Tangriss
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Re: Tangriss
Bu konu hakkinda eskilerden biri olarak az sonra konu acacagim:)Buyuk ihtimalle Tangriss gb olacak.Ama bu yamayla gelmiyecek sanirsam.Bu arada Sado imzandaki 49 carinda %7 exp guzel photoshop orneklerinden biri:)IIxSaDoSaDoxII yazdı:Ama Önce Şunun Cevabını Bulmak Lazım.Tangriss Bir Grup Bölgesi Mi :?:umutabi yazdı:Buyuk ihtimalle tangriss bu eklentiyle gelmeyecek çünkü egelim le 1 hafta evvel konuştum bir avuç soylentiden öte bir şey değil dedi
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- Matrock
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <The Siege>
Anladık bu gibi konulara acaba hep bunu mu paylaşacan hahaKristalx yazdı:Merhaba ;
Bütün sorularınızın cevabı burada ...
viewtopic.php?f=46&t=99935
İyi forumlar ...

- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
photoshop falan deilki sende 48 lwl 90-99 ex ken hidra kesif veya kadim oldur gorevini yaparsan seninde olur daha nice baya tp veren gorevlerde olabilirDeepmaker yazdı:Bu konu hakkinda eskilerden biri olarak az sonra konu acacagim:)Buyuk ihtimalle Tangriss gb olacak.Ama bu yamayla gelmiyecek sanirsam.Bu arada Sado imzandaki 49 carinda %7 exp guzel photoshop orneklerinden biri:)IIxSaDoSaDoxII yazdı:Ama Önce Şunun Cevabını Bulmak Lazım.Tangriss Bir Grup Bölgesi Mi :?:umutabi yazdı:Buyuk ihtimalle tangriss bu eklentiyle gelmeyecek çünkü egelim le 1 hafta evvel konuştum bir avuç soylentiden öte bir şey değil dedi
Kısacası BLanK 
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Lütfen türkçe konuşunuz...TOLGARDA yazdı:hsyır hayır demek ki desteğe bu yüzden cvp veremeyirolardı
Katılıyorum..umutabi yazdı:Buyuk ihtimalle tangriss bu eklentiyle gelmeyecek çünkü egelim le 1 hafta evvel konuştum bir avuç soylentiden öte bir şey değil dedi
Ha Bu ArADA imzan güzelmiş dostum
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Büyüsününkini beğendimGaffarBEY yazdı:Katılıyorum..umutabi yazdı:Buyuk ihtimalle tangriss bu eklentiyle gelmeyecek çünkü egelim le 1 hafta evvel konuştum bir avuç soylentiden öte bir şey değil dedi
Ha Bu ArADA imzan güzelmiş dostum
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Slytherin
ben 49 um exp 21 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE