Pardon dalga mı geçiyorsunuz ?!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Marksmen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Pardon dalga mı geçiyorsunuz ?!

Mesaj gönderen Marksmen »

Sayın destek halkı sizi kutluyorum 1 gün de cevap geldi ancak ...

"Merhaba,

Bildirimiz üzerine yapılan incelemelerde , Sancak sunucusunda Rahatsız Edici davranışlar ve Uygunsuz karakter adları açtığınız tespit edilmektedir.Bu hususta sunuculara olan erişiminiz engellenmiştir."

Diye mesaj atmışsınız iyi . Ama gözünüzü seveyim saçma saçma olaylardan ban atmayın ! Bakın şöyle inceliyoruz ;

" Uygunsuz karakter adları " = Hesabım da 1 adet karakter vardı . Karakter adım Ultra . Bundaki uygunsuzluğu göremiyorum ha biraz daha uzun cevap veremez miydiniz (...) kadar ban yediniz diye . Artık yetti saçma saçma ban atmayın.
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Pardon dalga mı geçiyorsunuz ?!

Mesaj gönderen Lahkesis »

Merhaba,

Hesap üzerindeki kayıtlar hakkında yapılan incelemeler titizlikle takip edilmektedir. Herhangi bir konuda keyfi moderasyon asla ve asla söz konusu değildir. Yapılan incelemelerin takibinde bu şekilde bir ceza uygun görülmüş ve tarafınıza da bu şekilde bir dönüş yapılmıştır.

Bu tip sorunlarla ilgili lütfen İletişim/Destek platformu ile irtibata geçin. Forum kurallarımızın 5. maddesine istinaden konunuzu kilitliyorum. Devamında lütfen benzer konuları açmamaya dikkat edelim. Nitekim devamı halinde açılan konular yanıtlanmaksızın kaldırılacaktır.

Anlayışınız için teşekkürler, iyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön