Öncelikle selamlar; Belirteceğim konuyu geçen yıl da dile getirmiştim, oyun içerisindeGame Master' ın birisiyle bu konuyu konuşmuştum fakat bu olayın üzerinde durulmadığını, unutulduğunu fark ettim.Şu soruyu soralım öncelikle.Benim liderim olan Handan Hanım nasıl oluyor da benim düşmanım oluyor ?Arkadaşımın büyücü karakteri ileArz Klanıkalesinde gezinirkenHandan Hanım' a büyü bozma yeteneğini kullanmak istedim fakat ekranda bir yazı belirdi.Yazı şu şekilde:"Bu düşman bu yetenekten etkilenmez!".Yanında ki muhafızda deneyince işlem uygulanabiliyor.Sorun yeteneğin kullanılamaması değil orada ki "Düşman" ifadesidir.Düzeltildiğini düşünmüştüm fakat geçenlerde bir bakayım dediğimde olayın aynı şekilde devam ettiğini gördüm.Bu kadar işlerin içerisinde bu olayDeve de kulakkalır fakat sonuçta bu hata bir klan liderinde gerçekleşmektedir.Gereğinin yapılmasını dilerim.Ekran görüntüleri şu şekildedir.Sürç-i lisan ettiysem affola.
Büyü bozma yeteneğininHandan Hanımüzerinde ki etkisi:
Büyü bozma yeteneğininArz Muhafızıüzerinde ki etkisi:
İyi forumlar...
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Öncelikle selamlar; Belirteceğim konuyu geçen yıl da dile getirmiştim, oyun içerisindeGame Master' ın birisiyle bu konuyu konuşmuştum fakat bu olayın üzerinde durulmadığını, unutulduğunu fark ettim.Şu soruyu soralım öncelikle.Benim liderim olan Handan Hanım nasıl oluyor da benim düşmanım oluyor ?Arkadaşımın büyücü karakteri ileArz Klanıkalesinde gezinirkenHandan Hanım' a büyü bozma yeteneğini kullanmak istedim fakat ekranda bir yazı belirdi.Yazı şu şekilde:"Bu düşman bu yetenekten etkilenmez!".Yanında ki muhafızda deneyince işlem uygulanabiliyor.Sorun yeteneğin kullanılamaması değil orada ki "Düşman" ifadesidir.Düzeltildiğini düşünmüştüm fakat geçenlerde bir bakayım dediğimde olayın aynı şekilde devam ettiğini gördüm.Bu kadar işlerin içerisinde bu olayDeve de kulakkalır fakat sonuçta bu hata bir klan liderinde gerçekleşmektedir.Gereğinin yapılmasını dilerim.Ekran görüntüleri şu şekildedir.Sürç-i lisan ettiysem affola.
Büyü bozma yeteneğininHandan Hanımüzerinde ki etkisi:
Büyü bozma yeteneğininArz Muhafızıüzerinde ki etkisi:
İyi forumlar...
Şikayet edeceğine zevk almaya bak.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
HollyShit yazdı: Şikayet edeceğine zevk almaya bak.
Gerektiği zaman gerektiği şekilde zevk alıyoruz dostum sıkıntı yapma kendine.Ben bu oyunu oynuyorsam iyisini kötüsünü belirtmek zorundayım.Konuyu beğenmezsen cevap yazmasın bu şekilde kimse rahatsız olmaz orası sana kalmış.
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Eminönünde gezdiğimizde adam diye ismlenen çocuk diye ismlenen npc ler var.Bunların şekline baktığımızda hepsi aynı.Bir adam yapılmış misal 10 tane kopyalanıp eminönüne dağıtılmış.Çocuk yapılmış 10 tane kopyalanıp Eminönüne dağıtılmış.Detaylandırmanın zayıf olmasına bir göstergedir bu.En son güncellemede ölüm ejderlerin adadaki komodo olarak karşımıza çıkması gibi.Bari rengi değişik olsaydı.Burada bahsettiğin ifadede aynı şekilde oyunun genel detaylandırma olayındaki zayıflığın başka bir ortaya çıkış biçimi ve bu şekilde birçok mantık ve görsel hatalar var.Bu oyun içinde göze batan bir takım kusurların artık elden geçmesi gerekir.Başka oyunlarda bunu görmek mümkün değil.