Dikkatinizi çekti mi
- SNOOKER
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Young Crew
Dikkatinizi çekti mi
Oyunda değişik bir şey olmadığı için canım sıkılıyor ve foruma değişik bilmediğim şeyler görmek için giriyorum mağlum genel sohbet kanalımızda 2 günlük 3 günlük konular duruyor.Genel etkileşime bakıyorum 15 konu varsa 14 ü şikayet yönünde herkes oyundan şikayetci ve bazı hataların oldugunun farkında ama hala kimse bir çaba içinde değil .Bende oyuna düzen getirmeleri için bu konuyu açıyorum, bizimle biraz ilgilenin lütfen
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
-
- Acemi Savaşçı
Re: Dikkatinizi çekti mi
Forumdaki her konuya sineklenen, türkçe yazamayan, her şeyi alaya alan, konu ne olursa olsun muhalefet olan/laf koymaya çalışan, konu sahibini rencide edecek espiri yapmaya çalışan, i***i sözlük zararlıları ergenler yüzünden aklı başında adamlarda konu açamaz oldu.
Çünkü ciddi bir konu olsa da gümbürtüye gidiyor sonrada konu kapanıyor. Hal böyle olunca konu açılmaz oldu artık.
Açılan konularda, dediğin gibi, sürekli şikayet içerikli.
Oyuna yeni başlayan bir kişi önce foruma girip bir baksa asla bu oyuna başlamaz.
Çünkü ciddi bir konu olsa da gümbürtüye gidiyor sonrada konu kapanıyor. Hal böyle olunca konu açılmaz oldu artık.
Oyuna yeni başlayan bir kişi önce foruma girip bir baksa asla bu oyuna başlamaz.
- SNOOKER
- Cin Avcısı
- Lonca: Young Crew
Sana katılıyorum, üşenmeden bazen bütün konuların bütün cevaplarını tek tek okuyorum görüyorum ki bazen bu post kasmak amacıyla millet konu dışında birbiriyle muhabbet ediyor ve tartışmalar cıkıyor saçma sapan konu gümbürtüye gidiyor kendım geçende konu açmıştım konu altın tartışma yapılmış ve kapatılmış çok saçma.ruzgargulu yazdı:Forumdaki her konuya sineklenen, türkçe yazamayan, her şeyi alaya alan, konu ne olursa olsun muhalefet olan/laf koymaya çalışan, konu sahibini rencide edecek espiri yapmaya çalışan, i***i sözlük zararlıları ergenler yüzünden aklı başında adamlarda konu açamaz oldu.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
- uLeMaII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Sağlam bir konu açılsa bile yönetimden yada yalaka tayfası konuyu kilitlemek için ne olduğu bilinmeyen hesaplarla yazı yazıp emellerine ulaşıyorlar zaten zor bir şey değil zaten bunu yapma bunun yapmamak değil de idrakına varmamak eksikliktir bence kalkıp biri bana saçmalıyorsun diyecek onlara cevabım hani bir şarkı varya sussan olmuyor susmasan olmaz dil dursa hakim bey tende can durmaz....
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
İkv boş Real yaşa Coş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:SNOOKER yazdı:Oyunda değişik bir şey olmadığı için canım sıkılıyor ve foruma değişik bilmediğim şeyler görmek için giriyorum mağlum genel sohbet kanalımızda 2 günlük 3 günlük konular duruyor.Genel etkileşime bakıyorum 15 konu varsa 14 ü şikayet yönünde herkes oyundan şikayetci ve bazı hataların oldugunun farkında ama hala kimse bir çaba içinde değil .Bende oyuna düzen getirmeleri için bu konuyu açıyorum, bizimle biraz ilgilenin lütfen
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
dimi karı kız peşinde koş eylemlere katıl biber gazı ye falan
hayat güzel
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Msn kapandı açılmıyor imdaaaaaaaaaaatharkonen yazdı:dimi karı kız peşinde koş eylemlere katıl biber gazı ye falanhayat güzel