İKV yi iyileştirmek için neler yapmalıyız?
-
XxXChelseaFanXxX
- Sahaf Yardımcısı

İKV yi iyileştirmek için neler yapmalıyız?
Merhaba arkadaşlar.Hergün İKV den ayrılan kişileri görmekten yoruldum.Artık birşeyler yapmamız gerekiyor.Arkadaşlar bu başlık altında oyundaki yanlışlıkları hataları vs tartışalım.Burada bize, yönetime ve geliştiricilere düşen görevler nelerdir?Bunu yapmazsak İKV de bu gidişle hiçbir oyuncu kalmayacak ve Sobee'nin İKV bölümü kapanacak.Ne yapmaya çalışıyorlar herkesi oyundan soğutup kapatıp sonra İKV gibi daha güzel bir oyunmu yeni grafik motoru olan bir oyun mu yapmaya çalışıyorlar?Arkadaşlar lütfen bu konuları tartışalım.Sayın Forum Yöneticileri ve Moderatörleri bu konuyu kapatmaz yada kilitlemezseniz çok sevinirim çünkü bu hepimizin problemi.Alt üstü bir oyun doğru ama oyundaki insan sayısı azalınca MMORPG nin bir anlamı kalmıyor gitgide RPG ye dönüyor iş.
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: İKV yi iyileştirmek için neler yapmalıyız?
1200 Max hasar veren bir Kılıç'la yaratığa 4k Çakarken, 890 Max hasar veren Latifle yaratığa 6k ÇakmakXxXChelseaFanXxX yazdı:Merhaba arkadaşlar.Hergün İKV den ayrılan kişileri görmekten yoruldum.Artık birşeyler yapmamız gerekiyor.Arkadaşlar bu başlık altında oyundaki yanlışlıkları hataları vs tartışalım.Burada bize, yönetime ve geliştiricilere düşen görevler nelerdir?Bunu yapmazsak İKV de bu gidişle hiçbir oyuncu kalmayacak ve Sobee'nin İKV bölümü kapanacak.Ne yapmaya çalışıyorlar herkesi oyundan soğutup kapatıp sonra İKV gibi daha güzel bir oyunmu yeni grafik motoru olan bir oyun mu yapmaya çalışıyorlar?Arkadaşlar lütfen bu konuları tartışalım.Sayın Forum Yöneticileri ve Moderatörleri bu konuyu kapatmaz yada kilitlemezseniz çok sevinirim çünkü bu hepimizin problemi.Alt üstü bir oyun doğru ama oyundaki insan sayısı azalınca MMORPG nin bir anlamı kalmıyor gitgide RPG ye dönüyor iş.
viewtopic.php?f=46&t=99134
-
XxXChelseaFanXxX
- Sahaf Yardımcısı

FarkettimSplash yazdı:1200 Max hasar veren bir Kılıç'la yaratığa 4k Çakarken, 890 Max hasar veren Latifle yaratığa 6k ÇakmakXxXChelseaFanXxX yazdı:Merhaba arkadaşlar.Hergün İKV den ayrılan kişileri görmekten yoruldum.Artık birşeyler yapmamız gerekiyor.Arkadaşlar bu başlık altında oyundaki yanlışlıkları hataları vs tartışalım.Burada bize, yönetime ve geliştiricilere düşen görevler nelerdir?Bunu yapmazsak İKV de bu gidişle hiçbir oyuncu kalmayacak ve Sobee'nin İKV bölümü kapanacak.Ne yapmaya çalışıyorlar herkesi oyundan soğutup kapatıp sonra İKV gibi daha güzel bir oyunmu yeni grafik motoru olan bir oyun mu yapmaya çalışıyorlar?Arkadaşlar lütfen bu konuları tartışalım.Sayın Forum Yöneticileri ve Moderatörleri bu konuyu kapatmaz yada kilitlemezseniz çok sevinirim çünkü bu hepimizin problemi.Alt üstü bir oyun doğru ama oyundaki insan sayısı azalınca MMORPG nin bir anlamı kalmıyor gitgide RPG ye dönüyor iş.![]()
Ayrıca eğer bana destek veriyorsan imzanın altına şunu koy benim için değil İKV için.
Kod: Tümünü seç
[center][b][color=#FF8000]İKV'yi nasıl düzeltebiliriz?Tıkla tartışalım.[/color][/b]
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=99170[/center]- Splash
- Zincir Bozan

- Lonca: <Game Master>
Öncelikle İKV, benim önerilerime kulak vericek, benim için bişeyler yapıcak, ardından ben bişeyler yapıcam.XxXChelseaFanXxX yazdı:FarkettimSplash yazdı:1200 Max hasar veren bir Kılıç'la yaratığa 4k Çakarken, 890 Max hasar veren Latifle yaratığa 6k ÇakmakXxXChelseaFanXxX yazdı:Merhaba arkadaşlar.Hergün İKV den ayrılan kişileri görmekten yoruldum.Artık birşeyler yapmamız gerekiyor.Arkadaşlar bu başlık altında oyundaki yanlışlıkları hataları vs tartışalım.Burada bize, yönetime ve geliştiricilere düşen görevler nelerdir?Bunu yapmazsak İKV de bu gidişle hiçbir oyuncu kalmayacak ve Sobee'nin İKV bölümü kapanacak.Ne yapmaya çalışıyorlar herkesi oyundan soğutup kapatıp sonra İKV gibi daha güzel bir oyunmu yeni grafik motoru olan bir oyun mu yapmaya çalışıyorlar?Arkadaşlar lütfen bu konuları tartışalım.Sayın Forum Yöneticileri ve Moderatörleri bu konuyu kapatmaz yada kilitlemezseniz çok sevinirim çünkü bu hepimizin problemi.Alt üstü bir oyun doğru ama oyundaki insan sayısı azalınca MMORPG nin bir anlamı kalmıyor gitgide RPG ye dönüyor iş.![]()
Ayrıca eğer bana destek veriyorsan imzanın altına şunu koy benim için değil İKV için.Kod: Tümünü seç
[center][b][color=#FF8000]İKV'yi nasıl düzeltebiliriz?Tıkla tartışalım.[/color][/b] http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=99170[/center]
Doğru değil mi?
-
XxXChelseaFanXxX
- Sahaf Yardımcısı

Dinlemiyorlarsa dinlettirmenin bir yolunu bulmalıyız bu konunun amacı bu zaten.Bu oyun batarsa hem bize hemde onlara zararı olur hatta onlara daha çok olur.
-
XxXChelseaFanXxX
- Sahaf Yardımcısı

