Oyunun kötülügü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Oyunun kötülügü

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Yanlış Çevre Edinip Başarısız Girdiğin Gruplar Yüzünden İstediğin Sonucu Alamamanın Nedeni YÖNETİM Değil SENSİN..

Bu Konuda Bir Kere Yanlış Düşünceye Kapılma. Senin Hayatın, Senin Fikrin Oynamak İstemiyorsan Bu Konuyu Açmana Bile Gerek Yok Sil ve Oynama.

Kolay Gelsin
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

xLuCaGox yazdı:Yanlış Çevre Edinip Başarısız Girdiğin Gruplar Yüzünden İstediğin Sonucu Alamamanın Nedeni YÖNETİM Değil SENSİN..

Bu Konuda Bir Kere Yanlış Düşünceye Kapılma. Senin Hayatın, Senin Fikrin Oynamak İstemiyorsan Bu Konuyu Açmana Bile Gerek Yok Sil ve Oynama.

Kolay Gelsin
Dediğinin arkadaşın dediğiyle alakası yok.Bir item düşürecem diye(Ki o itemin düşeceği garanti değil) pc başından kalkmadan iki saat oturduğun herhangi bir oyun görmedim.Diğer online oyunlarda iki saat emek verirsen karşılığını alırsın bizim oyunda ise şansa bağlı
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

xLuCaGox yazdı:Yanlış Çevre Edinip Başarısız Girdiğin Gruplar Yüzünden İstediğin Sonucu Alamamanın Nedeni YÖNETİM Değil SENSİN..

Kolay Gelsin
birader bizi bu yola girmeye zorlayan yönetim ve napcamı sana sormicam ister açarım ister açmam sen kimsinki

Forumkral +1
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Haklısın hele şu olaylar gbm-x te çok oluyor tanıdıklarla girmek lazım :cry:
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Haklısın hele şu olaylar gbm-x te çok oluyor tanıdıklarla girmek lazım :cry:
gaffar at bide 1 canda bb kaçıo büyülere dönüo büyüler armut cıkarsa vurmuo zaten :D vurdugunuda indirio
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Forumkral yazdı: Dediğinin arkadaşın dediğiyle alakası yok.Bir item düşürecem diye(Ki o itemin düşeceği garanti değil) pc başından kalkmadan iki saat oturduğun herhangi bir oyun görmedim.Diğer online oyunlarda iki saat emek verirsen karşılığını alırsın bizim oyunda ise şansa bağlı
Diğer online oyunlarla bu oyunu karşılaştıramazsın detayları incelersen aradaki farkı göreceksin. Bu oyunda GB ye dayalı bir sistem var ve bence o kadarda zor değil hele ki şifacı ve tank 4 1 1 sisteminde az istikrarla çarı dizebilir. Tabii ki Çemberlitaş Kutu arttırıcısı ve Lonca arttırıcısı gerekse Plus paket gibi arttırıcılarla bu mümkün.

ForumunMessisi yazdı:
birader bizi bu yola girmeye zorlayan yönetim ve napcamı sana sormicam ister açarım ister açmam sen kimsinki

Forumkral +1
Merhaba,

Açıp açmamak tabii ki sana kalmış bir mevzu. Fakat cidden böyle düşünüyor olsan emin ol şu an forumda bunu yazmıyor olacaktın. Yönetim bence az kişili kadrosuyla gayet iyi şeylere imza atıyor. Kutudan kazandıkları ücretle oyuna sürekli güncelleştirme yapma projesindeler umarım yolları açık olur.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön