Böyle yazmıştım ama oyundayken salona çektiler kaçmış olmamak için gapıştım ve kazandımozaerdenn yazdı:Yazıklar olsun böyle sisteme, yönetime diyorum.
Yarışmadan çekiliyorum olmaz olsun böyle turnuva. Anca tüm eksiklerimi tamamlarım da canım sıkılmaya başlar, işte o zaman belki eğlencesine(!) katılırım..
Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)
PIRASASAPI
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Mevlana
emrecim eizik derken dikkat bende varım o seçileler içindeabuzeddin yazdı:Bravo!! Sunucunun en iyisini seçcez diye bir turnuva düzenliyorsunuz ve ilk turnuvadan savaşçı büyücü karakterlerimle katılıyorum ama yedeklere dahi giremiyorum. Bidahaki ay turnuvalar devam etcek diyorsunuz ama 3 karakteride yazıyorum bir tanesi bile yedeklere dahi giremiyorum bakıyorum hep aynı adamlar. Yaw kardeşim şansla sunucu şampiyonu mu seçilir akıl var mantık var? Bütün ezikleri toplamışsınız bize gareziniz varsa söleyinde ona göre haraket edelim.
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Lonca: Mevlana
rehber kadrosunda da varım görevimi nasıl yaptığımı sen biliyorsun garezin bana mı senin oyunda online olduğum her dakika beni j.alide bulabilir oyuncularımızabuzeddin yazdı:rehber seçtiniz rehber seçtiğiniz adamların bir tanesini eminönünde göremiyorum biz başvurduk adamlar bana soru soruyor bende git rehbere sor bizi rehber yapmadılar diyorum adam diyor hani rehber mi var oyunda adamlar haklı. O rehber seçtiklerinizin çoğu şöhret için rehber oluyorlar emin olun![]()
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
- coolstyle
- İskele Babası
- Lonca: King (Kurucu)
Güzel bi turnuvaydı benim için kısa sürdü
. kazanan ve kaybeden herkeze başarılar
- astalavista9596
- Cin Avcısı
- Lonca: Winter İs Coming
İkinci tur fikstürleri ne zaman gösterilecek acaba ?
ıTunaHan
Merhaba astalavista9596 ,astalavista9596 yazdı:İkinci tur fikstürleri ne zaman gösterilecek acaba ?
Etkinlik Takviminde Sırasıyla karşılaşma gün ve saatleri yayınlanmıştır.Etkinlik bölümü ilgili konusunda ve sunucunuzun ilgili konusu altında ilk elemelerin sona ermesi ardından çeyrek final fikstürlerini görebilirsiniz.
İyi eğlenceler dileriz.
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Ceyrek Final Fikstürleri Ne zaman gelcek
Zafer'e giden yolda, çekilen çile kutsaldır.. 58
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
<In Flames Warrior >
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
<In Flames Warrior >
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Shadow Ofthe Sun
herkes fixtür ile ilgili soru sorar bunlarda rehber kavgası ediyorlar oyunda klanı kitlrtiyonuz forumu bari kirletmeyiniz LÜTFEN
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı
Zilfan Arkadaşım bu kuralar bence sitece çekilmiyor çeyrek finalde herkes bir altındakiyle eşleşiyor . buna bir çozüm bulunuz ...
Merhaba nonameonur,nonameonur yazdı:Zilfan Arkadaşım bu kuralar bence sitece çekilmiyor çeyrek finalde herkes bir altındakiyle eşleşiyor . buna bir çozüm bulunuz ...
Sunucu Şampiyonası için yapılmış başvurular değerlendirilerek bu başvurular arasından karşılaşmaları belirlemek üzere her sunucu için ayrı ayrı olmak üzere kur'alar List Randomizer yardımıyla çekilir ve fikstür belirlenir.Turnuva eleme sistemiyle devam ettiğinden bir üst tura yükselen kişi diğer karşılaşmayı kazanan kişi ile eşleşir.
İyi eğlenceler.