Charlarım çalındı aktarılmış nasıl onu alabilirim
- ejderxkabusu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Charlarım çalındı aktarılmış nasıl onu alabilirim
arkadaşlar be detsğe mesaj attım 2 defa tüm bilgileir doldurdum hala cevap gelmeid naıs olcak bu yönetim bizi takımıyomu acaba
Re: Charlarım çalındı aktarılmış nasıl onu alabilirim
Merhaba,
Destek ekibine göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa,lütfen tarafınıza gelecek olan cevabı bekleyiniz.Aynı bildirimi defalarca göndermeniz;başvurunuzun incelenmesini hızlandırmaz,aksine yavaşlatır.
24 saat içerisinde tarafınıza bir bildirim gelmezse,Bildirim Tipi : Üyelik başlığı altından 1 defa daha başvuru yapınız.Ardından gelecek cevabı bekleyiniz.
İyi forumlar dilerim.
Destek ekibine göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa,lütfen tarafınıza gelecek olan cevabı bekleyiniz.Aynı bildirimi defalarca göndermeniz;başvurunuzun incelenmesini hızlandırmaz,aksine yavaşlatır.
24 saat içerisinde tarafınıza bir bildirim gelmezse,Bildirim Tipi : Üyelik başlığı altından 1 defa daha başvuru yapınız.Ardından gelecek cevabı bekleyiniz.
İyi forumlar dilerim.
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
Re: Charlarım çalındı aktarılmış nasıl onu alabilirim
Hadi ya ; Chardonnay 12. Günün sonunda cevap geldi , biz napak?
"GELEN MESAJDA DA GSM NUMARANIZ KAPALI DEĞİLSE KARAKTER KURTARILAMAZ" YAZIYORDU!!
Biz ne yapalım
?
"GELEN MESAJDA DA GSM NUMARANIZ KAPALI DEĞİLSE KARAKTER KURTARILAMAZ" YAZIYORDU!!
Biz ne yapalım
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]