xKaNuNi yazdı:Konunun ilk sayfasında şifacı sınıfının finalistlerinin isimleri yerine büyücü sınıfının finalistlerinin isimleri yazılmış, düzeltilmesi dileğiyle..!!
Kazanan Arkadaşları Tebrik Ediyorum Gerçekten Bu Seferki Şampiyonanın Daha Güzel Olduğuna İnanıyorum..Büyücü Sınıfı Şampiyonu Biraz Süpriz Oldu (Şahsi Fikrim) .. :ugeek:
Başla yazısından önce tesla açıldığını ETKİNLİĞİ YÖNETENDE O TESLAYI SALANDA ÇOK İYİ BİLİYOR . hakkımı yiyen bütün herkese hakkım HARAM olsun ! . turnuvanızda batsın ! hızlı desteğe yazıyoruz saçma saçma kendilerini savunuyorlar .
Devlete dava açarsın ..
Kimi kime şikayet ediyorsun derler ya BUDA O HESAP
hakkım haram zıkkım olsun ! yaptığınız etkinlik YERİN DİBİNE BATSIN !
Şu Etkinliği Sen kazansaydın Ferhat Meran Sunucusu Senin dilinden Kurtulamazdı , herşeyi kendince abartıp büyüterek nereye varacağını bilmiyoruz , bilmekte istemiyoruz.2 Eldede beni şans olarak 1 canda aldı Ezgi o kadar çekişmeli geçtiki 10 dakka vs sürdü + kudretler bitti .Neyazıkki Meditasyona vermediğim için Karşıdaki Rakip seri bi şekilde indirdi.Yapıcak bişey yok oyun bu çünkü ve bunun bi oyun olduğunu anlaman için koca kafalı beynin büyümeli , her konuda saçma şeyler yazıyosun her oyunda saçma kelimeler kullanıyosun yaşının büyüklüğünü oyun içinde veya dışında göster artık çocuk değilsin.Uzun lafın kısası yenilmeyi kabullen.
En son MONEY tarafından 01 Eyl 2012 01:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.