Hırsızlık durumlarında yönetime düşmesi gerekenler...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BlackTrack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Re: Hırsızlık durumlarında yönetime düşmesi gerekenler...

Mesaj gönderen BlackTrack »

"Bkz. Ben yalnızca hesap şifresinin başkasının eline geçmesinden bahsetmiyorum... Oyun içerisinde yapılan alışverişlerdende bahsediyorum... Çalınan hesapların ele geçtiğini biliyorum fakat kimisi verdiğiniz örnekteki gibi kısa bir süre beklerken kimisi 15 gün bekliyor... O kısım biraz yoğunluk ve inceleme detayı ile alakalı... Dediğim gibi ben burada hırsızlık derken tek kastım hesabın çalınması değil... Çaldırılan eşyaların geri alınması...

Bu arada önerdiğiniz konuları zaten inceledim..."

' Dediğim gibi ben burada hırsızlık derken tek kastım hesabın çalınması değil... Çaldırılan eşyaların geri alınması...
'

Oyun içerisinde yapılan alışverişlerde senin istegin dışında karşı taraf senden herhangi bir para item vs. alamaz.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Bela World

Re: Hırsızlık durumlarında yönetime düşmesi gerekenler...

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

BlackTrack yazdı:"Bkz. Ben yalnızca hesap şifresinin başkasının eline geçmesinden bahsetmiyorum... Oyun içerisinde yapılan alışverişlerdende bahsediyorum... Çalınan hesapların ele geçtiğini biliyorum fakat kimisi verdiğiniz örnekteki gibi kısa bir süre beklerken kimisi 15 gün bekliyor... O kısım biraz yoğunluk ve inceleme detayı ile alakalı... Dediğim gibi ben burada hırsızlık derken tek kastım hesabın çalınması değil... Çaldırılan eşyaların geri alınması...

Bu arada önerdiğiniz konuları zaten inceledim..."

' Dediğim gibi ben burada hırsızlık derken tek kastım hesabın çalınması değil... Çaldırılan eşyaların geri alınması...
'

Oyun içerisinde yapılan alışverişlerde senin istegin dışında karşı taraf senden herhangi bir para item vs. alamaz.
İtemi bu çara ver yan çardan parasını vericem sorunsalı size hiç bir mi bir şey çağrıştır mıyor? Veya ilk yapılan hırsızlıkta ikincisi değil mi? Millet çarlarını soydurduğu halde hala gelip burada bu konunun altına ukalaca yorumlar yapıyor ya. İnanın anlayamıyorum...

Acaba Hırsız olanlar mı tepki veriyor ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön