Magicozzy ile İKV ve Benimle Gerçek :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MagicxOzzy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Magicozzy ile İKV ve Benimle Gerçek :)

Mesaj gönderen MagicxOzzy »

YasinKocamanca yazdı:Çok güzel karaler
Teşekkür Ederim Kardeşim (:
Kullanıcı avatarı
NECROMYTH
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen NECROMYTH »

Post kasmayı bırakırmısın. Teşekkür cevaplarını özel mesaj kısmından at. Daha önemli güncel konular senin yüzünden yeterli kitleye ulaşmadan düşüyor. :evil:
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

MagicxOzzy yazdı:
Nerull yazdı:Teşekkürler MagicxOzzy. Eminönü'nde halen bulunan İş Bankası Müzesi, Vakıfhan, Yeni Camii gibi noktaların yanı sıra İstanbul'un güzide yerlerinden Çemberlitaş'ı da merak edenler için çekip karşılaştırdığınızda buraları hiç gezmeseniz de tanıdık gelecektir. Eminönü'ne gittiğimde Yeni Camii'nin Mısır Çarşısı'na nazır basamaklarına oturup kalabalığı izlerim. Her an bir Lodos-Arz savaşı olacakmış gibi... ;)

Çemberlitaş'ın son halini merak edenler için gezilebilen Panoramik Harita'da benden olsun:
http://harita.yandex.com.tr/-/CVeYbDow
Çok Teşekkür Ederim Nihat Abi , Bu arada çok Haklısın Yeni Camii'nin basamaklarına oturup Etrafı izlemenin Verdiği huzur paha Biçilemez :)
En güzeli sabaha karşı gidip Galata Köprüsü'nden balık tutmak. Bir de Yeni Cami'nin banklarında otururken sabaha karşı kediler gelir yılışırlar onları sevmek, balık vs. yemek. Yeni Cami'nin içinde namaz kılmanın huzuru ise bambaşka. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
BlackTrack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen BlackTrack »

Guzel resimler gercekten tam yerlerinede yerlestirmissin eline saglik. Sobee yapiyor prof. Olmak boyle bisey olsa gerek. Boyle biseyi yapmakta kolay olmasa gerek.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
Kullanıcı avatarı
MagicxOzzy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

BlackTrack yazdı:Guzel resimler gercekten tam yerlerinede yerlestirmissin eline saglik. Sobee yapiyor prof. Olmak boyle bisey olsa gerek. Boyle biseyi yapmakta kolay olmasa gerek.
Çok Teşekkür Ederim kardeşim (:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

MagicxOzzy yazdı:
xFahrenheitx yazdı:Güzel resimler.İKV de Eminönü oyuna o kadar güzel yerleştirilmiş ki oyunu oynayıpta Eminönü ne ilk kez giden birisi ben buraları zaten biliyorum der kaybolmaz. :)
Usta sana yemin ediyorum , Babamı orda ben gezdirdim :D Ve hayatımda küçükken gitmiştim bi Eminönüne :D
ben hep gidiyorum :D ilk gittiğimxden beri :D çok kolay gidiliyorr topkapıdan saraayın içinden sultanahmetin minaresinden felan eminönün bakıyorum böyle :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
MagicxOzzy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

TOLGARDA yazdı:
MagicxOzzy yazdı:
xFahrenheitx yazdı:Güzel resimler.İKV de Eminönü oyuna o kadar güzel yerleştirilmiş ki oyunu oynayıpta Eminönü ne ilk kez giden birisi ben buraları zaten biliyorum der kaybolmaz. :)
Usta sana yemin ediyorum , Babamı orda ben gezdirdim :D Ve hayatımda küçükken gitmiştim bi Eminönüne :D
ben hep gidiyorum :D ilk gittiğimxden beri :D çok kolay gidiliyorr topkapıdan saraayın içinden sultanahmetin minaresinden felan eminönün bakıyorum böyle :D
:D :D
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

MagicxOzzy yazdı:
TOLGARDA yazdı:
MagicxOzzy yazdı:
bidaha güncellersen yeni bir forum hesabı açıp sövcem sana
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
MagicxOzzy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

CruicaL yazdı:
MagicxOzzy yazdı:
TOLGARDA yazdı:
MagicxOzzy yazdı:
bidaha güncellersen yeni bir forum hesabı açıp sövcem sana
Emin ol Konuyu Güncel tutmak istesem kendi Hesabımla riske girmem , bende fake hesap açarım ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön