:?: arkdaşlar bilgisi olan sağlam bi tan kyardım edebilir mi kalfa ve yol ve x tank nasıl kesilir ve kalfa makineden nasıl ayrılır "" :? :?:
"
bilen biri bakabilir mi ?????
"" yoL SAVAŞCISI "" ve "GBMx " tank nasıl kesilir
Re: "" yoL SAVAŞCISI "" ve "GBMx " tank nasıl kesilir
Merhaba,
Konunuz ilgili yere (Karakter Okulları < Savaşçı) taşınmıştır.
İyi eğlenceler dilerim.
Konunuz ilgili yere (Karakter Okulları < Savaşçı) taşınmıştır.
İyi eğlenceler dilerim.
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
Kalfayı geelde makineden büyücü ayırır ama şahsen ben tank olarak ayırıyorum..
Ayıyı sal, makineyi kışkırt yıyı kalfaya yönlendir, kaç.
Kalfa nasıl kesilir ?
Birinci bölgede genelde yerinde kesilirler, ama ikincide , kostururlar.
Birinci bölge: önce tank girer kalfanın yanına. Büyücülere kalfanın sırtını dönecek şekilde siper alır.
Hs verilmeden önce 1 kere kışkırtmak işine gelir.
Hs verdiğinde dönerse Kışkırtma veya nara yetenekleri ile üzerine alabilirsin. Eğer kutubun dışında kalırsan -Depremde- sarsılman iyi olur. Çünkü kalfa genelde kutuptan sonra erg atar.
Grubunuz çok iyi değilse ; ilk depremdrn 45 saniye sonra kalfa ölmezsr ikinci kutup gelebilir.
Yol savaşçısı;
Köpek ayarlanırsa ; 6 kişi kesersiniz. Ama aarlayamazsanız bir büyücü ( en az hasarı olan veya işi bilmeyen) köpeği uzak bir yerde en az 84 canda veya 89 canda üzeride tutar.
Köpek zehir vurur. Üzerinde tutacak büyü zehir iksir içerse ne âla.
Yol savaşçısı galiba 70 canda olması lazım Bu Mermi Senin Için XXXX der. Ve o kişiyi (Tank hariç/Ck varsa!!!) öldürür. Eğer yazı yazıldıktan 3 saniye içinde kutup açılmazsa. (41 bin canlı tankıma ck var iken Mermi yedim ve 3 canım kaldı. Bu da 67 canımı alabilir ck var iken demek.)
Kutup açıldı. Hs ver dalmaya devam. 64 de Boz ayı veya 2 adet kanatmacı savaşçı 1 adet asitçi şifa can basmasını engeller. Şahsen bu taktikte kestik yolu.
Yol savaşçısına buz daha çok işler. 45 saniyede 1 kutup açılsa , hs ler düzgün kişiye verilse , ayı kaçmazsa tamam.
Gbm-X
Bir tankın en çok iksir içtiği makine diyebilirim :lol:
Direnç açılır ck dağıtılır tank ikair çeker. Herkes hazır olduğunda bir fizikçi makineyi çeker. O anda tank doğruca sağ dibe koşar. X büyücüyü kovalarken basesinden uzaklaştığı için geri döner ve tank kışkırtır. Sağ dibden.
Herkes yerini alır ve tank en yüksek fiziği olana hs atar. Adamlar kons açar. Makine de cidden Hiddet diye bir kavram yok. Sürekli döner. Tank da üzerinden ayrıldığı an kışkırtmalı veya naralamalı. Hs süresi geldikçe verilir. Döndükçe cekilir. Zaten sadece fizik vurulduğu için Maksimum direnç yazısını önemseme.
Gbm - X , Dirençleri duşür dediği anda büyücüler seni büyü bozar. Ne olur ne olmaz diye şifa ck atar. Hatta sendr kendini bozmalasın. Bu taktikle devam edilir ve madalya alırsınız. Hayırlı olsun madalyalar..
Ayıyı sal, makineyi kışkırt yıyı kalfaya yönlendir, kaç.
Kalfa nasıl kesilir ?
Birinci bölgede genelde yerinde kesilirler, ama ikincide , kostururlar.
Birinci bölge: önce tank girer kalfanın yanına. Büyücülere kalfanın sırtını dönecek şekilde siper alır.
Hs verilmeden önce 1 kere kışkırtmak işine gelir.
Hs verdiğinde dönerse Kışkırtma veya nara yetenekleri ile üzerine alabilirsin. Eğer kutubun dışında kalırsan -Depremde- sarsılman iyi olur. Çünkü kalfa genelde kutuptan sonra erg atar.
Grubunuz çok iyi değilse ; ilk depremdrn 45 saniye sonra kalfa ölmezsr ikinci kutup gelebilir.
Yol savaşçısı;
Köpek ayarlanırsa ; 6 kişi kesersiniz. Ama aarlayamazsanız bir büyücü ( en az hasarı olan veya işi bilmeyen) köpeği uzak bir yerde en az 84 canda veya 89 canda üzeride tutar.
Köpek zehir vurur. Üzerinde tutacak büyü zehir iksir içerse ne âla.
Yol savaşçısı galiba 70 canda olması lazım Bu Mermi Senin Için XXXX der. Ve o kişiyi (Tank hariç/Ck varsa!!!) öldürür. Eğer yazı yazıldıktan 3 saniye içinde kutup açılmazsa. (41 bin canlı tankıma ck var iken Mermi yedim ve 3 canım kaldı. Bu da 67 canımı alabilir ck var iken demek.)
Kutup açıldı. Hs ver dalmaya devam. 64 de Boz ayı veya 2 adet kanatmacı savaşçı 1 adet asitçi şifa can basmasını engeller. Şahsen bu taktikte kestik yolu.
Yol savaşçısına buz daha çok işler. 45 saniyede 1 kutup açılsa , hs ler düzgün kişiye verilse , ayı kaçmazsa tamam.
Gbm-X
Bir tankın en çok iksir içtiği makine diyebilirim :lol:
Direnç açılır ck dağıtılır tank ikair çeker. Herkes hazır olduğunda bir fizikçi makineyi çeker. O anda tank doğruca sağ dibe koşar. X büyücüyü kovalarken basesinden uzaklaştığı için geri döner ve tank kışkırtır. Sağ dibden.
Herkes yerini alır ve tank en yüksek fiziği olana hs atar. Adamlar kons açar. Makine de cidden Hiddet diye bir kavram yok. Sürekli döner. Tank da üzerinden ayrıldığı an kışkırtmalı veya naralamalı. Hs süresi geldikçe verilir. Döndükçe cekilir. Zaten sadece fizik vurulduğu için Maksimum direnç yazısını önemseme.
Gbm - X , Dirençleri duşür dediği anda büyücüler seni büyü bozar. Ne olur ne olmaz diye şifa ck atar. Hatta sendr kendini bozmalasın. Bu taktikle devam edilir ve madalya alırsınız. Hayırlı olsun madalyalar..
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Çok TEŞEKÜRLER
Ne lere gerekli bilen varmı bunları keserken
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
Kalfa ; %75 zırh ve yapabildiğin kadar Elektrik direnci.
Makine (GBM-70/71); %75 Zırh
Taarruz/Sıhhıye/Çırak; %75 Zırh
Yol savaşçısı ; %75 Zırh , Yapabildiğin kadar Savunma + Boz Ayı
GBM-X ; Asit direnci 1000 , Ateş direnci 1000, Zırh%75
Stuart ; Buz direnci 1000 (Zırh Önemsiz.)
Semiha Hanım (Dışarıda) ; Elektrik direnci 1000, Zırh %75 +Boz ayı
Gaffar bey +Semiha Hanım (İçeride) ; Buz direnci 1000 , Elektrik direnci 1000, Zırh %75, Olabildiğince yüksek Ateş direnci.
Olabildiğince Yüksek ; 1000 veya Maximum sınır olmasına gerek yok! Elinden geldiği kadar.
En az canlar , Sırasıyla ;
-33 Bin
-35 Bin
-30 Bin
-35 Bin
-37 Bin
Makine (GBM-70/71); %75 Zırh
Taarruz/Sıhhıye/Çırak; %75 Zırh
Yol savaşçısı ; %75 Zırh , Yapabildiğin kadar Savunma + Boz Ayı
GBM-X ; Asit direnci 1000 , Ateş direnci 1000, Zırh%75
Stuart ; Buz direnci 1000 (Zırh Önemsiz.)
Semiha Hanım (Dışarıda) ; Elektrik direnci 1000, Zırh %75 +Boz ayı
Gaffar bey +Semiha Hanım (İçeride) ; Buz direnci 1000 , Elektrik direnci 1000, Zırh %75, Olabildiğince yüksek Ateş direnci.
Olabildiğince Yüksek ; 1000 veya Maximum sınır olmasına gerek yok! Elinden geldiği kadar.
En az canlar , Sırasıyla ;
-33 Bin
-35 Bin
-30 Bin
-35 Bin
-37 Bin

-Yusuf.[/i]
arkadşlar yol savasına doru giderken 2 . cırakdan sonra 1 . kalfya kadar olan elektrik gibi yukardaki şeylerde tank ne yapar ?
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
Şalteri kapatır, yoluna devam eder. Şalterler 20 saniyede 1 kere açılıyor ve karşı tarafta aynı kısımın dönüş paneli sana geri dönerken kapatırsan zaman kazandırır.

-Yusuf.[/i]