Bunların gerçek mi?
Bunların gerçek mi?
Beyler ben beyazköşkte oynuyordum ama sonra anka sunucusuna geçtim sıfırdan çar açtım. Aslında bura geçmemin sebebi ortam çok iyi diyolardı ve birazda maden içindi. Diğer serverlarda herkes kendini oyuna çok kaptırmış bi şekilde en ufak hatamda sövmeye başlıyolardı. Burda bunların olmadığı duyumlarını aldım ama sunucuda birkaç kişi bana keşke buraya geçmeseydin burası diğer sunuculardan daha kötü sohbet olmuyo hiç ortam yok mesaj attık mı cevap bile vermiyolar filan dedi. Bunlar gerçek mi? Çünkü böyle bir serversa boşa zaman harcamayıp eski serverı ma dönmeyi düşünüyorum.
- XDEVAX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Bunların gerçek mi?
Selam,
öncelikle hosgeldin, anka sunucusunda belki herzaman GB Atamayabilirsin, ama enazindan küfürsüz ve dostca bi ortamdasin,
öncelikle hosgeldin, anka sunucusunda belki herzaman GB Atamayabilirsin, ama enazindan küfürsüz ve dostca bi ortamdasin,
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Kiyamet yazdı:Beyler ben beyazköşkte oynuyordum ama sonra anka sunucusuna geçtim sıfırdan çar açtım. Aslında bura geçmemin sebebi ortam çok iyi diyolardı ve birazda maden içindi. Diğer serverlarda herkes kendini oyuna çok kaptırmış bi şekilde en ufak hatamda sövmeye başlıyolardı. Burda bunların olmadığı duyumlarını aldım ama sunucuda birkaç kişi bana keşke buraya geçmeseydin burası diğer sunuculardan daha kötü sohbet olmuyo hiç ortam yok mesaj attık mı cevap bile vermiyolar filan dedi. Bunlar gerçek mi? Çünkü böyle bir serversa boşa zaman harcamayıp eski serverı ma dönmeyi düşünüyorum.
Bence tez elden dönün sunucunuza adap terbiye bilmeden öğrenmeden gelip birde artislik ederseniz burada küfürde yersiniz sille tokatta ankada sövülmez diye bir kaiide yok buradan maden çalanlara heleki hiç yok
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
XDEVAX yazdı:Selam,
küfürsüz ve dostca bir ortam :lol: :lol:
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
anka iyidir.
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
En önemlisi beyin yaşı küçük gereksizler yok :!:xXESREFPASALIXx yazdı:Anka Sunucusu Gerçekten Mukemmel Bır Sunucudur..
HER YONUYLE. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Sen Kenan kesiyorken ben Gaffar kesiyordum ne demek?
Ne gereksiz, ne anlamsız bir laf sokma çabası!
Ne gereksiz, ne anlamsız bir laf sokma çabası!
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
xXESREFPASALIXx yazdı:Kac Yaşinda Weletsn Bilmiyorumda Sen Kenan Keserken Ben Gaffar Kesıyodum Yaşin Başin Kac Ona Göre Konuş AbısıVforVendetta1 yazdı:En önemlisi beyin yaşı küçük gereksizler yok :!:xXESREFPASALIXx yazdı:Anka Sunucusu Gerçekten Mukemmel Bır Sunucudur..
HER YONUYLE. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
şunun oyuncağını kim aldıysa geri versin.