NothingxSeries yazdı:Teşkilat sunucusundaki NothingManxII şifacı karakterim Saat 20:40 dan beri oyunda ne iş yapıyorsunuz beni 2 saat bekletip sonrada yerime TANERş yi alıyosunuz
Ödeyin iksir paralarimı!
Sivri dediniz sivride bolge pm ledim
Meteor dediniz meteorda pm ledim
Bknz:Etkinlik kuralları:
*Etkinlik başlamadan 10 dakika öncesine kadar savaşacak oyuncularımızın online olmaları gerekmektedir.Savaş esnasına kadar online olmayan kullanıcı mağlup sayılır ve turnuvadan elenir.
Ayrıca gerekli cevap açmış olduğunuz diğer konuda verilmiştir.
Saygı çerçevesinde eğlenceli zamanlar geçirmeniz dileğiyle viewtopic.php?f=46&t=98674
er meydanı gibi lonca savaşları için yerler olsun her sunucudan herkes kendi klanındaki ile yada rakip klanla er meydanında savaşabilsin karşılığında lp ,iksir Vs.. verilebilir
Günde sadece 1 kere yada Haftada 1 kere yapılabilir abartıya kaçmamak için
ne kadarda gerçekleşmiyeceğini bu söze kendimizde inanmasak ) ( daha güzel bir ikv için ) ))
iyi forumlar
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
NothingxSeries yazdı:Neden hep şifacılar son ws atıyor ?
Neden "Savaşçı - Büyücü - Şifacı" da
"Şifacı - Büyücü - Savaşçı" Değil ?!
Neden Büyücü ve Savaşçı ws leri aynı anda yapılıyor da, şifacılar saat 11 e kadar bekliyor ?
Neden Geçen sefer "Adaya geçin" tarzından bir şey söylediniz ?
Neden 3 Ws de aynı anda alınmıyor ?!
Ayrı ayrı cevap verirseniz sevinirim..
Merhaba,NothingxSeries
Büyü,savaşçı ve şifacı karşılaşmaları sunucu durumu kontrol edilerek ilk eleme turları için sadece Eminönü,Teşkilat ve Anka sunucularında sıralı yapılmıştır.Normal şartlar altında büyü,savaşçı ve şifacı karşılaşmaları eş zamanlı yapılmaktadır ve diğer turlarda da eş zamanlı olarak devam edecektir.
İyi eğlenceler.
Merhaba, bugün teşkilat sunucusundaki savaşçıların ölüm oyununda son 3e kalmışken bir anda 183 hatası aldım.Oyuna girdiğimde bölge kanalında 3 kişi daha düştüğünü söyledi.Son 3te benim canım 80 ve diğer 2 kişinin canının 30 olduğu anda düşmem bana koyuyor.Son 7ye kalan 4 kişinin oyundan düşmesi tesadüf müdür yoksa yöneticiler tarafından yapılmış bir şey midir?Etkinliği yönetenlerin böyle bir uygulama yapıp yapmadıklarını açıklarsanız sevinirim.
xFirelifex yazdı:Merhaba, bugün teşkilat sunucusundaki savaşçıların ölüm oyununda son 3e kalmışken bir anda 183 hatası aldım.Oyuna girdiğimde bölge kanalında 3 kişi daha düştüğünü söyledi.Son 3te benim canım 80 ve diğer 2 kişinin canının 30 olduğu anda düşmem bana koyuyor.Son 7ye kalan 4 kişinin oyundan düşmesi tesadüf müdür yoksa yöneticiler tarafından yapılmış bir şey midir?Etkinliği yönetenlerin böyle bir uygulama yapıp yapmadıklarını açıklarsanız sevinirim.
Selam xFirelifex,
Etkinlik kurallarımızdan 4. kuralın altını çizmek isterim.
*İksir kullanımı serbesttir. Oturmak ve Yatmak yasaktır. [GM]'lerin veya Etkinlik Personelleri'nin belirleyeceği kurallara uyulmaması durumunda kullanıcılara müdahale edilebilir. eğer etkinlik esnasında yeni kurallar belirtiliyor ise, kabul edilmeli ve buna göre etkinliğe devam edilmelidir.