Adi Hırsızlık Fotolarınıda Verdim Zaten Sizde Görüm

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
halil02
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Adi Hırsızlık Fotolarınıda Verdim Zaten Sizde Görüm

Mesaj gönderen halil02 »

Saygı deger yöneticilerim ve oyuncu arkadaşlarım dikkatinize ben alman zırh yansstım bölgeye Ixnerissaxlll isimli oyuncu ben sana parayı büyüm ile vereyim dedi bende tamam dedim ve fotoğrafda aldım ki o şahısda al dedi . Paramıı vermedi ve konuşmadı bile bende bu fotoları size veriyorum gereken cezayı yapmanızı talep ediyorum.
halil02
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Adi Hırsızlık Fotolarınıda Verdim Zaten Sizde Görüm

Mesaj gönderen halil02 »

Bu tarz bildirimlerinizi lütfen http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresinden gerçekleştiriniz.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

halil02 yazdı:Saygı deger yöneticilerim ve oyuncu arkadaşlarım dikkatinize ben alman zırh yansstım bölgeye Ixnerissaxlll isimli oyuncu ben sana parayı büyüm ile vereyim dedi bende tamam dedim ve fotoğrafda aldım ki o şahısda al dedi . Paramıı vermedi ve konuşmadı bile bende bu fotoları size veriyorum gereken cezayı yapmanızı talep ediyorum.

bi aktarım veya bir şey olduğunda bana verebilirsiniz netten düşersem o (örneğin para) çok daha fazlasını veriyorum veya adamdan borç alıyorum 100bin dier çardan 500veriyorum

zamanında bende çok çaldırdım onun için çalınmasıı istemiyorum isteyenler benimle yapabilir kimsenin 1 kuruşu kalmadı..!!
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

yaw alman zırh dedigin neki 300 500b para sorunsa gel ben verem ama onunda yaptıgı ayıp
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön