şu ki uzun süredir yollamadılar diyor. Bu arada Ümraniye Avea bayisinde ki gözlüklü çocukla kavga bile ettim artık hani muhatap olmak istemiyorum. Orada Ümraniye için 3 tane yer var ama hiç birinde yok telefonla arıyorum artık var mı diye yok zaten. Bana yetkili cevap versin tatmin edici bir cevap istiyorum ! HAKKIM BENİM.atabey yazdı:Aşağıdaki linkin işine yarayacağı düşüncesindeyim.Mutlaka sana yakın bir yerlerde IKV kutu satışı yapılıyordur.
http://istanbuloyun.com/cemberlitaskutu.aspx
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Benim bulunduğum yerde Ataşehir merkezi bir durumdayım. Ataşehir'^de bulunan hiçbir yerde kutu yok.
SOrduğum heryer neredeyse benimle alay edicek durumda. Adama İKV çemberlitaş kutu varmı diyorum.
+O ne birader biz Avea bayisiyiz unuttun herhalde.
+Oyun abi
-Yok kardeşim biz oyun satmıyoruz
Konuşmalar neredeyse heryerde bu şekilde devam etmekte. Ümraniye gelecek olursak. Kutu alabilmek için evden çıktım.Ümraniyede bulunan 2 tane Avea 1 TTNeT bayisine uğradım . ANcak hiçbirinde kutu mutu yok. Orada adresi yazan yerler'in Kutu ile alakası yok. Adamlar daha ne olduğunu bilmiyor. Ancak sobee'nin sitesinde adresi var.
Ben de senin gibi bu durumun altından kalkamayınca artık kutu mutu aramaya çıkmıyorum.Çünkü genelde bulamıyorum.Bu yüzden ÜyelikAl'dan felan satın alıyorum.
SOrduğum heryer neredeyse benimle alay edicek durumda. Adama İKV çemberlitaş kutu varmı diyorum.
+O ne birader biz Avea bayisiyiz unuttun herhalde.
+Oyun abi
-Yok kardeşim biz oyun satmıyoruz
Konuşmalar neredeyse heryerde bu şekilde devam etmekte. Ümraniye gelecek olursak. Kutu alabilmek için evden çıktım.Ümraniyede bulunan 2 tane Avea 1 TTNeT bayisine uğradım . ANcak hiçbirinde kutu mutu yok. Orada adresi yazan yerler'in Kutu ile alakası yok. Adamlar daha ne olduğunu bilmiyor. Ancak sobee'nin sitesinde adresi var.
Ben de senin gibi bu durumun altından kalkamayınca artık kutu mutu aramaya çıkmıyorum.Çünkü genelde bulamıyorum.Bu yüzden ÜyelikAl'dan felan satın alıyorum.
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Öncelikle hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz. Dağıtıcı firmadan kaynaklanan geçici bir sorundan dolayı kutu tükenmiş bazı noktalara kutu dağıtımı maalesef gecikmiştir. Bu noktalara bir an önce dağıtım yapılabilmesi için çalışmalar sürmektedir.
Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı, havale, posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
İlgi ve desteğinizden dolayı teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyoruz.
Bu süre zarfında dilerseniz ÜyelikAl üzerinden kredi kartı, havale, posta çeki gibi yöntemlerle istediğiniz adrese kargo ile gönderilmek üzere (veya sadece kodları edinmek üzere) İKV Çemberlitaş Kutu satın alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
İlgi ve desteğinizden dolayı teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyoruz.
Koray YAR