~ Osmanlı Loncası ~
-
- Sahaf Yardımcısı
Re: ~ Osmanlı Loncası ~
Cümlemizle beraber sizinde.

Tatil...
4 - 5 gün sonra Finike'deyim.Oradan Kaş,Kalkan gibi sahil yerlerini geziyor olacağım.Dönüşüm 1 Eylül civarı olacak. Nach Vereinbarung
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
İyi tatiller Olcaycığım.Kable yazdı:
Tatil...
4 - 5 gün sonra Finike'deyim.Oradan Kaş,Kalkan gibi sahil yerlerini geziyor olacağım.Dönüşüm 1 Eylül civarı olacak. Nach Vereinbarung![]()
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Bir takım özel sebeplerden dolayı aranızdan ayrılmak durumundayım, gerekli açıklama Harun abi'ye yapılmıştır. Özelden ulaşan olursa açıklarım, oyunda her zaman aktifim merak etmeyin. Bilgilerinize sunarım.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Selam canlarım nasılsınız?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
İyiyiz kardeşim sağ olasın, sen nasılsın?Rescuer yazdı:Selam canlarım nasılsınız?
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
BİLGİ | PiriMehmedPaşa isimli karakterim ile Başkan olarak loncada bulunmaktayım.
- VMurad
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Ohooooooooo kimleeer kimleer gelmiş :shock: :shock:
Nerdesin la sen
Nerdesin la sen
Uiy canlorimm.
Ben geldim ben.
Buralardayım valla evdeyim full yatıştayım nasipse Kastamonu'ya doğru gidicem az yüzmeye.
İşlerim yolunda hayat güzel.
Cansınız.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa