İksir = Hile DEĞİLDİR
Re: İksir = Hile DEĞİLDİR
Matrock yazdı:Merhaba ,
Lütfen karşıda ki insanın gözünü rahatsız edecek şekilde görsellikten kaçınalım.
Okumadan bu yorumumu yazıyorum ,
Gözlerim kamaştı Lütfen görselliğe önem verelim.Kişiselliğe alma lütfen bu yazım herkese gitsin.
Keyifli forumlar...

Çok merak ettim Senin yazdığın yazı Sana boylemi gözküyor acaba.
Arkadaşının yazısını okuyamamn için sarımsı bir alt mekan olması gerekir ve senin yazdıgın o ekranda çok rahat okunur ama suan senin yazın diger kullanıcıların normal varsayılan ayarlarında okunamamaktadır.
Lürfen kendi pcden kendi yazdıgın yerin resmini cekip burda yayınlarsan sevnirim.
nedenmi her 100 kişiden 15 si bu yazı sitilkerinden sikayetci okunaklı yaz kardeşim gözlerim bozuk göremiyom bazılar var hiç okunmuyor.
A R Z L O D O S

Buda benim pcdeki görüntüsü ya benim pcde bir sorun var yada forum girerken taracılarınızın akıllı resim bolumleri kapalı yada arkaplan yüklemsni iptal.
Siyaha beyaz beyaza siyah
Siyah yesil
Siyah sarı normalken
Dizüstü bilgisyarlarda yazıların net okunamsı ve gözerin boulmamsı için gama ışınlamalar5ın yüksek açılmasında bu yeslisi yazıları görmemem normal ama senin yazdıgın yazı fonuna bakılırsa
Siyah tona siyah stil yazı
Sayın yetkiler araştırmacı olunda benim pcde ben net okurken diger pclerde normal standart yazı sitlleri okunmuyor diyenlere ne diyeceksiniz nerde hata nerde bu devlet nerde bu sobee.
Neden kaynaklanıyor bu hata
A R Z L O D O S
Ok.TeknoBYraM yazdı:Arkadaşlar neden çoğu kişi iksir içenlere hileci gibi muamele gösteriyor? Bu oyunda zırhçı var silahtar var iksirci var. Bunlar üretim meslekleri. Çemberlitaş bölgesinden item düşüremeyenler zırhçıda silahtarda reçeteleri üretip item sahibi olabiliyorlar ama iksirci bir arkadaş iksir üretip kullanınca hileci mi olur? Ozaman ÇT den düşen reçeteler kaldırılsın kimse üretemesin. Bu seferde item düşmüyo parayla almak istiyoruz diyosunuz. Ayrıca Cin iksirlere akçe tuzağı demişsinizde reçetesi satılıyo ki bence üretimide uygun. Reçeteler pahalı diyen arkadaşlar olacaktır. Köşk sunucusu adına konuşayım. 10 Lvl Tilki Kudretlendiren iksir reçetesi 10m den satılıyodu. Cin iksir reçetesinin 20m den olması o yüzden anormal gelmiyo. Kaldıki diğerini düşürmüş ve kendisi için kullanmayacak birisinin satmasını beklemen gerekiyodu şimdi gidip direk alabiliyosun. Daha reçetelere bakmamış yada göz ucuyla bakan arkadaşlar olduğu için reçetelerin içeriğini size özetleyeyim.
Kudret iksiri için Ejderha İksir Malzemelerine sadece 3 kuyruk ekliyosunuz.
Enerji İksiri için Dinazor İksir Malzemelerine sadece 3 kuyruk ekliyosunuz.
Yani ne reçetesi pahalı nede üretimi.
Bu konuyu açma sebebim bir çok konuda sürekli yeni gelen iksirlerden ve etkinliklerde iksir kullanımından şikayet edilmesi. Bölge kanallarında ws sonrası iksirci kelimesi kullanarak hile yapıldığı iddia edilmesi. Merak etmeyin ben ws atmadığım için böyle dertlerim hiç olmadı ama sürekli gördüğüm bir soruna değindim.
HoRuSxoFxMeRt
Ejder Asa (^)
Mertxsifacım
İbni Sina Modeli (^) Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa
Ejder Asa (^)
Mertxsifacım
İbni Sina Modeli (^) Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa
üstünden mausu greçir beyaz arka pllan yapARZLODOS yazdı:Matrock yazdı:Merhaba ,
Lütfen karşıda ki insanın gözünü rahatsız edecek şekilde görsellikten kaçınalım.
Gözlerim kamaştı Lütfen görselliğe önem verelim.Kişiselliğe alma lütfen bu yazım herkese gitsin.
Keyifli forumlar...
Arkadaşının yazısını okuyamamn için sarımsı bir alt mekan olması gerekir ve senin yazdıgın o ekranda çok rahat okunur ama suan senin yazın diger kullanıcıların normal varsayılan ayarlarında okunamamaktadır.
Lürfen kendi pcden kendi yazdıgın yerin resmini cekip burda yayınlarsan sevnirim.
nedenmi her 100 kişiden 15 si bu yazı sitilkerinden sikayetci okunaklı yaz kardeşim gözlerim bozuk göremiyom bazılar var hiç okunmuyor.
TOLGARDA yazdı:ARZLODOS yazdı:Matrock yazdı:[colo000]Merhaba ,
Keyifli forumlar...]
üstünden mausu greçir beyaz arka pllan yap
böyle yap yukarıyı veya
TOLGARDA yazdı:TOLGARDA yazdı:ARZLODOS yazdı:Matrock yazdı:[colo000]Merhaba ,
Keyifli forumlar...]
üstünden mausu greçir beyaz arka pllan yap
böyle yap yukarıyı veya

Ya sabır ya tobe tobe arkdaşım bana ne diye yanıt yazıyorsunuz size önceki arkdaşın yazısına yorum yaptım adamı zorla imana getirmeyin beni.
Demkki sendede siyay font üzerine siyah yazı seklinde gözüküyormuş.
Sorun bende yok zati sorunu olanlar için görüntü o kişilerde nasıl gözüyor diye yazdık.
Siz o metini kendi gözüznüzde nasıl görüyorsunuz onu sordum biri yazı karala diyor bilmem ne diyor ben bir arkdaş yazı sitilin okunmuyor bilinki herkes siz degil siz herkes degilsiniz bu konuyu acana lafım degil demiş herkese soyledim demiş.
Siz tutmus bana akıl veriyorsunuz ben size o kişi acaba ekranı nasıl görüyor diye merak ettim okumak isteyen istediği gibi okur.
elimizi verdik kolumunuzu kaptırdık.
Siyah font yazan arkdaş senin ayzdıklarını demkki kimse okuyamıyor demkki sorun senim pcde yada gözlerde.
Demkki sendede siyay font üzerine siyah yazı seklinde gözüküyormuş.
Sorun bende yok zati sorunu olanlar için görüntü o kişilerde nasıl gözüyor diye yazdık.
Siz o metini kendi gözüznüzde nasıl görüyorsunuz onu sordum biri yazı karala diyor bilmem ne diyor ben bir arkdaş yazı sitilin okunmuyor bilinki herkes siz degil siz herkes degilsiniz bu konuyu acana lafım degil demiş herkese soyledim demiş.
Siz tutmus bana akıl veriyorsunuz ben size o kişi acaba ekranı nasıl görüyor diye merak ettim okumak isteyen istediği gibi okur.
elimizi verdik kolumunuzu kaptırdık.
Siyah font yazan arkdaş senin ayzdıklarını demkki kimse okuyamıyor demkki sorun senim pcde yada gözlerde.
A R Z L O D O S