İyi Forumlar
Tangris İle Kafayı Üşüten İnsanlar Gördüm Herşey Oyun Değildir. Etrafınıza Bakın ... Onca Şehit Veriyoruz Biraz Bu Haritaya Değer verin Tangrise Değil.
CcC Boz BayKuş ReyiZ CcC FORUM Loncası
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
İyi Forumlar
Tangris İle Kafayı Üşüten İnsanlar Gördüm Herşey Oyun Değildir. Etrafınıza Bakın ... Onca Şehit Veriyoruz Biraz Bu Haritaya Değer verin Tangrise Değil.
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Tangriss haritası ustde paylaştıgım harita beyler fake hesaptan yazdım bu ban yemesin
Sen konuyu okudun mu BİRADER ? adam tangrisle kafayı yemişsiniz diyerek başka birşeyi vurguluyor . Sen gelmişsin alın beyler tangris haritası diyorsun . Hava al biraz hava ! !
Kafayı yemişsem de şizofren deilim
[Bkz:Canım isteyince askere gidip canım isteyince carda kardeşim var deyip canım isteyince oyunu bırakıyorum carımı siliyorum deyip canım sıkılınca ben oldum trafik kazasında araftan bağlanıyorum demiyorum]