Çoğu internet sitesi böyle çalışır.Eğer güvenmiyorsan alışveriş etme yada ederken video al eğer birşey olursa ki olucağını sanmam(üyelikaldan hiç sipariş vermedim) mahkemede delil olarak kullanırsınumutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu uyelikal cocuk mu kekliyor kargoyla alınca onceden para ödeme yapılması lazımmış sizce bu saçmalık değil de nedir ya ? Benim bildigim 2 si beraber olur kutu elime geçince gelen adama verrm parayı
çocuk mu kekliyonuz
-
- Sahaf Yardımcısı
Re: çocuk mu kekliyonuz
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Sayın kkamıl Arkadasım cocuksun cıdden:)=)=)= uyelık al dırek sana kodu yollarumutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu uyelikal cocuk mu kekliyor kargoyla alınca onceden para ödeme yapılması lazımmış sizce bu saçmalık değil de nedir ya ? Benim bildigim 2 si beraber olur kutu elime geçince gelen adama verrm parayı
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
adam hiç almamışsa = hiç bilmiyebilir herkes bilcek diye bişi yoksamedsedir06 yazdı:Sayın kkamıl Arkadasım cocuksun cıdden:)=)=)= uyelık al dırek sana kodu yollarumutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu uyelikal cocuk mu kekliyor kargoyla alınca onceden para ödeme yapılması lazımmış sizce bu saçmalık değil de nedir ya ? Benim bildigim 2 si beraber olur kutu elime geçince gelen adama verrm parayı=)=)
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
harkonen yazdı:adam hiç almamışsa = hiç bilmiyebilir herkes bilcek diye bişi yoksamedsedir06 yazdı:Sayın kkamıl Arkadasım cocuksun cıdden:)=)=)= uyelık al dırek sana kodu yollarumutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu uyelikal cocuk mu kekliyor kargoyla alınca onceden para ödeme yapılması lazımmış sizce bu saçmalık değil de nedir ya ? Benim bildigim 2 si beraber olur kutu elime geçince gelen adama verrm parayı=)=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
[İçerik silinmiştir.]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımınızdan dolayı forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
CHARDONNAY
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımınızdan dolayı forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
CHARDONNAY
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Üyelikalın kendi posta şirket ortaklığı felan yok başkasına ödetiyo aynı durumda olan her firma bu şekilde yaparARZLODOS yazdı:umutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu uyelikal cocuk mu kekliyor kargoyla alınca onceden para ödeme yapılması lazımmış sizce bu saçmalık değil de nedir ya ? Benim bildigim 2 si beraber olur kutu elime geçince gelen adama verrm parayı
Demekki adamlar çocukluktan çıkmış biiz keklemsinler diye önce para sonra düdük diyorlar.
Kapıda ödeme seceneği olsa adamı evinde bualcagı garantimi
30 t için gel git mi yaapcaklar.
Kredi kartınla al Ptt kargo9 deyince evine gelen bişi yok siparisler bolumunden gene aynı kodları göndrecekler.
mahkemede delil olarak kullanırsınXxXChelseaFanXxX yazdı:Çoğu internet sitesi böyle çalışır.Eğer güvenmiyorsan alışveriş etme yada ederken video al eğer birşey olursa ki olucağını sanmam(üyelikaldan hiç sipariş vermedim) mahkemede delil olarak kullanırsınumutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar bu uyelikal cocuk mu kekliyor kargoyla alınca onceden para ödeme yapılması lazımmış sizce bu saçmalık değil de nedir ya ? Benim bildigim 2 si beraber olur kutu elime geçince gelen adama verrm parayı
KEKLEME YOK ORTADA YANİ
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
internet üzerinden yapılan alışveriş te ne bekliyorsun kardeşim anlamadım hepsiburada.com vs bir sürü internet satış yeri aynı şekilde yapılıyor o zaman ben kafama göre bi adres veriyim milleti kandırıyım ne para alsınlar ne de ürün satılsın boş boş dolaşsın ortalıkta. senin dediğin tam bir saçmalık ...

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.