Merhaba Classes dosyalarıyla ilgili birşey sormak istiyorum.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
SuperHealer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Merhaba Classes dosyalarıyla ilgili birşey sormak istiyorum.

Mesaj gönderen SuperHealer »

Size birşey sormak istiyorum.Data klasörünün içinde Classes dosyası var.BETA ve 39 zamanında bu dosyalar değiştiriliyor ve elimizdeki silaha istediğimiz görüntüyü verebiliryorduk.Tabi bunu sadece biz öyle görüyorduk milletin Değnek olarak gördüğünü biz Ejder Asa olarak görebiliyorduk.Benim sormak istediğim şu anda bunu yapabilmem mümkün mü ve bu yasak mı değil mi?Karakterimi kasarken elimde bir şaheser göreyimde keyfim yerine gelsin istiyorum.Tabi millet onu İnat Kıran olarak görecek ama ben onu Mevlana Asa olarak göreceğim :P Classes dosyasına girdim kargacık burgacık yazılar çıktı sanırım bir şifreleme türü.Ama; nasıl açacağımı bilmiyorum bende kapattım Classes dosyasını sildim Launcher.exe'ye tıkladım orjinal Classes dosyasını çektim internetten bir zarar vermeyeyim bare dedim oyuna.Zaten bildiğim kadarıyla bir dosyada 1 tanecik harfi bile değiştirseniz Launcher hemen update'liyor yanılıyor muyum?Neyse yardım ederseniz sevinirim eğer istediğim yasak birşeyse konuyu silebilirsiniz kusura bakmayın kötü bir amacım yoktu saygılar.
Resim
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Re: Merhaba Classes dosyalarıyla ilgili birşey sormak istiyo

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Merhaba,

Topkapı eklentisi ile birlikte bu dosyaların içeriğinin düzenlenmesini engellemek maksadıyla dosya türü değiştirilmiştir.
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
SuperHealer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SuperHealer »

Farkettim daha önce .xml idi sonra .dat olmuş neyse bu demek oluyor ki eğer bu amaçla yapılmışsa zaten yasaktır o zaman konuyu kilitlemenizi rica edeceğim.Birşey olmamıştır ama bende İKV Downloader vardı önbellktende silmemiştim setup parçalarını oradan BAŞLA'ya tıklayıp yeniden kuruyorum şimdi ne olur ne olmaz :D
Resim
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SiLAHCI »

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön