Arkadaslar bilgisayarimin harddiski gitmis degmez dediler bana ikv yi guzel kasmadan calistiracak pc lerin linkini yasak degilse burdan yasaksa ozel msj atar misiniz?
Simdin cok tesekkur ederim.
İkv icin pc
İkv icin pc
Yıldızmasalı (49)
Re: İkv icin pc
Merhaba,
Ben PC den çok anlamam ama günümüz koşullarında "PC aldım hacıı!..." diyebileceğimiz bilgisayarlar zaten belli
. Ekran kartı en az 1 GB, ram en az 2 GB, çift çekirdek işlemcili ve 19"inç 50 ekran kadar bir monitör olması bence yeterli gibi.
İyi forumlar.
Ben PC den çok anlamam ama günümüz koşullarında "PC aldım hacıı!..." diyebileceğimiz bilgisayarlar zaten belli
İyi forumlar.

aLpoS
xScHooLBoyx
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
Burdan Yandaki seçeneklerden gameri seç PROG9000 adlı pc bayağı güzel Biraz pahalı ama gerçekten çok hızlı ben bunu kullanıyorum lag denen birşey yok.
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
ozaman MSI ge620DX-802XTR Al Başka modele bakma bile. Bide Şurdan Pahalı ama hızlı laptopları bulabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdurxmasalx yazdı:Cok tskr edrm eklemeyi unutmusum laptop
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Cok sagol bi sen yardimci oysn fakat biraz daha uygunu var mi gerci soldigin modeli alicamda yinedeVforVendetta1 yazdı:ozaman MSI ge620DX-802XTR Al Başka modele bakma bile. Bide Şurdan Pahalı ama hızlı laptopları bulabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdurxmasalx yazdı:Cok tskr edrm eklemeyi unutmusum laptop![]()
Yıldızmasalı (49)
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
Araştırıyorum kardeşim lütfen biraz daha bekle :geek:xmasalx yazdı:Cok sagol bi sen yardimci oysn fakat biraz daha uygunu var mi gerci soldigin modeli alicamda yinedeVforVendetta1 yazdı:ozaman MSI ge620DX-802XTR Al Başka modele bakma bile. Bide Şurdan Pahalı ama hızlı laptopları bulabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdurxmasalx yazdı:Cok tskr edrm eklemeyi unutmusum laptop![]()
versen iyi olr.
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
param var dersen Alienware al sadece ikv değil her şeyi kaldırır ram ekran kartı özellikleri çok dehşet dir ve oyuna göre fan rengi alır Bkz : http://www.alienware.com/
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
Hmm güzel pc ama biraz pahalı değilmi :?:iSpAnYoL2834 yazdı:param var dersen Alienware al sadece ikv değil her şeyi kaldırır ram ekran kartı özellikleri çok dehşet dir ve oyuna göre fan rengi alır Bkz : http://www.alienware.com/
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
dediğim gibi param var dersen para veririm dersen die
zaten devasa bir şeyler mükemmel ekranlara sahipler zaten öneri