Öncelikle flood yaptığım için özür dilerim.Sobee firması İKV konusunda bir yada birkaç Türk üniversitesiyle ortak olsa yada ne bileyim yabancı hatta Türkiye'de oynanan diğer oyunlardan birinin firmasıyla ortaklık yapsa belki daha iyi olabilir yada iyi bir sponsor bulmalı.Ne dersiniz arkadaşlar?
Bu oyun mükemmel yerlere gelebilir ancak Sobee şirketi İKV'yi göz ardı ediyor Dünyadaki neredeyse Tek oyun.Hangi Online oyuna bakarsanız bakın çizgi film gibi ve bir noktadan sonra sıkıyor.Mevlüt abi İKV ile ilgilenmeli diyorum
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
burada ikv yi nasıl düzeltiriz diye sizin değil ismi lazım olmayan kişilerin tartışması lazım 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Peki tartışalım o halde ben de bir kaç cümle ileteyim sizlere.
İKV hakikaten gelişimi çok hızlı ilerleyen, zaman harcamaya değer bir oyun olması gerek ki şu an bazı firmalar destek veriyor, İKV Çemberlitaş Kutu'yu satışa sunuyorlar. Daha sonra yapılan fuarlar, bildiğim hiçbir oyun tarafından sağlanmayan bir kaynaşma ortamı sunuyorlar. Buradan da İKV yönetiminin oyuncusuna ne kadar önem ve değer verdiğini anlamaktayızdır herhalde. İnanıyorum ki fuarlara katılıp, zaman zaman önemli günlerde yapılan kampanyalardan yararlanıp İKV yönetimine hakaret eden bir sürü kıymet bilmez oyuncu mevcut. Bazı zamanlar ben de çileden çıkıyorum. Çıkmaza girdiğimde yönetime saldırmak yerine "Onlara bu konuda nasıl yardımcı olabilirim?" diye düşünmek daha cazip geliyor. Eğer ki sen bir insana eksiklerini ve hatalarını yüzüne vurarak, onu aşağılayarak konuşursan, hatta ileri giderek onun açığını ararsan eleştirmek bana kalmaz ama yiğitliğe sığmaz arkadaşlar. Propaganda, grev, ayaklanma vs. yaparakta bir yerlere varamayız. Böyle destek değil köstek olmuş oluruz. Oyunu bırakanlara sadece güle güle, yine bekleriz demek düşer bizlere. Bıraktıysa emin olabilirsiniz ki oyundan sıkıldığı için veya reel hayatının artık tadına varmak içindir. Sadece burada göze batan şey oyunu bırakırken bir hır çıkartıp birisine kezzap atmak. Biz değerli İKV oyuncuları olarak değil insan olarak da biraz yangına körükle gitmeyi seviyor olduğumuz için de ona destek veriyoruz. Bu tarz insanları hep "Vay be! Ne kadar delikanlı adam. Baş kaldırıyor şuna bakın." diyerek yükseltiyoruz.Yani yine yönetimin bir hatası yok
Burada eleştirmemiz gereken yönetim değil de kendimiz olmalıyız. Bir de şunu yönetime değil de kendimize sorsak; acaba bizler İKV'yi geliştirmek için oyun geliştiricilerine ne kadar destek oluyoruz? Unutmayınız ki "Ben Plus Paket alıyorum, akçe alıyorum, sürekli oyunda online oluyorum. Daha ne yapayım? Ne kadar daha destek olabilirim? Servet harcıyorum ben bu oyuna. Onlar düşünsün gerisini." diyerek destek olmuyorsunuz oyuna. İsterseniz plus paket almayın, akçe almayın. Fakat bu oyun için sizler de bir şeyler geliştirin. En azından basit görünse de bir fikir yürütün. Şimdi bana da diyeceksiniz muhtemelen; hadi oradan Yönetim yalakası sen de!.
Eğer bana katılıyorsanız aklınıza gelen basit de olsa, olabilitesi olanlardan ya da olamaz ama belki dediğiniz her türlü fikrinizi İKV İletişim/Destek Formu üzerinden bildirim tipi olarak Öneri bölümünü seçerek iletebilirsiniz.
İyi forumlar.
İKV hakikaten gelişimi çok hızlı ilerleyen, zaman harcamaya değer bir oyun olması gerek ki şu an bazı firmalar destek veriyor, İKV Çemberlitaş Kutu'yu satışa sunuyorlar. Daha sonra yapılan fuarlar, bildiğim hiçbir oyun tarafından sağlanmayan bir kaynaşma ortamı sunuyorlar. Buradan da İKV yönetiminin oyuncusuna ne kadar önem ve değer verdiğini anlamaktayızdır herhalde. İnanıyorum ki fuarlara katılıp, zaman zaman önemli günlerde yapılan kampanyalardan yararlanıp İKV yönetimine hakaret eden bir sürü kıymet bilmez oyuncu mevcut. Bazı zamanlar ben de çileden çıkıyorum. Çıkmaza girdiğimde yönetime saldırmak yerine "Onlara bu konuda nasıl yardımcı olabilirim?" diye düşünmek daha cazip geliyor. Eğer ki sen bir insana eksiklerini ve hatalarını yüzüne vurarak, onu aşağılayarak konuşursan, hatta ileri giderek onun açığını ararsan eleştirmek bana kalmaz ama yiğitliğe sığmaz arkadaşlar. Propaganda, grev, ayaklanma vs. yaparakta bir yerlere varamayız. Böyle destek değil köstek olmuş oluruz. Oyunu bırakanlara sadece güle güle, yine bekleriz demek düşer bizlere. Bıraktıysa emin olabilirsiniz ki oyundan sıkıldığı için veya reel hayatının artık tadına varmak içindir. Sadece burada göze batan şey oyunu bırakırken bir hır çıkartıp birisine kezzap atmak. Biz değerli İKV oyuncuları olarak değil insan olarak da biraz yangına körükle gitmeyi seviyor olduğumuz için de ona destek veriyoruz. Bu tarz insanları hep "Vay be! Ne kadar delikanlı adam. Baş kaldırıyor şuna bakın." diyerek yükseltiyoruz.Yani yine yönetimin bir hatası yok
Eğer bana katılıyorsanız aklınıza gelen basit de olsa, olabilitesi olanlardan ya da olamaz ama belki dediğiniz her türlü fikrinizi İKV İletişim/Destek Formu üzerinden bildirim tipi olarak Öneri bölümünü seçerek iletebilirsiniz.
İyi forumlar.

Emre YILDIRIMaLpoS
xScHooLBoyx
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Slytherin
oyun bireyselliğe dönmeli yoksa olmazz yürümez bu grup bölgeleriyle illa öyle olcaksa şöyle bi sistem gelmeli
2 tane taş kanat zırhın var 1 ini verip bıçak sırtı zırh alabilmelisin
zırha-zırh
kolyeye-kolye
bu takas böyle işlemeli mesela bende 4 taş kanat zırh var 1 ini verip bıcak almak isterim şahsen bıcak zırh halen düsmedi defalarca stu atmama rağmen ve gaffara giderken kestigim stuları saymıyorum
2 tane taş kanat zırhın var 1 ini verip bıçak sırtı zırh alabilmelisin
zırha-zırh
kolyeye-kolye
bu takas böyle işlemeli mesela bende 4 taş kanat zırh var 1 ini verip bıcak almak isterim şahsen bıcak zırh halen düsmedi defalarca stu atmama rağmen ve gaffara giderken kestigim stuları saymıyorum
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN