haydegidelumm yazdı:Klan Savaşı Tabi Ki Fakat 49 Seviyenin Değil 39 Seviyenin Klan Savaşı..
Ayrıca Element Mücadelesi Favorim (39 Seviyedekialtonlar - Teslalar- Magnezyum vs)
Max Hasar'a Karşıyım.
Dalton Dışşehir Kalbimizdesin

haydegidelumm yazdı:Klan Savaşı Tabi Ki Fakat 49 Seviyenin Değil 39 Seviyenin Klan Savaşı..
Ayrıca Element Mücadelesi Favorim (39 Seviyedekialtonlar - Teslalar- Magnezyum vs)
Max Hasar'a Karşıyım.

VatanKIRIM yazdı:haydegidelumm yazdı:Klan Savaşı Tabi Ki Fakat 49 Seviyenin Değil 39 Seviyenin Klan Savaşı..
Max Hasar'a Karşıyım.
Dalton Dışşehir Kalbimizdesin![]()

Neredeee oo mis giiibii Tesla Conklaaar neredee o Dalton Dışşehir Zırhlaaar?haydegidelumm yazdı:VatanKIRIM yazdı:haydegidelumm yazdı:Klan Savaşı Tabi Ki Fakat 49 Seviyenin Değil 39 Seviyenin Klan Savaşı..
Max Hasar'a Karşıyım.
Tesla Conk Full Setim Vardı Hem Iska Vuruyorum Hepde Iska Yiyodum O Zamanın Tankı :mrgreen:
Magnez + Dalton Dış Çok İyiydi.

Siz boşuna kasiyonuz işi bilen magnezyum dış dizer kimse ateşe direnç vermezdi eskidenVatanKIRIM yazdı:Neredeee oo mis giiibii Tesla Conklaaar neredee o Dalton Dışşehir Zırhlaaar?haydegidelumm yazdı:VatanKIRIM yazdı:haydegidelumm yazdı:Klan Savaşı Tabi Ki Fakat 49 Seviyenin Değil 39 Seviyenin Klan Savaşı..
Max Hasar'a Karşıyım.
Tesla Conk Full Setim Vardı Hem Iska Vuruyorum Hepde Iska Yiyodum O Zamanın Tankı :mrgreen:
Magnez + Dalton Dış Çok İyiydi.![]()
ÇÖPTEEEE ÇÖPTEEEEVatanKIRIM yazdı:Neredeee oo mis giiibii Tesla Conklaaar neredee o Dalton Dışşehir Zırhlaaar?haydegidelumm yazdı:VatanKIRIM yazdı:haydegidelumm yazdı:Klan Savaşı Tabi Ki Fakat 49 Seviyenin Değil 39 Seviyenin Klan Savaşı..
Max Hasar'a Karşıyım.

Forumkral yazdı:Siz boşuna kasiyonuz işi bilen magnezyum dış dizer kimse ateşe direnç vermezdi eskidenVatanKIRIM yazdı:Neredeee oo mis giiibii Tesla Conklaaar neredee o Dalton Dışşehir Zırhlaaar?haydegidelumm yazdı:VatanKIRIM yazdı:haydegidelumm yazdı:Klan Savaşı Tabi Ki Fakat 49 Seviyenin Değil 39 Seviyenin Klan Savaşı..
Max Hasar'a Karşıyım.

element foreverharkonen yazdı:eski günler ne güzeldi 49 un element dönemide fena değidli

element ile ws tank olup kanatma atmak ama itemler element itemleri değilmihaydegidelumm yazdı:element foreverharkonen yazdı:eski günler ne güzeldi 49 un element dönemide fena değidli