Dikkatinizi çekti mi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Young Crew

Dikkatinizi çekti mi

Mesaj gönderen SNOOKER »

Oyunda değişik bir şey olmadığı için canım sıkılıyor ve foruma değişik bilmediğim şeyler görmek için giriyorum mağlum genel sohbet kanalımızda 2 günlük 3 günlük konular duruyor.Genel etkileşime bakıyorum 15 konu varsa 14 ü şikayet yönünde herkes oyundan şikayetci ve bazı hataların oldugunun farkında ama hala kimse bir çaba içinde değil .Bende oyuna düzen getirmeleri için bu konuyu açıyorum, bizimle biraz ilgilenin lütfen
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Re: Dikkatinizi çekti mi

Mesaj gönderen umutdeniz »

her konuyu kaldırdıkları için duruyor onlar
umutdeniz
ruzgargulu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ruzgargulu »

Forumdaki her konuya sineklenen, türkçe yazamayan, her şeyi alaya alan, konu ne olursa olsun muhalefet olan/laf koymaya çalışan, konu sahibini rencide edecek espiri yapmaya çalışan, i***i sözlük zararlıları ergenler yüzünden aklı başında adamlarda konu açamaz oldu.

Çünkü ciddi bir konu olsa da gümbürtüye gidiyor sonrada konu kapanıyor. Hal böyle olunca konu açılmaz oldu artık.

Açılan konularda, dediğin gibi, sürekli şikayet içerikli.

Oyuna yeni başlayan bir kişi önce foruma girip bir baksa asla bu oyuna başlamaz.
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen SNOOKER »

ruzgargulu yazdı:Forumdaki her konuya sineklenen, türkçe yazamayan, her şeyi alaya alan, konu ne olursa olsun muhalefet olan/laf koymaya çalışan, konu sahibini rencide edecek espiri yapmaya çalışan, i***i sözlük zararlıları ergenler yüzünden aklı başında adamlarda konu açamaz oldu.

Çünkü ciddi bir konu olsa da gümbürtüye gidiyor sonrada konu kapanıyor. Hal böyle olunca konu açılmaz oldu artık.

Açılan konularda, dediğin gibi, sürekli şikayet içerikli.

Oyuna yeni başlayan bir kişi önce foruma girip bir baksa asla bu oyuna başlamaz.
Sana katılıyorum, üşenmeden bazen bütün konuların bütün cevaplarını tek tek okuyorum görüyorum ki bazen bu post kasmak amacıyla millet konu dışında birbiriyle muhabbet ediyor ve tartışmalar cıkıyor saçma sapan konu gümbürtüye gidiyor kendım geçende konu açmıştım konu altın tartışma yapılmış ve kapatılmış çok saçma.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Kullanıcı avatarı
uLeMaII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen uLeMaII »

Sağlam bir konu açılsa bile yönetimden yada yalaka tayfası konuyu kilitlemek için ne olduğu bilinmeyen hesaplarla yazı yazıp emellerine ulaşıyorlar zaten zor bir şey değil zaten bunu yapma bunun yapmamak değil de idrakına varmamak eksikliktir bence kalkıp biri bana saçmalıyorsun diyecek onlara cevabım hani bir şarkı varya sussan olmuyor susmasan olmaz dil dursa hakim bey tende can durmaz....
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>

Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

SNOOKER yazdı:Oyunda değişik bir şey olmadığı için canım sıkılıyor ve foruma değişik bilmediğim şeyler görmek için giriyorum mağlum genel sohbet kanalımızda 2 günlük 3 günlük konular duruyor.Genel etkileşime bakıyorum 15 konu varsa 14 ü şikayet yönünde herkes oyundan şikayetci ve bazı hataların oldugunun farkında ama hala kimse bir çaba içinde değil .Bende oyuna düzen getirmeleri için bu konuyu açıyorum, bizimle biraz ilgilenin lütfen
İkv boş Real yaşa Coş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

dimi karı kız peşinde koş eylemlere katıl biber gazı ye falan :D hayat güzel
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

harkonen yazdı:dimi karı kız peşinde koş eylemlere katıl biber gazı ye falan :D hayat güzel
Msn kapandı açılmıyor imdaaaaaaaaaaat
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön