Harita

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Harita

Mesaj gönderen berkan587 »

Merhaba,

Oyuna yeni başlayan oyuncular biliyorsunuz ki NPC lerin nerde olduğunu kolay kolay bulamazlar.Hangi Npc'den görev alınacak bunu bulamayıp oyunu bırakan çoktur.Yada yolunu bulamayıp kaybolan.Bunun için oyuna eklenmesi gereken şey harita.Ama bu harita köşedeki gibi küçük bir harita olmayacak.H(harita)veya M(map) tuşu ile açılan bir harita.Görev olan npc lerin üzerinde sarı yıldız işareti olacak ve oyuncular kolaylıkla görevlerini alabilecekler.Tamamlanan görevlerin üzerinde ise haritada ünlem işareti olacak.Kısaca anlatmak istediğimi resimlemek istedim,tabi oyunda daha yakın ve net şekilde olur.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Harita

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Ben 39 seviye zamanı ve 49 seviye zamanının başlarında her seviye atladığımda tüm bölgelerde ne kadar NPC varsa dolaşırdım. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Aynen böyle bir şeyin olması lazım.Ben oyuna ilk başladığımda görevlerde bildiğiniz gibi koordinatlar veriliyor önüme falan bakmazdım gözüm haritada olurdu bir yerlere falan çarpardım bulmak baya uzun sürerdi yani :)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Refresh yazdı:Aynen böyle bir şeyin olması lazım.Ben oyuna ilk başladığımda görevlerde bildiğiniz gibi koordinatlar veriliyor önüme falan bakmazdım gözüm haritada olurdu bir yerlere falan çarpardım bulmak baya uzun sürerdi yani :)
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Refresh yazdı:Aynen böyle bir şeyin olması lazım.Ben oyuna ilk başladığımda görevlerde bildiğiniz gibi koordinatlar veriliyor önüme falan bakmazdım gözüm haritada olurdu bir yerlere falan çarpardım bulmak baya uzun sürerdi yani :)
Malasef bende ilk zamanlar öyle yaptım.Hatta charı 15 lwle kastıktan sonra yanlışlıkla meteora girip kaybolduktan sonra tekrar yeni char açıp 1. seviyeden başlamıştım.Oyuna yeni başlayan kişilerinde sorduğu en önemli sorulardan biride görevi kimden alıcaz.Koordinat sistemi çok zor ve yeni başlayan oyuncuların bulması gerçekten çok zor.Oyun içi görüntü olarakta şöyle birşey olabilir.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

xxxTaTaNgAxxx yazdı:Ben 39 seviye zamanı ve 49 seviye zamanının başlarında her seviye atladığımda tüm bölgelerde ne kadar NPC varsa dolaşırdım. :)
ben 10dan beri hala dolaşıyorum :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön