İTEMLER TAMAM. NASIL KULLANACAGIM ?
İTEMLER TAMAM. NASIL KULLANACAGIM ?
Merhaba arkadaslar oyuna ara sıra giriyordum büyücüm için ejder asa yapmaya uğraşıyordum son gelen eklenti ile baktımki ejder asa çöp oldu topladıgım materyallerı satarak savascıma full farabı set dızdım 31.900 küsür can oldu yanlış hatırlamıyorsam şimdi sıgınaga ben rahatlıkla girebilecekmiyim ? Oyunda tanıdıgım bir kaç abim var ama onlarda fazla çevrimiçi olamıyorlar. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa Eminönü bölgesinde oynuyorum bana forumdan özelden mesaj atabilirler. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.
Re: İTEMLER TAMAM. NASIL KULLANACAGIM ?
^li ecel yaptım full yücelen halit set dizdim , farabi set dizdim 32.5k can yaptım
3 gün boyunca mısır çarşısındaydım sadece 1 kez grup bulabildim oda motor grubuyduk zar zor girdim şimdide oyunu bıraktım :mrgreen: arada bi foruma girip yazıları okuyorum savaşcıysan hiç bişey yapamazsın bu oyunda
sığınağa girmen için tek yol ÇEVRE
3 gün boyunca mısır çarşısındaydım sadece 1 kez grup bulabildim oda motor grubuyduk zar zor girdim şimdide oyunu bıraktım :mrgreen: arada bi foruma girip yazıları okuyorum savaşcıysan hiç bişey yapamazsın bu oyunda
sığınağa girmen için tek yol ÇEVRE
Tamam işte çevre arıyorum bende oyunda yardımcı olabilecek birilerini arıyorum lütfen yardım edin.
Şifacı Açmayı Deneyin İbni Sina Çevriye Eldiven Ayakkabı Yüzüq ve Kolye Alsanız Görevden mağara Ruh Ceketi Al Yine Görevden Ruh Pantolon Veriyor Onu Giy Gözlüğe Fazla Gerek Yok Çok Rahat Grub Bulursun
AhmetxCan [Warsaxgel]
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
çevre yaparsan sorun olmuyor
grubu kendin kurmaya çalış farabi solucan mor görev itemini alınca canın 32500 filan olur
farabi solucan takı setin varsa da iyi olur
grubu kendin kurmaya çalış farabi solucan mor görev itemini alınca canın 32500 filan olur
farabi solucan takı setin varsa da iyi olur
...
-
- Demirci Çırağı
Sığınak ve Miğrat bölgesine rahatlıkla girebilirsin.betacan yazdı:Merhaba arkadaslar oyuna ara sıra giriyordum büyücüm için ejder asa yapmaya uğraşıyordum son gelen eklenti ile baktımki ejder asa çöp oldu topladıgım materyallerı satarak savascıma full farabı set dızdım 31.900 küsür can oldu yanlış hatırlamıyorsam şimdi sıgınaga ben rahatlıkla girebilecekmiyim ? Oyunda tanıdıgım bir kaç abim var ama onlarda fazla çevrimiçi olamıyorlar. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa Eminönü bölgesinde oynuyorum bana forumdan özelden mesaj atabilirler. Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- yasinberk99
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ehhehe aynı durum bendeydi bende şifacımla kp kasarken büyücüye istekte bulundum oda deneyelim dedi öyle bi denedik ki ilk girişte ışık hanım koyle + zillafon mor balyoz çıktı + yücelen halit girmenç eld çıktı çok mutlu olmuştum
şimdide loncaya girmeye çalışcam lonca ile gireceğim artık 
Xxxalinxxxx-Xxxaskersevgisix-Xxxalixxxx
Gideceğin Yeri Bilmiyorsan Vardığın Yerin Bir Önemi Yoktur-Xxxaskersevgisix
Gideceğin Yeri Bilmiyorsan Vardığın Yerin Bir Önemi Yoktur-Xxxaskersevgisix