Tangriss
Re: Tangriss
araştır armut piş ağzımı düş yok ölealihan03 yazdı:Tangriss bu ne böyle bir şey varmı yetkililerden birisi yardımcı olabilirmi.
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Buyuk ihtimalle tangriss bu eklentiyle gelmeyecek çünkü egelim le 1 hafta evvel konuştum bir avuç soylentiden öte bir şey değil dedi
Üstü Kalsın... 

baa da öle gelioumutabi yazdı:Buyuk ihtimalle tangriss bu eklentiyle gelmeyecek çünkü egelim le 1 hafta evvel konuştum bir avuç soylentiden öte bir şey değil dedi
birisi çkarıo öle o kapı ile ilgili planları var ama bu yıl topkapı geldi ilerki senelere bakacaz
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
İsim olarak yanlış olabilir ama bunlar söylentiden çok uzak onların görevlerinden biri de gelecek olan yenilikleri söylememekumutabi yazdı:Buyuk ihtimalle tangriss bu eklentiyle gelmeyecek çünkü egelim le 1 hafta evvel konuştum bir avuç soylentiden öte bir şey değil dedi
bu durumda sorduğunda olumlu cevap veremez şuan tüm yönetim öyle diyor ama bariz bir şekilde oyun datalarında harita var
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Bende Ahmet abiye Tangriss ile ilgili yakın zamanda bilgi paylaşacakmısınız diye sorduğumda evet cevabını almıştım.Ne olacak şimdi?

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
Bu bilgiden bahsediyor olmalıKRaLeX yazdı:Bende Ahmet abiye Tangriss ile ilgili yakın zamanda bilgi paylaşacakmısınız diye sorduğumda evet cevabını almıştım.Ne olacak şimdi?![]()
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
TRrelaxTR yazdı:Bu bilgiden bahsediyor olmalıKRaLeX yazdı:Bende Ahmet abiye Tangriss ile ilgili yakın zamanda bilgi paylaşacakmısınız diye sorduğumda evet cevabını almıştım.Ne olacak şimdi?![]()
4 gün önce sormuştum galiba bundan bahsediyordu. Ama belki başka bir bilgide verilebilir.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
-
Kristalx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Merhaba ;
Bütün sorularınızın cevabı burada ...
viewtopic.php?f=46&t=99935
İyi forumlar ...
Bütün sorularınızın cevabı burada ...
viewtopic.php?f=46&t=99935
İyi forumlar ...
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Ama Önce Şunun Cevabını Bulmak Lazım.Tangriss Bir Grup Bölgesi Mi :?:umutabi yazdı:Buyuk ihtimalle tangriss bu eklentiyle gelmeyecek çünkü egelim le 1 hafta evvel konuştum bir avuç soylentiden öte bir şey değil dedi