Gaffar kesimi hak. ve Bir Kaç Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Re: Gaffar kesimi hak. ve Bir Kaç Öneri

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

EspanyoL yazdı:Selamunaleyküm
Arkadaşlar konuyu uzatmadan direk açacağım.Son gelen ''Topkapı'' eklentisinden sonra gaffar kesimi tamamen bilmece oldu.Zaten topkapı eklentisi gelmeden önce büyücü karakterimle 2 kez gittiğim gaffar şimdi arkadaşlarımdan duyduğuma göre kesimi kat kat zorlaşmış.Eklenti geldikten sonra Gaffar kesen arkadaşlar oldu mu? Oldu ise bize yardımcı olmalarını rica ediyorum

:arrow: Bir önerim olacak yönetime.Birkaç gündür sürekli migrat atıyorum.Farabi Solucan Pantolona ihtiyacım var ama bir türlü ne zırh düştü ne farabi solucan pantolon.Tamam buraları şans faktörü yüzümüze gülmedi olarak geçiştirelim.Topkapı sarayında Rıfkı Bey tarafından satılıyor.Bir farabi solucan pantolon 50 m olması çok saçma.Sonuçta ihtiyacım var ve 50 m ona vereceğime taşkanat pantolon üretirim.Farabi Solucan pantolonun makül bir fiyata inmesini istiyorum.

Okuyup değerlendirdiyseniz teşekkürler.İyi forumlar..

Arkadaşım ozmn git taş pantolon üret ;) Yani ona bakarsan farabi farabi ceket ürettik biz zamanında 65 -70 m e şimdi farabi solucan ceket 50m. Ozmn bizde aradaki farkı isteyelim ??? Yani şu oyunda harcanan reel paraya kızanını gördümde oyun parasına isyan eden ilk defa görüyorum. Arkadaşlar çok güzel anlatmışlar gaffar kesimini eskiden 10-10 kesmemiş insanlara 20-20 zor gelebilir ama gaffar en başından böyle kesilmeliydi bence. Burda şöyle bi haksızlıkta oluştu tabiki itemini dizen dizdi yeni yeni çt ye girmeye başlayanlara biraz haksızlık oldu.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

EspanyoL yazdı:teşekkürler gerçekten açıklayıcı olmuş.eski kesime göre biraz daha profesyonellik istiyor ama kesilmeyecek bişey değil. ;)
OnLyForInTime yazdı: Burak anlatır da yardımcı olunmaz mı ;) Süper anlatım Burak :) Kesmeyi bilmeyenlere gayet net ve açıklayıcı olmuş :) Ellerine sağlık :)

Rica Ederim (:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

m2.5 mor element , Farabi Shen ^ yatağan ,Kemikkafa ayakkabı ve Karakürk kolyem var bunları takarsam dirençler 1000 zırhlar 75 ve canım 33 bin oluyor (ceket aktar) , eğer Farabi Farabi ceket üretirsem 35 bin can olcak Gaffar için uygun mudur sizde ? Ayrıca yanıma 200 tilki ve sansar , 30 Shen Kara , 20 tanede Cinbull alsam idare eder mi Gaffar a ?
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

murat54 yazdı:
Refresh yazdı:
NothingMan yazdı:
Fakat her hs den once kaos ve delremi bekleyin, özellikle depremi.

Her hs den önce kaos beklerseniz işiniz var demektir.
Sen nerden bilcen ezik, adamlar kesiyolarmıs işte.
Keşke zamanında dediğini yapsaydık :)
xAFRODİZYAKx
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Cihan I Hükümdar.

Mesaj gönderen IIxSaDoSaDoxII »

MAOTUN yazdı:m2.5 mor element , Farabi Shen ^ yatağan ,Kemikkafa ayakkabı ve Karakürk kolyem var bunları takarsam dirençler 1000 zırhlar 75 ve canım 33 bin oluyor (ceket aktar) , eğer Farabi Farabi ceket üretirsem 35 bin can olcak Gaffar için uygun mudur sizde ? Ayrıca yanıma 200 tilki ve sansar , 30 Shen Kara , 20 tanede Cinbull alsam idare eder mi Gaffar a ?
Motordan Düşen '' Farabi Plevne Ayak ''
Centten Düşen '' Farabi Solucan Pantolon ''
'' Farabi Shen Ceket ''
'' Farabi Shen Silah ''
'' Taşkanat Eldiven , Zırh ''
m2.5 Mor Element
Evo Takı Seti

ZIrh 75
2 Direnç 1000
Canında Yaklaşık Yanlış Hatırlamıyorsam 33 Bİn Felan Olur.Bu İtemlerle Çok Rahat Gaffar Kesiliyor ;)
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Zehir Ölümse , Asit Kandır!
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MAOTUN »

IIxSaDoSaDoxII yazdı:
MAOTUN yazdı:m2.5 mor element , Farabi Shen ^ yatağan ,Kemikkafa ayakkabı ve Karakürk kolyem var bunları takarsam dirençler 1000 zırhlar 75 ve canım 33 bin oluyor (ceket aktar) , eğer Farabi Farabi ceket üretirsem 35 bin can olcak Gaffar için uygun mudur sizde ? Ayrıca yanıma 200 tilki ve sansar , 30 Shen Kara , 20 tanede Cinbull alsam idare eder mi Gaffar a ?
'' Farabi Shen Ceket ''
'' Farabi Shen Silah ''
m2.5 Mor Element
Evo Takı Seti

ZIrh 75
2 Direnç 1000
Canında Yaklaşık Yanlış Hatırlamıyorsam 33 Bİn Felan Olur.Bu İtemlerle Çok Rahat Gaffar Kesiliyor ;)
Ben sadece evo kolyem ve farabi plevne ayakkabımı çıkartacam gene aynı hesaba gelcek :)
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MAOTUN yazdı:
IIxSaDoSaDoxII yazdı:
'' Farabi Shen Ceket ''
'' Farabi Shen Silah ''
m2.5 Mor Element
Evo Takı Seti

ZIrh 75
2 Direnç 1000
Ben sadece evo kolyem ve farabi plevne ayakkabımı çıkartacam gene aynı hesaba gelcek :)
Doğru Zırh 75 Olur Ama Can ? :D

Bu Şakaydı Aynen , Aynı Hesap'a Gelir Ama İlerde Full Taşkanatsın Ama Hepsini Giyemiyorsun Neden Evo Yüzük Yok Zırh 75 Olmuyor Komik Olur Demi ? Bence Yapmışken Bütün Takılarını Düşürmeye Bak :)
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

2 savaşçı fulleyip cüzdanıma koydum :)
Şimdi 3. Ye başladım ama bu farklı, bununla oynayacağım , cüzdanıma koymam.

Genellikle diğer savaşçılarımın dizilimi : (İlk gaffar)

Farabi solucan mor eldiven
Farabi solucan yüzük
Farabi solucan kolye
Karacin ayakkabı
Farabi veya Shen vaya bardini veya :lol: Karakürk pantolon
Farabi shen ceket
M2.5 mor element gözlük
Farabi shen silah
Aktar bardini / bardini zırh

Bu itemlerle hep fulledim..

Sıradaki tankım
Farabi shen (^) silah
Farabi shen ceket
Taşkanat pantolon (Üretim)
Farabi farabi yüzük
Farabi solucan kolye
Evo zırh
Farabi solucan mor eldiven
Farabi pelevne ayakkabı
M2.5 element gözlük (Mavi)

1000 buz
1000 elek
+18 puan ateş
%75 zırh
37(?).000 can

Bu dizilimler ile rahatça gaffar atabilirsiniz.

Teşkilat / NothingMan,NothingManxI,NothingManxII,NothingWoManxI, Nothingxkasa
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MAOTUN »

IIxSaDoSaDoxII yazdı:
MAOTUN yazdı:
IIxSaDoSaDoxII yazdı:
'' Farabi Shen Ceket ''
'' Farabi Shen Silah ''
m2.5 Mor Element
Evo Takı Seti

ZIrh 75
2 Direnç 1000

Bu Şakaydı Aynen , Aynı Hesap'a Gelir Ama İlerde Full Taşkanatsın Ama Hepsini Giyemiyorsun Neden Evo Yüzük Yok Zırh 75 Olmuyor Komik Olur Demi ? Bence Yapmışken Bütün Takılarını Düşürmeye Bak :)
Takılarımın hepsi tamam ama Kenan zırh vardı işe yaramıyor diye sattım maksat örs parası çıksın :D Can 33 bin oluyor Farabi Farabi ceket bassam 35 bin yanıma 50 tane Cinbull olsam iyidir şifalara pek güvenmiyorum can basmayı unutuyorlar :D
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MAOTUN yazdı:
IIxSaDoSaDoxII yazdı:
MAOTUN yazdı:
IIxSaDoSaDoxII yazdı:
'' Farabi Shen Ceket ''
'' Farabi Shen Silah ''
m2.5 Mor Element
Evo Takı Seti

ZIrh 75
2 Direnç 1000

Takılarımın hepsi tamam ama Kenan zırh vardı işe yaramıyor diye sattım maksat örs parası çıksın :D Can 33 bin oluyor Farabi Farabi ceket bassam 35 bin yanıma 50 tane Cinbull olsam iyidir şifalara pek güvenmiyorum can basmayı unutuyorlar :D
Cekete Gerek Yok Bence Boşver :) Cinbullu'da Boşver Dinozor Yetiyor :)
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön