Merhaba ;
En İyi Müzik Dalında Yarışacak oyuncu Arkadaşlarıma bir sorum olacak.
Acaba Tasarladığınız Bu Müziği Hangi Site veya Hangi Program aracılığıyla Yapıyorsunuz ? Rica Etsem Bir Yönlendirmede bulunabilir misiniz ?
Ödüllü Fan Art Yarışması Başvuruları Sona Erdi!
Re: Ödüllü Fan Art Yarışması Başladı!
Her Doğrusunu Doğru Bilen İnsana Lafımız Yok.
Lakin Her Yanlışını Doğru Sanıp İnatla Giden İnsanlardan KORKUN!!
Lakin Her Yanlışını Doğru Sanıp İnatla Giden İnsanlardan KORKUN!!
Tamam sorunu çözdüm dosyanın boyutu 3000x2000den fazlaydı bir program aracılığıyla en boy oranını koruyarak 849x1200e küçülttüm rar olarak boyutu 1mb.izdirapgrafik yazdı:Resminin çözünürlüğü büyük olmalı yüksek ihtimalle,veya tarayıcılar kaliteyi abartarak boyutu fazla yükseltebiliyor.Resmini bana at küçültürüm istersen.kalarl yazdı:Arkadaşlar ben resmimi bitmap(.bmp)formatında kaydettim ancak dosya boyutu 25mb ve rar yapınca bile 15mb oluyor ne yapabilirim ?
- Abercrombie
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta Nat
Yönetime birşey yapmaz bunlarBunudaBanlayin yazdı:yönetim costu beyler
- BELALI
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KaBaDaYı
Auril yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Alın bunu dışarı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Bela World
Programla müzik olmaz arkadaşım müzik dediğin işe biraz ruh katacaksın... Ben hazırladığım müziğin bütün kayıtlarını enst. olarak studyomda alıyorum... Arkadaş çevrem geniş bu konuda... Yani öyle bana program verin müzik yapayımla olmaz. Ama yinede istiyosan En dandik FL Studio işini görür... Tabi onuda çözebilirsen. Sample bank konusunda yetersiz ve mix-mast bilmeyen biri için zor olur... İlerki programları (reason,logic, sonar x1) onları kullanmak program adı soran biri için zaten imkansız...JuLyuS yazdı:Merhaba ;
Acaba Tasarladığınız Bu Müziği Hangi Site veya Hangi Program aracılığıyla Yapıyorsunuz ? Rica Etsem Bir Yönlendirmede bulunabilir misiniz ?
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Bela World
Programla müzik olmaz arkadaşım müzik dediğin işe biraz ruh katacaksın... Ben hazırladığım müziğin bütün kayıtlarını enst. olarak studyomda alıyorum... Arkadaş çevrem geniş bu konuda... Yani öyle bana program verin müzik yapayımla olmaz. Ama yinede istiyosan En dandik FL Studio işini görür... Tabi onuda çözebilirsen. Sample bank konusunda yetersiz ve mix-mast bilmeyen biri için zor olur... İlerki programları (reason,logic, sonar x1) onları kullanmak program adı soran biri için zaten imkansız...JuLyuS yazdı:Merhaba ;
katılımlar bitti mi acaba yeni gördüm ?
pardon ayları karıştırmışım
pardon ayları karıştırmışım
Eminönü : Krobelus
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Pivot'a bunu gönderdim bakalım

Başarılar..
YouNeVeRKnow [Kıyamet Asa ^]
Birine çamur atmadan önce düşün ve sakın unutma; ilk önce senin ellerin kirlenecek.
Birine çamur atmadan önce düşün ve sakın unutma; ilk önce senin ellerin kirlenecek.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
geçen sene müzik kategorisinde ikinci oldum ama bu sefer birincilik için oynayacağım