Buraya O Malum Haritayı Paylaşmak İsteyenler Olmuş Lütfen Konuyu Amacının Dışına Çıkarmayın..CHARDONNAY' a İletileri Anında Sildiği İçin Teşekkürler
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Sonuna kadar destekliyorum.Böyle bir paylaşımdan dolayı teşekkürler...
Duyarlı Olduğunuz İçin Teşekkürler
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Şehit Kanıyla Destan Yazıldı
Bu Toprakları Biz Şanımızla Kanımızla Kazandık ...
Ejdat Tarih Yazmış Evlat Okumaktan Aciz.
Oyunun Yeri Ayrı Fakat Abartmayalım..
Biraz Güncel Haber Okuyalım Gazete Oku Türk Malı Kullan
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olarak Yaşamak Sadece T.C Numarası Olmak Değildir. Unutmayın.
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
harkonen yazdı:helal olsun fatih arkandayız anti tangris
Arkadaşım Öyle Kaptırmış Ki Millet Kendini Nerdeyse Fikrini Kabul Etmeyeni Öldürecek Derecesinde Tartışıyorlar.. Haritaymış La Oyundaki Haritayı Tartışıyorsun Gerçek Hayatta Neler Çizilip Biçiliyor Biraz Öğren Dikkat Et Kendine Göre Bir Şekilde Önlemini Al..Olmuyor, Gençliğin Beyni Körleşiyor ATATÜRK'ün Gençliğe Hitabesini Okuyup ona göre davranın hiç yapamıyorsanız
Arkadaşım Öyle Kaptırmış Ki Millet Kendini Nerdeyse Fikrini Kabul Etmeyeni Öldürecek Derecesinde Tartışıyorlar.. Haritaymış La Oyundaki Haritayı Tartışıyorsun Gerçek Hayatta Neler Çizilip Biçiliyor Biraz Öğren Dikkat Et Kendine Göre Bir Şekilde Önlemini Al..Olmuyor, Gençliğin Beyni Körleşiyor ATATÜRK'ün Gençliğe Hitabesini Okuyup ona göre davranın hiç yapamıyorsanız
adam haklı sen fatihmisin bana arkadaşım degil zanza yada panpa derdinde
adam haklı sen fatihmisin bana arkadaşım degil zanza yada panpa derdinde