5. Genişleme Paketi Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

5. Genişleme Paketi Hakkında

Mesaj gönderen ZIPKIN »

Arkadaşlar biliyorsunuz yeni bölge geliyor.Oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti Arz ve Lodos olacak ama benim anlamadığım şey şu birkaç sorum olacak.

1)Yeni gelecek bölgenin adı tangriss olacak hakkında şeyler duydum.Siz bu bilgiyi nereden öğrendiniz?
2)Yeni gelecek bölgenin haritası varmış bazı arkadaşlarda öyle diyorlar.Bu harita nereden elinize geçti?
3)Yeni gelecek bölge grup bölgesi olacak diyor bazıları ve oyun 59 level olacak yeni itemler gelecek falan diyorlar.Bu bilgi doğru mu ve doğruysa bu bilgileri nereden öğrendiniz?
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <The Avengers>

Re: 5. Genişleme Paketi Hakkında

Mesaj gönderen NothingxSeries »

1-) Oyun dosyaları ve Hikayesinden.
2-) Oyun dosyalarından
3-) Arge de dostu olanlar da var, sallayanlar da.

Şahsen onu bunu bilmem, Haritam, Slot belki boss tur Resimi, Yeni yetenekler (Belki er meydanı yetenekleri gibidir bunlar), Yeni gözlüklerin şekli şemali ile bilgim var. Bu bana yeter :lol:
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

ZIPKIN yazdı:Arkadaşlar biliyorsunuz yeni bölge geliyor.Oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti Arz ve Lodos olacak ama benim anlamadığım şey şu birkaç sorum olacak.

1)Yeni gelecek bölgenin adı tangriss olacak hakkında şeyler duydum.Siz bu bilgiyi nereden öğrendiniz?
2)Yeni gelecek bölgenin haritası varmış bazı arkadaşlarda öyle diyorlar.Bu harita nereden elinize geçti?
3)Yeni gelecek bölge grup bölgesi olacak diyor bazıları ve oyun 59 level olacak yeni itemler gelecek falan diyorlar.Bu bilgi doğru mu ve doğruysa bu bilgileri nereden öğrendiniz?
sen ne bicim rehbersin dayı ya
Resim Resim
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

Yeni gelecek bölgenin haritasını oyun dosyalarından mı buldun?Nasıl?
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

IReSTIBLE yazdı:
ZIPKIN yazdı:Arkadaşlar biliyorsunuz yeni bölge geliyor.Oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti Arz ve Lodos olacak ama benim anlamadığım şey şu birkaç sorum olacak.

sen ne bicim rehbersin dayı ya
Affedersiniz ama rehber olmam ile bu bilgileri bilip bilmememin ne alakası var?
Kullanıcı avatarı
IReSTIBLE
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IReSTIBLE »

ZIPKIN yazdı:Yeni gelecek bölgenin haritasını oyun dosyalarından mı buldun?Nasıl?
Rehberler oyle her şeyi merak etmez sabırla gorurler adı ustune rebher sabırlı olmaları lazım yonetici bi açıklama yapana qdr beklicen yoksa nie rehber oluyon
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

ZIPKIN yazdı:Yeni gelecek bölgenin haritasını oyun dosyalarından mı buldun?Nasıl?

Ben , Resimleri tanıdık arkadaştan aldım. Harita ise forumda dolaşıyor.

Şu an gördüğüm resimdeki boss yada slot her neyse ona göre vuruş denemesi ne başladım bile. Sonuç olarak bize Boyanıp geliyor boss yada slot.

Tahminimce Kelvin Setlerimizi kasasan çıkarıcaz büyücüler. Savaşçılar da savunma ve Hidraları çıkarırsa ne âla.

Arkadaşın rehberliğine laf atan arkadaşa %50 katılıyorum.

a- O da bir oyuncu bilmek en doğal hakkıdır, Rehber olarak sadece Sobee bünyesinde çalışmaya başlamak demektir. Bizden bir farkı yok.
B- Eğer dosyaları karıştırıcaksan En son GMA,GMA2,FDE,Rehber,Oyuncu sıralamasına göre karıştırılmamalıdır.

Sobee Bünyesinde Karıştıracak en iyi halli sen varsın. En son GMA ler karıştırmalı :D Sonuç olarak GMA dahil Ondan düşük rütbeli kimsenin bizden farkı yok.
En son NothingxSeries tarafından 30 Ağu 2012 20:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
ZIPKIN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ZIPKIN »

IReSTIBLE yazdı:
Rehberler oyle her şeyi merak etmez sabırla gorurler adı ustune rebher sabırlı olmaları lazım yonetici bi açıklama yapana qdr beklicen yoksa nie rehber oluyon
Bunun sabırla ne alakası var?
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

NothingxSeries yazdı:1-) Oyun dosyaları ve Hikayesinden.
2-) Oyun dosyalarından

Şahsen onu bunu bilmem, Haritam, Slot belki boss tur Resimi, Yeni yetenekler (Belki er meydanı yetenekleri gibidir bunlar), Yeni gözlüklerin şekli şemali ile bilgim var. Bu bana yeter :lol:
Sa gözlükler hakkında biraz bilgi verebilirmisin ayrıca kelvin selteri kullanmamızı nereden bilgi edinerek tavsiye ediyorsun merak ettim doğrusu :) paşlaşırsan sevinirim :D
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

NothingxSeries yazdı:1-) Oyun dosyaları ve Hikayesinden.
2-) Oyun dosyalarından

Sa yeni gelecek gözlükleri merak ettim doğrusu foto su varmı ? :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön