Değişmeli,Değiştirilmeli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Değişmeli,Değiştirilmeli

Mesaj gönderen HeilHitler »

Şu yorum yapan arkadaşlar hala anlamamış alakasız alakasız yorumlar yapıyorsunuz arkadaşın dediğini anlamamışsınız adam size şunu anlatmak istiyor siz hala yetenek kombinasyonu hala hasarlarda kalmışsınız adamın dediği şu ben o kadar zaman harcıyorum full çemberlitaş itemlerimi diziyorum gece gündüz giriyorum zamanımı harcıyorum ancak ben o kadar emek harcamama rağmen hiç ejder üretmemiş sadece 49 kasmış boş boş gezen bir büyücünün yanına kendisi gibi bir tane daha adam alıp bizi öldürmesi bu durum savaşçılardada var 45 lvl çar kas al eline kafa koparanı kes 49 lvl bir full dizili büyücüyü emek harcamadan diyorsunki gb yetenekleriyle olursa tabi olmaz peki bizim elbet çemberli eksiğimiz olucaktır çembiye gireceğiz elbet sürekli yetenek sıfırlamak zorundamıyız şayet bize yeteneğin değil itemin yetmesi lazım oyunda şu durumuda gördüm 49 lvl full yücelen bir savaşçı full bıçak birini kesiyor buda taktik işi diyeceksiniz biliyorum ancak adam full bıcak dizmiş en azından taktiği bilmese bile o kişiyi kesebilmesi gerek o kadar zaman harcayıp bıçak dizmiş zırhını yüksek tutabilirler aynen büyücününde zırhına zırh getirirlerse bu durum bir nevi çözülür gibi umarım anlamışsınızdır
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen maRbLey »

umutdeniz yazdı:Evet arkadaşlar lag sorunu fln diyorsunuz da onlar hikaye.Ben şimdi asıl konumuza geleyim.
Evet arkadaşlar oyunda ws diye bir şey yok.Savaşcı ws sini ele alalım.Dikkat atarsın bozar sonra sert ağır atarsın durdurma atarsın zihin gelirse yenersin veya kritikin olursa yenersin.Bundan ibaret.
Ayriyetten:
İtemler güç vermiyor !
Büyücümde 2300 fizik var.2 Tane 49 lwl bilge kağan büyücü rahat yatırabiliyor.
Onuda geçtim
Bi tane 45 lwl zihini olan savaşcı zihin tuturup beni yatırabiliyor
Bu saçmalık depil de nedir ?
İİtemlerin güçlendirilmesi lazım !
Evet arkadaşlar 49 lwl full kıyamet büyücüye 45 lwl savaşcının bence vurması bile yanlış.En fazla 5-6 can goturmeli.Biz o kadar itemi boşuna mı diziyoruz !
İtem çeşitliliği Çok az !
Evet bu konuyu ele alalım şimdi bir büyücü için.
Ws de full kıyamet takabilir full 0 takabilir bitti.Belkide fantazi yapmak ister full tarhas takabilir en fazla fevzi kara fevzi shen item takar.Bitti ! Bu kadar item çeşitliginin az olmaması lazım daha çeşitli itemler olması lazım ve herkesde olmaması lazım !
Evet arkadaşlar benim yorumlarım bunlardır sizin de eleştirilinize açıgım kufur olmaması şartıyla iyi forumlar
hep aynı el takılma ;)
Ray malifalitiko
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Sınıflar arasında değişmesi gereken tek şey şifacıların iyileştirme büyüsündeki dengesizlik. Geri kalanında bir sıkıntı yok.

Bu tür hayıflanmalarda bulunan arkadaşlar oyunu sadece grup bölgesinden ibaret görüp sadece orda oynamayı öğrenenler. Grup bölgesiyle klan savaşı veya vs arasında çok fark var. Hedef saptırma ile vurmaya benzemez. İçinde pişip öğrenirsin bazı şeyleri.
Büyücünün canı zaten fazla birşey değil. Full fevzi dizili bir büyücü de full kıyamet dizili bir büyücüyü el çabukluğu ile yere serebilir. Ancak Full bıçaklı bir savaşçı full yücelenli bir savaşçıya kesilebiliyorsa silsin oyunu hiç oynamasın daha iyi. Büyücüde bb ile hasardan kurtulabilirsin ancak savaşçıda öyle bir şansın yok %70 Üstündekiler kazanır %30 kullanmana bağlıdır.

Sen ve senin gibi düşünen arkadaşların tek ihtiyacı biraz deneyim. Özellikle büyücü kullanmak öyle herkesin harcı değildir. Seni küçümsediğimi falan düşünme sakın. Ben de büyücü sınıfında hiç iddialı olmadım olamadım. Büyücüde %70 kullanmana %30 üstündekilere bağlıdır.
ruzgargulu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ruzgargulu »

Diğer oyunlarda güçlü denilen bir kişi aynı anda 10 kişi kesebiliyor.
ikv de ne kadar güçlü olursan ol aynı anda 2 kişiyi kesemezsin
(İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ)
adam diyor ki benim üstüm full ama daha bolgelere girmemiş biri beni kesebiliyor? bu soruyu anlamadan yorum yapan arkadaşlara sadece gülüyorum.

bu oyunda güçlü yada güçsüz yok, şans var.

bu oyunda da güçlülerin olması için seviyenin 49 dan 100 lerin üzerine çıkması lazım. 49 dan sonra her seviye için aylarca kasması lazım. işte o zaman güçlü, güçsüz faktörü ortaya çıkmaya başlar.
Kullanıcı avatarı
VESSEELAM
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VESSEELAM »

Merhaba
Öncelikle eleştirilere katıldığımı söylemeliyim. Büyücülerdeki sistem belli uzak mesafeden 3 farklı vuruş tipi mevcut, ona göre de item. Şuanki itemlerle bir kombinasyon yapmak için pek seçenek yok ağırlıklı olarak kıyamet tercih ediliyor, direnç puanlarıda buza veriliyor. Yani karşılaşmalarda fazla hasar-direnç dizilimi yapamıyoruz. Fevzi karakürk vs kullanacaksak neden çemberli itemleri var ? Çözüm olarak bir fikir dile getirmek gerekirse, çemberliden hidrojen tarzı bir materyal karşılığı 1 iteme +30 gibi bir direnç itemi ekleyebiliriz, bu durum direnç puanlarında farklı kombinasyon sağlayabilir. Gönül ister büyücülerde 10 farklı vuruş tipi olsun ama nafile.
Savaşçılarda durum daha vahim, eskiden hem max itemlerle vs atlırdı hem elementlerle. Farklı direnç itemleril saldırı savunma itemleri vs. Kullanırdık. Bu da çok renkli karşılaşmalara sahne olurdu. Şuan max itemlerden başka item kullanmıyoruz. Eskiye dönmek daha güzel olur bence.
Oyuncuların yönetimden beklentisi çok fazla, haklı olarak çok fazla. Oyunda köklü değişimler şart. Birbirini tekrarlayan genişleme paketleri görmek ikv oyuncularını daha da uzaklaştırır. Umarım herşey daha iyi olur.... Keyifli forumlar
Resim

Resim

Online Davetiyeni Almayı Unutma!

ÖZGüR MAYAKAN
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Arkadaşlar ozaman yetenek sistemini kaldırsınlar. Tek bi yetenek olsun öldür diye. Karşındaki rakibi seçip öldüre tıkla senin itemin ondan iyiyse ölsün. Sizin istediğiniz sistem yaklaşık olarak böyle. Savaşçı sığınak migrat çemberlitaş şeklinde sadece tank oynamış oluyo sonra ws lerde ve klanda ofans oynaması gerekince oynayamıyo tesla niye sersemletiyo diye şikayet ediyo. Sadece grup bölgelerine girebilmek için herkes büyücü karakter kasıyo sadece grup bölgelerinde oynuyo hedef saptırma var nara var şifacı var alışıyo sonra niye kesiliyorum diye şikayet ediyo.

Büyücü sınıfını kullanabilen arkadaşlardan hiç şikayet görmedim ben. Sadece bölgelerde büyücü oynarsanız ws karşılaşmalarında ve klanlarda tecrübeniz olmaması normal. Hatta bölgelerde bile tesla küresi kullanamayan ve hatta 1 yetenek puanı vermeyenler bile mevcut. Tesla küresi kuran ve Çemberlitaş itemleri olan bir büyücü buz atınca savaşçı nasıl yanına gelebilir gerçekten anlamak zor. Hadi bi şekilde durdurma attı ama sana vurmak için gerekli mesafeyi geçene kadar sersemlemenin etkisiyle zaten senin durdurman açılır.

Gerçekten büyücü oynamayı bilen insanlardan duyduğum cümleleri yazayım buraya belki ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
"Ben savaşçı kullanmıyorum artık. Hiç bi işe yaramıyo."
" Bu savaşçıları biraz güçlendirseler keşke sürekli kesmekten sıkıldım heyecanı kalmadı."
Bu tarz cümleleri çok duyuyorum ve bunu söyleyen insanların full setleri yok.

Bizi anlamıyosunuz diyen arkadaşlar olacaktır ki onlarında derdini biliyorum. "O kadar emek harcadım çemberlitaştan tüm itemleri düşürdüm ben ölmemeliyim" Ozaman gaffarıda 3 parça taş kanatı olan tankla gidince otomatik kesilsin kimse yetenek kullanmasın ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Yorumları yazanların çoğu ukala sen yapamıyorsun ben yapıyorum büyücü kullanmayı bileceksin falan filan.
Konu sahibine katılıyorum.İtem çeşitliliği çok az .Herkes bir fabrikadan çıkmış gibi tek tip.Bu oyunda oyunun en iyi itemlerine sahip olsan bile 2 kişiyi kesemezsin istisnalar hariç ( karşıdaki oyunu az çok bilecek tabi.) Yani adamlar sınıflar arası dengeyi sağlamak için saçmalığa bak herkesi tek tip yapmışlar herkeste aynı item.Mesala grup bölgeleridne düşen şaheserler çeşitlenmeli.Hatta direk 3 efsun rastgele bir itemde toplanmalıydı.Böylece onlarca şaheser çeşiti olurdu.Örneğin fevzi kara solucan veya fevzi kara cevriye gibi tabi bunların efsunları şaheser şeklinde olacak.
Örneğin Fevzi kara cevriye :
Büyü Hasarı Fiziksel :150.000
Direnç (Buz) :90.000
Cevriye :4.354
gibi..
Bu şekilde item çeşitliliği arttığı gibi grup bölgelerinden düşecek item sayısı arttığı için kişilere item düşme şansını arttırırlardı böylece bir çok kişinin mağdur olduğu item düşmüyor olayı da son bulurdu.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
ruzgargulu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ruzgargulu »

TeknoBYraM yazdı:Arkadaşlar ozaman yetenek sistemini kaldırsınlar. Tek bi yetenek olsun öldür diye. Karşındaki rakibi seçip öldüre tıkla senin itemin ondan iyiyse ölsün. Sizin istediğiniz sistem yaklaşık olarak böyle. Savaşçı sığınak migrat çemberlitaş şeklinde sadece tank oynamış oluyo sonra ws lerde ve klanda ofans oynaması gerekince oynayamıyo tesla niye sersemletiyo diye şikayet ediyo. Sadece grup bölgelerine girebilmek için herkes büyücü karakter kasıyo sadece grup bölgelerinde oynuyo hedef saptırma var nara var şifacı var alışıyo sonra niye kesiliyorum diye şikayet ediyo.

Büyücü sınıfını kullanabilen arkadaşlardan hiç şikayet görmedim ben. Sadece bölgelerde büyücü oynarsanız ws karşılaşmalarında ve klanlarda tecrübeniz olmaması normal. Hatta bölgelerde bile tesla küresi kullanamayan ve hatta 1 yetenek puanı vermeyenler bile mevcut. Tesla küresi kuran ve Çemberlitaş itemleri olan bir büyücü buz atınca savaşçı nasıl yanına gelebilir gerçekten anlamak zor. Hadi bi şekilde durdurma attı ama sana vurmak için gerekli mesafeyi geçene kadar sersemlemenin etkisiyle zaten senin durdurman açılır.

Gerçekten büyücü oynamayı bilen insanlardan duyduğum cümleleri yazayım buraya belki ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
" Bu savaşçıları biraz güçlendirseler keşke sürekli kesmekten sıkıldım heyecanı kalmadı."

Bizi anlamıyosunuz diyen arkadaşlar olacaktır ki onlarında derdini biliyorum. "O kadar emek harcadım çemberlitaştan tüm itemleri düşürdüm ben ölmemeliyim" Ozaman gaffarıda 3 parça taş kanatı olan tankla gidince otomatik kesilsin kimse yetenek kullanmasın ;)

sanırım sen bu oyunu oynamıyorsun? tesla küresi savascılara her atısta sersemletmez, buz büyüsü krıtık vurursa 1 sanıye durdurur.
dıkkat dagıtma yemıs bır buyucunun kaçması ımkansız. durdurma ŞANS ESERİ zıhın tutmamıssa kutup actın. depar atarsa zıhın attın buraya kadar tamam. zıhının suresı gecınce savscının tekrar durdurma suresı yenılenmıs oluyor. daha suresı varsa sarsılmaz acıp dolduruyor sureyı. diyelim ki deprem oldu bişe oldu 2. durdurmayıda atlattın bı sekılde eee 2. deparı tekrar geldı? adam ya keser senı yada deparla kaçar sende kesemezsın.

30 sanıye depar, 30 sanıye durdurma
60 sanıye kutup 60 sanıye zıhın.

hesaplamayı sana bırakıyorum.

peki onları geçtim, topkapıda hedefe buz krıtıkle 15 bın vuran oyuncu, buz dırencı yıne sıfır olan bır savscıya neden 4000 civarı (yaklasık olarak) vuruyor? yeteneklerın karakter uzerınde etkısı 1/3 oranında düşüyor mu?
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

ruzgargulu yazdı:
TeknoBYraM yazdı:Arkadaşlar ozaman yetenek sistemini kaldırsınlar. Tek bi yetenek olsun öldür diye. Karşındaki rakibi seçip öldüre tıkla senin itemin ondan iyiyse ölsün. Sizin istediğiniz sistem yaklaşık olarak böyle. Savaşçı sığınak migrat çemberlitaş şeklinde sadece tank oynamış oluyo sonra ws lerde ve klanda ofans oynaması gerekince oynayamıyo tesla niye sersemletiyo diye şikayet ediyo. Sadece grup bölgelerine girebilmek için herkes büyücü karakter kasıyo sadece grup bölgelerinde oynuyo hedef saptırma var nara var şifacı var alışıyo sonra niye kesiliyorum diye şikayet ediyo.

sanırım sen bu oyunu oynamıyorsun? tesla küresi savascılara her atısta sersemletmez, buz büyüsü krıtık vurursa 1 sanıye durdurur.
dıkkat dagıtma yemıs bır buyucunun kaçması ımkansız. durdurma ŞANS ESERİ zıhın tutmamıssa kutup actın. depar atarsa zıhın attın buraya kadar tamam. zıhının suresı gecınce savscının tekrar durdurma suresı yenılenmıs oluyor. daha suresı varsa sarsılmaz acıp dolduruyor sureyı. diyelim ki deprem oldu bişe oldu 2. durdurmayıda atlattın bı sekılde eee 2. deparı tekrar geldı? adam ya keser senı yada deparla kaçar sende kesemezsın.

30 sanıye depar, 30 sanıye durdurma
60 sanıye kutup 60 sanıye zıhın.

hesaplamayı sana bırakıyorum.

peki onları geçtim, topkapıda hedefe buz krıtıkle 15 bın vuran oyuncu, buz dırencı yıne sıfır olan bır savscıya neden 4000 civarı (yaklasık olarak) vuruyor? yeteneklerın karakter uzerınde etkısı 1/3 oranında düşüyor mu?
Yaratıklara vururken üzerindeki itemin 4 katı kadar hasar ana hasara eklenir :!:
Ayrıca olayı yanlış anlamışsın olay bir kişiyi kesme değil ne kadar sağlam olursan ol karşındaki iki kişi kp çarı bile olsa o iki kişiye kesilmen.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Oyundaki VS ler gerçekten çok sıkıcı neden çünkü herşeyiniz aynı güçlü olan yenmiyor internet hızı yüksek olan kazanıyor tabiki birazda taktik. Oyundaki eşyalar şöyle olmalı orneğin en fazla 3 efsnu değil

Kıyamet Asa
Büyü fiziksel:100
kritik:3
direnç ateş:42
zırh:0.200
büyü ateş:50
saldırı hızı:5
savunma:0.2
canavarlardan koruyan efsun:2
Hasar elektirik:120

Üstteki örnekteki eşyaların hiçbirisi aynı olmamalı.Tamam kıyamet asa olsun ama bütün efsunları farklı özellikte olsun mesela bağzı efsunlar hepsinde olmasın.Tanklar savunma, direnç, zırh efsunlarının olduğu ve efsun değerlerinin yüksek olduğu eşyaları giyerler. Böylece PvP nin dağa eylenceli olacağını düşünüyorum. Ayrıca oyunumuza bakıyoruz Kıyamet , Kelvin , Cehennem , Tras eşyaların asalar hariç bütün kıyafetleri aynı biraz daha göze hitap etmeyi ve çeşitliliği IKV yönetiminede tavsiye ediyorum.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön